💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 511
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Мичка много злобно човече. Пръска се. Joy

# 586
Мичка омрънка всичко! Не знам защо някой мисли, че мрънкането й е интересно за някого, че го дават с такива подробности. Но май ще стане. така, че това е най-интересно във епизода. Пак започнаха със скучните въпроси. Добре де, какво интересно може да намери драгия  зрител в това как Радо си оценява самочувствието или дали Гечи е намигнал на някоя дама. Ами скучни са, скучни до смърт. Най-интересно - да ги посипят с царевично брашно! Ама скъсах се от забавление! Гледам със закъснение и се чудя дали да гледам докрай. Очевидно и мъжката игра се очертава с въпроси.  Не мога да разбера от реквизит ли пестят. Как им се откъснаха от сърцето няколко килограма царевично брашно, просто не мога да разбера!!!!

# 587
  • София
Какъв беше последния въпрос?

# 588
Стела е много наивна.... Мара казва, че не би общувала с нея, но Стелка иска да й е приятелка. Предвид ситуацията при гласуването, Мара трябва да й е в една друга листа.

# 589
Е какви са тея стратегии на Дани и Стела и тя голяма радост все едно са се улучили. Много нечестно , тук Мария беше права.
Завия и Ники бяха тотално неадекватни в отговорите и дори глуповатите Гечи и Иво , които не разбират български  , много правилно бяха разбрали залозите.

# 590
  • у нас
Още в началото на играта имах чувството, че Герман ще спечелят.
Стела, уж инфлуенсър, а такъв изказ има... (от анонса за утре).

# 591
Играта на покер беше много дълга да следя въпросите. Едно табло да бяха сложили за драгия зрител.

В други страни измисляха по-интересни игри. Помня танц в зала с лазерни лъчи, които да не се докосват, возене с лодки и после подреждане на стихотворение, мъжът лети с хеликоптер и някакво изречение познаваше.

# 592
По-неприятна от Стела няма и стратегията с Дани в последната игра не беше честна.
Не трябва да ги оставят да си общуват преди игрите, защото обезмисля всичко.

# 593
Те и другите имаха стратегии, но не успяха да разберат въпросите. Joy

# 594
  • Sofia
Че Марчето е злобна, злобна е и не съм изненадана. Тя си е такава от първия ден, в който се появи на телевизора ми, но съм изненадана от не по-малко злобната фолкпевачка. Това кухо, егоистично и изключително семпло (интелектуално) девойче, на което мисълта му тече със скоростта на ранен куц охлюв, което фъфли и две думи на кръст не може да върже, откъде и на базата на какво вади това самочувствие, не знам!? На всичкото отгоре е болно амбициозно, а това в съчетание с ограничен умствен капацитет и силно изразен егоизъм, си е взривоопасна комбинация - тежко им на околните! Горкият Дидо, не че той е "цъфнал и вързал", но изглежда добро момче, затова да бяга докато е време.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 11:25 от Crystal_Noir

# 595
Спуках се от смях Grinning
На някои момичета и баба Ванга няма да може да им познае отговорите Grinning То логика,то чудеса. Че пък се и сърдят накрая Grinning Радвам се ,че МиК са последни,дано си ходят вече,М пак си показа лекинко злобичката.
Значи разбират се за стратегии уж,после не карат по тях и стана манджа с грозде,направо акъл на буци .. Grinning

# 596
Залия си е чалгаджийка, Дидо нещо се е заблудил ( от неговите синхрони съдя), че това не чак толкова пошъл жанр. Племенника ми му е колега, дано не доведе някоя невеста, която припява " Зелено, зелено щом...".  Марчето ми е от типа "гадните във всяка компания", но да не я плюем, че ще си изгубим "членската карта" за групата.

# 597
Мария и КоцИ е време да се прибират, напрягат жестоко. Играта на покер ми беше интересна, само не разбрах защо мислят стратегии, като няма да ги спазват. Моят извод от играта е, че женската логика е наука, която трябва да се изучава.Smiley

# 598
  • у нас
Да, всички имаха стратегии и жените не ги спазваха. Само Герман казваше, че няма, а отначало само верни отговори даваше. А дали наистина нямаше?

# 599
Мария и Коци имат токсична връзка.
Тя като му се затръшка по време на зеленчуковата игра, той й намекна да спре, за да не се наложи пак "да го моли". Обаче от друга страна смятам, че това беше отчаян ход от негова страна, защото прибирайки се обратно при нея, вече си е сложил главата на гилотината. По-млад и по-красив няма да става, та да тръгне пак да си търси любовница, ето защо нейният натиск върху му в идните години ще се увеличава. Тя е много изнервена, защото се притеснява, че той може пак да си тръгне, той е изнервен, защото трябва да отстъпва, поради изневярата и...нещата в тяхното семейство са сложни. Дожалява ми за тях, много горчивина и болка са насъбрали един от друг, та понякога не могат да се удържат дори пред камера.

Общи условия

Активация на акаунт