💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 3)

• 48 495
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Марийчето пак се изтъкна: Аз само ще го крася...

# 631
  • София
Те трябва да са първи и да дадат най-много верни отговори, което мен ме съмнява..
Но Боби и Мариана са сигурни на телевизора..

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:44 от elix

# 632
Ники на Цецо е много мило момиче, тактична  и много емпатична ,а според
 мен е и най-красивата от жените във вилата!
Искам те да победят,макар и  само заради нея,т .к. към Цецо съм с  някой резерви .

# 633
Айде Мария и Коци наистина ще получат стълбата Joy

# 634
Да не съм изпуснала нещо, защо тая седмица ги обличат всички с еднакви дрехи от предаването?

# 635
Мария: Искам да остана в играта и това означава, че те ще си тръгнат.
Споко, Миче, ти ще си ходиш!

# 636
Мария толкова много иска да са на финал ,и не заради играта ,а да докаже на някой /или някои/ ,че с Коце са един за друг.Голяма болка й е това ,което се е случило в миналото им ,и е видно ,че е оставило горчива следа завинаги в нея

# 637
Дано мария и коци си тръгнат. Не ги искам вътре.

# 638
Да не съм изпуснала нещо, защо тая седмица ги обличат всички с еднакви дрехи от предаването?
Предната седмица от предаването подариха на всички дрехи със слолгани.

# 639
Мария си е откровен злобил,докато Ромчитата си ми много прикрити и не ги харесвам.

# 640
Мария да си ходи, много ме дразни говора на тази жена и не само.
Бебенцата са много лигави, но те да са другата седмица с Ивчето на телевизор 😁

# 641
Аз съм назад.
Даниел с това неглижиращо поведение спрямо играта беше много дразнещ. Емо няколко пъти го подкани, а той само повтаряше, че не бил по тези неща.
Стела: Не ме гледай МА 😂

# 642
Добре, че Мичка си тръгна. Много злобна лелка (последното го използвам за поведение, а не възраст, макар и тя да изглежда на доста повече от 30+).
Чудя се на самочувствието на момата англичанка. Откъде й е хрумнало да се облече с клин и бежова пола до коленете? Егати задника бих казала. Коркова тапа в пола.

# 643
  • Sofia
Мария и КоцИ са аут, което си е голям плюс - поне Марчето ще спре да се излага. Не може да губи тази жена, и това е! Толкова се е фиксирала да се доказва на другите, че е забравила как се живее!

# 644
Тя се мъчи да се доказва най вече на Коци.

Общи условия

Активация на акаунт