💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 493
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Аз за първи път гледам предаването този сезон.
Единствено от темата се информирам.
Противни на мнението на всички, на мен Радо и Никол не ми изглеждат толкова противни.
Дори на няколко.пъти се засмях на простотиите на Радо.
Здравко и Рада обратното, дори ме напрегнаха.
Пак казвам, не съм гледала нито един епизод.
Настройките са ми от темата.
Бях против Р&Н, но съм изненадана.

# 91
На мен ми е нелепо голям мъж да се представя като Коци. Марияна и нейният ме изненадаха неприятно.

# 92
  • София
Двойките са 6, номинираните 2, ще стане интересно, ако гласовете се разделят 3/3.

# 93
При равенство се гледа общата им сметка

# 94
Тези Марияна и Боби са ми много неприятни - тя леко злобна , двамата с това бебенце са толкова мазни.
Лондончаните и те са ми в тази графа, но с глупостта си изпъкват. Момичето вчера чак значението на думата целеустремен не знаела Simple Smile

# 95
Аз пък искам Р и З ,да си ходят.  Те пък взеха ,че премахнаха елиминациите.  Cry

# 96
Ивелина е много куха лейка и да се надява да не срещне мен,защото съм си наумила да й задам 1-2 въпроса, единият ще бъде прави ли й много кеф да стъпква Герман при всяка удобна възможност и да обяснява какъв келеш е бил, а тя какъв мъж го е направила. Бебенцата наистина са доста мазни,съгласявам се с определението,написано по-напред.

# 97
Тя Ивелина освен целеустремен и снажен и морален не знаеше какво значат. То кухо милото ,та чак дрънчи ,но пък със самочувствие до небето

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 21:51 от Leona_

# 98
Алекс и жена да не се окаже,че са били говорители на ромчитата,те пък от вкъщи се обичат,тц тц.

# 99
  • у нас
Мъжете много официални бяха облечени. Повечето със сака. За тази игра с боядисана вода.

# 100
Аз пък искам Р и З ,да си ходят.  Те пък взеха ,че премахнаха елиминациите.  Cry

Може ли да споделиш малко повече, че се разсеях и не видях? Няма да гонят ли?

# 101
Ще има гласуване, но няма да гонят никого. Щяло да има последствия, затова да гласували "умно". 🤔

# 102
Аз си мисля, че ще занулят сметката на двойката, която получи по-малко гласове при гласуването. Духчетата миналата година бяха тъпа идея, та не виждам какво друго могат да им направят

# 103
  • София
Даниел милият чак на средата на играта схвана, че имало някаква война и на сериозен прицел за РиЗ и МиК.
На Никол нещо никак не й се удават разсъжденията - защо някои посочвали тях, след като казвали, че не са съгласни с това. Ми защото отговорът трябва да е какво смята мнозинството. Логично е да се направи лесна сметка какво са посочили повечето, въпреки че някои може да не мислят така точно по този въпрос. Все пак някои отговори бяха с болшинство малко повече от 50%, т.е. останалите 40+ са посочили нещо различно.
И като цяло много тъп разбор направи Николчето на играта и след това.

# 104
За мен няма изненади от тази игра, относно кой какъв... Рада, Мария, Марияна, Ивелина са си лисици, злобни и лицемерни. "Умниците" пак спечелиха, тихомълком. Другите ще ги избутат до финал така тези. Залия се лигави и се прави на по-наивна отколкото е. Никол (Радо) има/ше проблем със отношението на мъжа си към нея, но откакто другите атакуваха за това, няма вече проблем.
Ми най ок са ми Никол и Цецо. Ама тя бива ли да е толкова наивна и завеяна. Искам те да спечелят, ама трябва да се стегнат яко.

Общи условия

Активация на акаунт