“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 540
  • 818
  •   1
Отговори
# 480
  • Mediterraneo
На Веско му е малко водката!

# 481
  • у нас
Абе, що се лигави всеки път като пее Дивна?

# 482
Ох...Звезди...дайте пуканките 😅

# 483
  • София
Дивна има талант, обаче се взима прекалено несериозно и се пренавива всеки път. За мен беше далеч от сексапила, излъчването, съблазнението и чара на Кайли.

# 484
За първи път чувам тази песен и много ми хареса.  Ще си я добавя в плейлистата Blush
Кайли има страхотни песни и на пръв прочит са леснички и посредствени, но не са. Тя наистина ги пее и представя с лекота и много финес, което Дивна колкото и да репетира, няма как да докара.
Любим лайв:
Скрит текст:

Тази вечер най-много ми харесаха Вениамин и Филева.

# 485
Дивна няма талант. Лансираха я от малка и си е повярвала, та чак е погрозняла. Липсва и харизма. Много и личи, че е свръхамбициозна, ама то и аз искам да скачам овчарски скок, а не мога...
Звезди започна добре, да видим докъде... Припевът му е добър. За другото му липсва южнашка чувствителност и съблазън...

# 486
  • Mediterraneo
Абе, що се лигави всеки път като пее Дивна?

Тя си се лигави постоянно. Излъчва онази нахилена изкуствена позитивност, от която на мен ми се повръща.

# 487
Звезди са го докарали, като Геро преди операцията

# 488
Звезди са го докарали, като Геро преди операцията
На мен ми прилича на Мондьо без филтрите и кита.

# 489
Тони Стораро ли виждам? Joy

# 490
Мон Дьо е дошъл да ни попее

# 491
  • София
Звезди ми харесва този път. Ще гласувам за него тази вечер.

# 492
  • Другата България
И аз за Тони Стораро си помислих.....Joy

# 493
Направо ми се дохвърляха салфетки. По по по ... най Stuck Out Tongue Winking Eye

# 494
  • Брюксел / София
При Кайли има една лежерност и лекота, закачка и игрив сексапил, Дивна беше мн пренавита. Изобщо не й се получи.
Звезди дори в тази песен е флегма, няма никаква динамика, а песента е супер ритмична. За първи път я чувам, но Звезди доста пенсионерски пее.

Общи условия

Активация на акаунт