Случи ми се нещо странно..

• 256 049
  • 1 065
  •   2
Отговори
# 540
Интересното е че то се изплаши и избяга и оператора вместо да продължи да го снима избяга и той.
Може някой да е акал в гората и да са го хванали в крачка, ама нали е тъмно и са си помислили, че е паднал ангел.
Ама ти сериозно ли ? Като видиш някой да се "изхожда" , първото което решаваш е , че това е ангел ли ?  Thinking
Явно хората са с доста развинтено въображение, даже са го пуснали в нет-а. И да не забравяме, че може и да е обработено филмчето за да изглежда така. Човек вижда това, което иска да види, особено пък в тъмното.

# 541
Възможно е да е монтаж , да. Но едва ли е някой дрисльо  ooooh! Хайде стига глупости..

# 542
Възможно е да е монтаж , да. Но едва ли е някой дрисльо  ooooh! Хайде стига глупости..

По-вероятно е да е дрисльо, от колкото паднал ангел, съгласи се.

# 543

По-вероятно е да е дрисльо, от колкото паднал ангел, съгласи се.
По-вероятно е да е монтаж, защото няма човек на който да му светят очите или пък да е слузест.. Пък и ако хванат някой акльо в гората, ще се изгаврят с него, няма да избягат.. Все пак.. то не хапе  Mr. Green

# 544
Как го видя, че е слузест?!

# 545
Как го видя, че е слузест?!
Ами виж го как лъщи  Sick Пък и цвета на кожата му не ми се вижда много .. нормален Simple Smile

# 546
Има вид по-скоро на извънземно. Същата форма на главата. Изглеждаше не клекнал, а прилегнал като че над нещо...Може да е правило дисекция на някоя гъска.... Joy Joy Joy

Да, мисля, че клипът не е за обсъждане в тази тема. Не се е случило на никой от тук присъстващите персонално. Подобни филми и клипове- бол.

# 547
Пуснах клипчето във връзка със снимката....

Идеята ми беше малко по-друга.

Rolling Eyes

Казвали са ми, че в същност ангелите, когато се явят са страшни.
И то не, защото са лоши.

# 548
  • E-CLM & CH-VD
Първата ми асоциация беше с Ам-гъл от Властелина на пръстените  Laughing
Може и да е някоя котка от тези, порода сфинкс, които са без козина Thinking, а от зуум-а може да е излязла по-голяма, отколкото е всъщност.

Иначе разговора между двамата не е нищо особено, реплики тип: виж там,  насочи камерата еди къде си, увеличи, и накрая, бягааааай!  Joy

# 549
Оoooooх,момичета,каква темичка...чак сега я открих...
Хем се смея с вас Joy,хем ми се изправиха косите от страх...че съм сама в офиса и все се озъртам... Twisted Evil
Ще ви следя и ще се включвам,ама да ви призная честно не съм отворила нито една снимка и клипче,не искам да гледам докато съм сама...
Аз също вярвам в такива неща и затова ме е страх.Ще ви разкажа за един случай...

Преди години почина дядо ми,лека му пръст,от рядка болест.Аз по това време учех в София.Виждахме се само,когато се прибирах,нямах навика да се обаждам по телефона.Та един ден много ми се прииска да се чуем с баба и дядо и звъннах.Вдигна ми една роднина и аз директно поисках да говоря с него,каза ми,че сега спи.Поговорих малко с баба и затворих.След няколко дни разбрах,че него ден е починал и всички са били адски изненадани от моето обаждане.Не искали да ми казват по телефона...Аз не можах да се сбогувам с него и това много ми тежеше.
Месец след това беше държавния ми изпит.Понеже съм филолог,имахме превод на непознат текст.От всички,аз изтеглих един,в който се разказваше за едно дете и неговия дядо,как ходели за сладолед и как хубаво си прекарвали заедно...колко много обичал внучето си и не могъл да му го каже...
Казвам ви-когато го прочетох се разплаках...колежките ми се чудеха какво става...
Аз съм сигурна,че той беше с мен тогава... 

