“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №4

• 32 528
  • 818
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Stockholm
Да, крайно несправедливо крайно класиране. Как е възможно Лашкова, Роксана и Звезди да са преди Дуета. При това те винаги се справят на ниво. Последни трябва да са винаги Лашкова, Роксана, Звезди и Дивна. А останалите да се сменят в шестицата.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 23:52 от silsto

# 557
  • Другата България
Blush Вероятно си права, ама моето дете отдавна беше тийн, а в нас друго се слуша, така че явно затова не съм ги чула.
Нищо, ще се ограмотя.

# 558
Другата неделя битката ще е между Вениамин и Цитиридис за първото място. Според мен, де.

# 559
А, не съм съгласна. Защо Михаела да е последна? Най-най-зле винаги са Лашкова и Дивна.

# 560
10- и 8-годишните ми синове ми я пеят тази песен от половин година насам, що вариации съм ѝ чула, нямате си представа....От-ка-чал-ки....

# 561
  • София
Да, крайно несправедливо крайно класиране. Как е възможно Лашкова, Роксана и Звезди да са преди Дуета. При това те винаги се справят на ниво. Последни трябва да са винаги Лашкова, Роксана, Звезди и Михаела. А останалите да се сменят в шестицата.
Защо и Михаела? Тя се справи много добре днес. По-скоро Дивна е за под чертата.

# 562
  • Stockholm
А, не съм съгласна. Защо Михаела да е последна? Най-най-зле винаги са Лашкова и Дивна.

Ох, пропуснала съм я. Разбира се, че Дивна трябва да е в последната четворка. Ще си променя поста.

# 563
  • някъде другаде
Не съм съгласна и аз с крайното класиране. Яд ме е , че и Михаела дръпна на Вениамин. Дуета не заслужава да са последни , Дивна , Лашкова и Звезди са много по-зле от тях.

# 564
На мен ми харесва как се представя Михаела. Подхожда сериозно към образите, има успешни имитации. Мисля, че заслужава да е някъде в първите петима.

Например Лашкова, Роксана, Звезди, а понякога Иван, Цитиридис и дуета се представят по-слабо от нея.

# 565
  • Враца
Хареса ми Роксана. Обаче публиката прекалява с това постоянно ставане на крака след всяко изпълнение.
Казват им кога да стават от екипа.

Ако е така е страшна тъпотия. Не оставят публиката да реагира естествено на изпълненията според нова как ги е усетила.

Не, не! Никой нищо не им казва.

Само ще допълня, че на живо и пред телевизора, звука и усещането, коренно се различават, чак не е за вярване, когато го видиш това нещо.

# 566
Днес догледах.
Лично мнение:

А. Лашкова - Антонио Бандерас - Смях, хич не и се получи Grinning
      Звезди - Триандафилос - Аз много се му се забавлявах Grinning Незнам дали го имитира добре, защото не съм много добре запозната с певеца и клипът.
      Вениамин - Азис - Докара го.
      Роксана - Адел -  Изобщо не ми хареса и повече от скучно.
      Цитиридис - ratm -  Много ми хареса!!!
      М. Филева - М. Николова - Ок. Филева може да пее.Похвали. Да. Ясно, че доста често ще й подбирате песни, на които ще и показва талантът, което малко ме дразни.  Беше ми скука.
      Иван - Radiohead -  Браво, хареса ми наистина Simple Smile
      Димитър и Христо - Орлин и К. Димитрова - Справиха се, не беше лошо.
      Дивна - Кайли М. - Не го докара сексапила на Кайли изобщо, излишно високи оценки.[/list][/list]

Звезди Евала Grinning Не мога да повярвам колко ти отива и визията, и гласът в този стил HushedHeartbeat
      Да, чух Тони Стораро Grinning Но наистина и рок/метъл, и явно в гръцкото си велик!

И аз съм от тези дето умират по хард рок/метъл, но като чуя ретро чалга ще запея и ще ми се развълнува сърцето Sweat Smile

Оценктите от журито, Вие нормални ли сте? Роксана? Много подценяват и дуета. Не ми се коментира просто. Добре, че сме зрителите да издигнем правилните хора.

# 567
      • Враца
      Милена Филева ме пренесе в друго измерение, в друга епоха. Беше страхотно.

Звезди беше готин.
      Защо отвеяната му жена, никога не го подкрепя в публиката?

# 568
      • у нас
      Даже не знаех, че е женен.
      Но Боряна винаги е там. И Цитиридко /много ми харесва, както го наричате/ най-после се добра до първото място. Отдавна заслужаваше.

# 569
      Силвия в Черешката май каза, че живее сама с майка си и дъщеря си. Разделени са със Звезди.
      Почти никой не ми беше уау снощи.Но ми харесаха Иван и Михаела.
      Само забелязах друга премяна на Хилда. 😁

Общи условия

Активация на акаунт