Случи ми се нещо странно..

• 255 799
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 690
  • Linz
Днес случайно попаднах на клип във vbox7 на най-голямата самолетна катастрофа по време на авиошоу- в Украйна... не знам как въобще ще легна довечера Sick
Нещо ме преследват самолетни катастрофи Crazy

# 691

А аз иначе в прераждането не вярвам, защото съм християнка и според моята религия животът, който ни се дава е само един и затова е толкова важно как ще го изживеем, ако имахме безкрайно количество животи нямаше да има смисъл да има ад и рай и изобщо цялото християнство и неговите постулати се обезсмисля.
А под християнка какво имаш в предвид православна?католи4ка?или?

# 692
Днес случайно попаднах на клип във vbox7 на най-голямата самолетна катастрофа по време на авиошоу- в Украйна... не знам как въобще ще легна довечера Sick

Успокой се! Надявам се че няма да летиш скоро...
Това Рени е най-безопасния вид транспорт в света. В колата или влака, шансовете ти са многократно по-големи. Това го казах за успокоение де...Не за да те стряскам повече. Laughing

# 693
  • Linz

Това Рени е най-безопасния вид транспорт в света. В колата или влака, шансовете ти са многократно по-големи. Това го казах за успокоение де...Не за да те стряскам повече. Laughing
Моят страх е от височини. Скоро летях- преди 2 седмици, и на всяко друсване с спичах Confused
Пак оспамихме, няма повече Peace Но никой не е разказвал нищо интересно скоро.

# 694
Стигнах до 12страница.Утре ще продължа и ще разкажа повече...
Сънувала съм много неща които са ставали реалност и то с детайли.Сънувала съм и много други неща ,които нямат общо с действителността.
Например:Щяхме да ходим на фитнес с моя приятелка в читалище Маяковски преди години ,преди ремонта.Сутринта пихме кафе преди да отидем и аз и разказах съня си.Сънувах ,че отиваме на фитнес и тренираме на някакви счупени велоергометри на втория етаж на фитнеса ,по който се стигаше по стълбище ,бяха като на тераска с една ниска ограда и и показах колко ниска.Тя пребледня и каза -Ами то така изглежда.Никога не бях влизала в читалището ,наистина изглеждаше така,на втория етаж бяха женските уреди и тренирахме основно на 2 стари велоергометри
И други толкова реални ,но доста лични,някои от тях доста неприятни.

Веднъж бяхме на кафе на Хоризонт,аз бях с първата ми кола ,която беше на името на баща ми.След като пихме кафе се качихме в колата на приятел на задната седалка аз ,собственика на колата и едно момиче.Той ми каза -искаш ли да покараш колата ми -рено Меган.Аз не исках ,обаче той ме накара.Качих се на шофьорското място и покарах из града .После взех колата си и се прибрах.Сутринта звънна телефона.По принцип никога не го вдигам рано сутрин ,защото със сигурност не е за мен и със сигурност търсят майка ми по работа.Обаче вдигнах веднага.Един мъж търси баща ми.Казах ,че отсъства от града и ще се върне след няколко дни.Човека каза ,че е намерил документите на колата в морската градина близо до Хоризонт.Сетих се ,че докато съм излизала да седна да шофирам ,те са паднали от джоба ми.Човека се казваше Гавраил и ми каза къде работи да мина да си ги взема.Баща ми щеше да ме убие ако разбере  Mr. Green и ми се размина.После отидох на работа и не знам защо реших да погледна Църковния календар -беше св.Гавраил мъченик. Shocked #CrazyПоказах го и колежката си и тя  #Crazy newsm78

# 695
Преди 5 години в нощтта когато моят мил и непрежалим дядо е преда Богу дух сънувах сън в който една говорителка докато говореше изведнъж се отпусна на стола и издъхна и нещо ми мина през главата че и с моят дядо става нещо,все още беще в интензивен сектор тогава.Това беше 3 часа през нощтта точния час на смъртта му,като се установи после.И във стаята сякаш мина вятър стана ми студено, а всички прозорци бяха затоврени.После станах и отидох в другата сатя при брат ми беше станал и вика како слушай събудих се от ясно и учестено дишане което идваше от ъгъла на сатята, за бога наистина го чувахме.Така че вярвам в тези неща.Мир на праха ти миличък дядо baby_neutral

# 696
  • Linz
... ясно и учестено дишане което идваше от ъгъла на сатята, за бога наистина го чувахме.
Това го вярвам, защото и ние в къщи чухме такова дишане на 15-тата годишнина от смъртта на моя прадядо (майка ми го сънува същата нощ).