Енергия ли е,какво е не знам,но е факт,че става нещо...

# 550
Това нещо на клипа  ми прилича на евреин от нацистки лагер... както съм ги гледала по филмите, ужасно слаби, гърчави даже, голи и без коса. Но има много зъл вид, недобронамерен, та затова хич не бих си помислила, че е паднал ангел.

Много от описаните тук случки и усещания съм ги преживяла и аз, но не съм се замисляла, че са странни и паранормални.

А случавало ли ви се  е да сънувате наяве? И какво точно значи това?  Rolling Eyes

# 551
Italia, тази къща не е ли в кв. Изгрев в София? 

Да.

Точно щях да питам дали не става дума за тази къща... Гледала съм я отвън с удивление и съм се питала каква ли е историята й....
Удивително, как съм пропуснала тази тема, я очевидно се пише от много месеци...
Темата е интересна, поучителна ако щете.. радвам се, че споделяте. Не ми е страшно никак де...
И аз съм имала разни случки, не толкова страшни нито драматични... странни сънища наяве, фигури на хора до леглото ми... дежаву.. не знам колко пъти... странни усещания и предчувствия, които се сбъдват, сънища и прочие...
Преди 5 години ..една събота (търсех работа), имах уговорка за интервю.. супер необичайно, в събота.. даже мислех да не ходя.. Тоно преди това, обаче, сутринта, ходихме с майка ми на гроба на татко... Задушница ще да е било.. Седях си на пейката пред урната, затворила очи, мислех си нещо и мислено си говорих с татко... като станах, съвсем изневиделица, един гълъб, който беше кацнал върху урната, някак, политайки, буквално хвърли голямо парче хляб в скута ми.
Бях първата кандидатка тази сутрин за работата... сред много. Получих работата. За времето си, беше добро попадение, мащабен проект, добра заплата..
Това помня за последно май...
Странното е, че от няколко години.. нищо не ми се случва... и не само не ми се случва, но като, че ли и губя спомени за предишните случки... губя сетивността си като че ли..

# 552
  • София
Уффф, настръхна ми косата направо, малее, много съм страхлива.....някой пита какво си говорят в клипчето мъжете, няма да го превеждам дословно,дума по дума, а по памет, че не искам да го гледам пак - единия казва на другия ,че това му е последната батерия, после му казва виж, виж, да увеличи зума, че не вижда хубаво оттам ,където е, и пита:това пера ли са?Виждаш ли или не?А чуваш ли шума?И накрая като го виждат- възклицания от сорта "Боже господи" и "Бягай"!!!!! Rolling Eyes

# 553
  • София
Оффф, и аз трябва май да спра да ви чета  Rolling Eyes

А това няма връзка много с темата, но му хвърлете един поглед....

http://digitalphysics.org/Vissarion/sreshti2.htm

# 554
  • София
Като по-малки с братовчедка ми обичахме да ходим при една дървена къща и да си играем. Къщата е страхотна, цялата е дърворезба, но не цялата може да се види. До колкото знам едно време са пускали вътре, но сега е заключена и се пази. Човекът, които я е правил е починал преди да я довърши. Правел е всичко на ръка, изящна е, отдал е целия си живот на творението си. Какво ни прихвана един ден не ми е ясно, но решихме да влезем вътре. Бая време обикаляхме, крихме се и накрая успяхме да влезем, по начин които не искам да описвам. Къщата от вътре беше хиляди пъти по-прекрасна отколкото отвън. И понеже не ни беше достатъчно да хвърлим поглед на вътрешния двор, решихме и вътре да влезем. Имаше чертежи, отворен куфар, записки, недовършени елементи... Всичко беше в паяжини, непокътнато от години... След като разгледахме всичко внимателно и задоволихме любопитството си решихме да си ходим, но да си вземем нещо за спомен. През носа ни излезе  ooooh!

Хм, баща ми живее точно там и много добре я знам тази къща, като малка с баба ми постоянно се разхождахме из гората и редовно съм си играла там, но от всичко, което знам за нея, нищо страшно като информация не съм чувала  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт