което още го помня и видях не само аз.
Когато си живеех в Люлин,една вечер с бившето ми гадже си лягаме и аз от външната страна към вратата.
И точно преди да заспя виждам сянка на човек
Изпаднах в див ужас,разревах се от страх и момчето почна да ме успокоява че сигурно е от дрехите на простора-викам какви дрехи бе,няма нищо там,ама след 10 минути се поуспокоих и загасихме лампата,обаче
както я загасихме и той поглежда нагоре и вика ама това още е там-и аз рев,писъци изпаднах в една истерия

и край не загасихме лампите до сутринта и не смеех да се обърна с гръб към стената,на която беше въпросния "мъж".
Оттогава много ме е страх и неискам да виждам нищо,
вече се примирих с полъхванията около мен,с почукването по вратите и по прозорците нощем
,но категорично не желая да виждам никой
по-доре да се показват на мъжо
: Какво е това? Какво става?" Дъщеря ми съпругът ми влетяха в спалнята и светнаха лампата. Оказа ,че гълъб се е заблудил и когато решил да ми кацне на лицето , аз съм го уплашила с крясъците и ръкомаханията. И гълъба и аз бяхме еднакво ужасени.
Добре, че не е вечер, иначе нямаше да посмея да заспя от страх
Определено ми е интересно да чета такива истории, но никога не искам да ми се случват 
Предполагам, че са в шок от това, че са умрели \като във филма "ДУХ" с Патрик Суейзи и Деми Мур...Ама да си владеят малко емоциите..
ееееееее БУБА, стига, де..това не се случва всеки ден и във всеки дом...Няма страшно..Просто само не си внушавай!!!
, както и една жена дето ме гледаше като бях малка