# 697

Моят страх е от височини. Скоро летях- преди 2 седмици, и на всяко друсване с спичах Confused
Пак оспамихме, няма повече Peace Но никой не е разказвал нищо интересно скоро.
По света на година умират повече хора ритнати от магаре, отколкото в самолетни катастрофи.
 Embarassed Спам
Сори, сори, сори

# 698
Когато бяхме гаджета с мъжа ми една вечер ,той не ми обърна много внимание и аз се ядосах ,прибрах се и му написах огромен неприятен смс в който исках да не се виждаме повече.Бях седнала пред гардероба ми,а вратата на гардероба беше отвотрена от едото крило.Дрехите бяха в другото крило ,а там бяха 10тина закачалки .Точно щях да го пращам ,когато закачалките се разтресоха ,все едо от вятър.Аз се спрях да ги наблюдавам.Пеозореца беше затворен и далеч ,а клиатика не работеше и също е прекалено далеч за да повлияе.В този момент ,той ми се обади гузен и ми се извинява за това ,че не ми обърнал достатъчно внимание ,но бил зает и изморен и пр.Каза ми много мили неща други.

Веднъж стоях в стаята ни и почувствах как нещо лети към прозореца ,обърнах се нямаше нищо видимо ,но аз знаех .Това е Ангел.Мислех си -наистина видях Ангел ,да не би да сънувам ...неее толкова е реално и чувствено ,не сънувам  и се събудих.

# 699
И аз станах ясновидка.Трябваше спешно да се свържа с мъжа ми, но той не вдигаше телефона.Отивам аз до тоалетната и си казвам дано да не звънне сега, че няма да мога да му отговоря.Взе че стана точно така.Освен това съм забелязала, че като си помисля нещо лошо, същото ми се случва и на мен, веднъж така си затиснах ръката на вратата на колата/а този момент бях готова яко да наругая мъжа ми за нещо или го ругаех наум/, явно има някакви сила, която ти помага не само в тежки моменти, но и тогава когато мислиш не особено добри неща и те възспира.Случвало ми се е да виждам хора и след секунда като съм се обръщала към тях те са изчезвали, може и ангели да са били.

# 700
Тук чета за разни вселявания от зли сили.Просто не знам как да го интерпретирам.Имам една приятелка с която много често ходим на църква.Тя е набожен човек и доста усърдно се моли.Един път гледам към нея и усещам, че има някаква светлина около тялото й и че от очите й излиза също такава светлина.И това става в църква......Кажете ми тя обладана или е?

# 701
Karil моя случай беше подобен като твоя, но по гаден даже...
Случи ми се едно време... Бях някъде на 17 г. и тъкмо си бях върнала от дискотека през ноща и си легнах да спя...Заспала съм в един момент усещам адска тежест в/у мен - не мога да дишам отварям очи и виждам в тъмното мъж легнал отгоре ми облечен с бяла тениска извъртял глава на страни, а на врата му имаше много дебел синджир - не видях изобщо лицето му. Опитах се да крещя, но нямах сили и издавах само някакви слаби стонове....Беше толкова много се е вкопчил в мен, че ме задушава..не можех да си поема въздух, гърчих се и се опитвах да го избутам от себе си, защото направо чувствах, че си отивам...Този мъж беше огромен и ме смазваше, в един момент вече не можех и да се боря и само се молех на Бог, да ми помогне.....и изведнъж той изчезна като дим се стопи в мрака. Скочих веднага от леглото си и избягах в спалнята на родителите ми, разревана и не можеща да си поема дъх...те ме успокояваха че съм сънувала, всъщност всички после така казваха, а аз все още не мисля така....
Слава на Бога повече не ми се повтори, а и не искам!

# 702
Тази случка с Гавраил да не се е случила на 26 март.Според мен си е чисто съвпадение.

# 703
Случи се преди години .Не си спомням датата.Възможно е да е било тогава.За мен беше чисто съобщение.Принципно не си спомням някога да съм отваряла календара ,за да видя за деня.Не всеки връща намерени документи .Мъжа ми си изгуби документите на колата и личните ,без пари да има при тях ,но никой не му ги върна.
Така като помислих сега е било някъде около Великден.Възможно е да е било деня след Благовещение наистина Thinking

# 704
  • о`майна лунна нощ е
Сънищата с падането на зъб са ми гадни и за съжаление почти винаги последвани от новини, че някой е починал. Посленият път сънувах, че пада зъбче на сина ми, а не мой. Зачудих се дали пък този път не е нещо по-различно ... за добро, но беше още по-гадно. След няколко дена почина бебенцето на моя позната. Имаше тежка форма на левкемия и въпреки терапията, телцето му не издържа и момиченцето й завинаги остана на 10 м.

Общи условия

Активация на акаунт