“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 547
  • 818
  •   1
Отговори
# 345
Имитацията на Азис е 1 към 1. Отдалеч е направо досущ като него. И Фънки го зазяпа, не е да е като да е избягал. 😀
Отново браво на Вениамин!

# 346
Сега чакам Фъньо пак да се изцепи.

# 347
  • София
Визуално прилича на Азис, но пеенето не ми хареса.

# 348
  • Wonderland
Брех, Фънки беше станал на крака да го аплодира Flushed

Страхотен беше Вениамин! И дуетът беше много добре Blush

# 349
  • Буркина Фасо
ако искат гримьорите може да се справят добре както е в случая.
за дуета не са се постарали.

# 350
Вениамин беше добре. Не ми беше УАУ, защото Азис е доста труден за имитиране и въпреки това момчето се справи, без да го обръща на пародия. Браво! Днес ми хареса повече от миналия път

# 351
  • у нас
Ааа, Фънки стана на крака да пляска на Вени като Азис. Перфектен както винаги беше.

# 352
Не следя много творчеството на Азис, но ми е направило впечатление, че в някои песни е яваш-яваш, а в други е мега специфичен, отделно и вкарва чисто певческо майсторство. Тази песен е от втората категория. Вениамин се справи страшно добре! Визуално също докара образа, браво!

# 353
Фънки е лицемерен, защото миналатаа седмица гласът на публиката му удари шамар на тъпизмите с "ВИтамин"... Всичко е да си запази местенцето в "журето".

# 354
  • у нас
Хилда с този червен топ грее, грее. Много й отива.

# 355
Колко предвидим е Фънки. След целия хейт ,който отнесе миналия път ,сега става на крака и о,чудо! Вени можел да пее! Смешници! 😡🤡

На рекламите се връщам за дуета,че сега се включвам.
 Браво на Вени! Детайлен както винаги.❤️

# 356
Да чуем сега Роскана ще сбъдне ли прогнозата ми от миналата седмица, че ще е победителката тази вечер. Песен като за нея...

# 357
  • Другата България
Страхотен Вениамин, страхотен! Heart
Не беше УаУ, но да речем 99%.
И гримьорите се бяха постарали.
Браво, браво.
Обаче, няма как да победи и днес, просто няма.
Но дано има повече сумарни точки от Михаела, за да поведе в генералното класиране.

# 358
Не ме впечатлиха до тук с изпълненията. Макар и двете песни да бяха много популярни.
Роксана ще се затрудни с английския. Дано вокално да се справи!

# 359
Според мен Фънки видя, че колкото повече плюе Вениамин, толкова повече хора гласуват за него и затова смени поведението. Защото буквално му изписваше веждите с този хейт.

Общи условия

Активация на акаунт