Случи ми се нещо странно..

• 255 817
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 675
  • Linz
Цитат
Аз колкото и да съм бъзлива щях да скоча, точно защото съм сигурна, че всяко нещо си има рационално обяснение.......................................
За сметка на това този шум продължи. Втурнах се към вратата, погледнах през шпионката, но нямаше никой... но и шума изчезна докато стигна... Скоро след тези случки тя почина. Но така и не разбрах от какво беше породен този звук.

Rolling Eyes newsm78 newsm12 smile3506
Направих опит да разбера, но не успях. Но трябва да имал някакъв източник този звук, нали?!
Предполагам, че мъжът на barboranova ако беше станал, щеше да види, че няма никой там. И тогава вероятно щеше да реши, че му се е причуло... Но поне любопитството му щеше да бъде задоволено (или поне отчасти).
И друг път съм чувала необясними звуци, но винаги съм опитвала да разбера от къде идват.

# 676
  • София
#Silly Явно си е търсило компания за разходка. Ама все си мислех, че после някъде ще го забележа това куче, града е малък. Сега, с течение на времето вече ми е смешно, но тогава ми беше странно.
Подобна случка съм имала и аз, дори още по-странна. Работех в един магазин на Екзарх Йосиф. Сутринта стоим пред магазина и ядем банички и едно куче доиде при нас. Ние му дадохме да яде и след като се наяде, искаше да стои в магазина. И шефката на майтап му казва "Хайде отивай си, че сега ще дойдат клиентите, ела пак в 19.30, когато затваряме". Познайте кой дойде точно тогава - същия пес. После ни изчака да затворим, тръгна с нас, качи се с нас на трамвая, стоя до нас. Слезнахме на Лъвов мост. Там аз останах да си чакам маршрутката, а кучето тръгна с мойта колежка. На другия ден тя ми каза, че се е качило с нея на тролея, возило се е с нея до Люлин и я е "изпратило" до входа на блока.  Shocked

# 677
И ние имахме дуралексов сервиз, който майка ми намери на сол. Мисля, че от честата употреба се случва, но при нас виновен беше брат ми, който свири на китара. Направи си тонколони, усилвател и си купи нова електрическа китара, голям фен е на Металика и явно от вибрациите чашите на са издържали на напрежението. Добре, че живеем в къща, иначе съседите щяха да ни изселят.
Ако е от вибрациите в дискотеките нямаше да има здрави чаши.

# 678
Ама в дискотеките в "дуралекс" ли сервират  newsm78

И на мен ми се е чупила чиния ,която е посредата. Като взех 4-5 чинии тази беше на сол под тях.

Няма музиканти в къщи, на реших, че е от някое леко земетресение.Но защо само една беше счупена? Нямам отговор.

# 679
И ние имахме дуралексов сервиз, който майка ми намери на сол. Мисля, че от честата употреба се случва, но при нас виновен беше брат ми, който свири на китара. Направи си тонколони, усилвател и си купи нова електрическа китара, голям фен е на Металика и явно от вибрациите чашите на са издържали на напрежението. Добре, че живеем в къща, иначе съседите щяха да ни изселят.
Ако е от вибрациите в дискотеките нямаше да има здрави чаши.
Ами не знам как да обясня newsm78,но не е нужно да е силна музиката,за да се счупи нещо от звукови вибрации.Даже напротив.Това с вибрациите не се сещам как беше точно,но имаше нещо...изравняване на амплитуди,вибрации newsm78Ако някой знае,да каже newsm78.Не съм добра в тия науки... Crazy

# 680
Цитат
....войници никога не маршируват по мост
....Всъщност през втората световна войници марширували по един мост и той паднал
....Именно при определени обстоятелства( еднаква честота на трепетене, резонанс)
Peace Нещо такова... newsm78

# 681
Мисля, че в дискотеките се работи със специализирана апаратура, освен това се измерват и децибелите. Аз в случая говоря за самоделка, която при едно дрънване на китарата и чашите стават на сол. А знаеш ли колко е гадно ако си в стаята? И този тормоз преживях, добре, че се ожени  Joy

# 682
Мисля, че в дискотеките се работи със специализирана апаратура, освен това се измерват и децибелите. Аз в случая говоря за самоделка, която при едно дрънване на китарата и чашите стават на сол. А знаеш ли колко е гадно ако си в стаята? И този тормоз преживях, добре, че се ожени  Joy
    smile3521 Знамммм,знааам добре,че аз се омъжих и брат ми пораснааа.Не се издържа.   Joy      Няма да спамим вече.Да не разваляме интересната темичка.   Hug   newsm25 spam2 smihesorry

# 683
  • UK
...ама шепнейки в ухото ми "Женя!" Ама направо си извика...
Тих крясък или силен шепот. Confused
Крясък ама шепнейки. Не мога да ти го обясня, извикай, ама шепнешком. Днес пак ми се случи нещо такова, унасях се в автобуса и в един момент пак нещо такова се получи, но мисля, че беше дишането на човека до мен. Съвсем като "Женя" си прозвуча, иначе. Simple Smile

# 684
Снощи сънувах един голям самолет, който като се опитваше да кацне се разби на брега. И вижте какво прочетох преди малко: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1187937
Ети, и аз станах ясновидка ...

# 685
Аз често сънувам падащи самолети и за себе си съм установила че такива сънища са предвестник на нещо добро, което следва в близките дни.

Ако няма съвпадащи неща от съня ти и случилата се катастрофа, едва ли може да става въпрос за пророчески сън. Съвпадение.

# 686
  • bulgaria
Мами, не че и на мен не ми се причува и привижда като чета тези истории, но някак си не ви ли прави впечатление, че в тях почти отсъстват мъже - имам чувството, че разни сенки, викове, скърцания и т.н ги виждат само жените. Или духовете не се показват на мъже? Мъжете може би като по-трезвомислещи правилно казват, че това са измислици и т.н, докато жените като по-емоционални са по-склонни да търсят свръхестественото  в случки, които най-вероятно имат своето рационално обяснение.

А аз иначе в прераждането не вярвам, защото съм християнка и според моята религия животът, който ни се дава е само един и затова е толкова важно как ще го изживеем, ако имахме безкрайно количество животи нямаше да има смисъл да има ад и рай и изобщо цялото християнство и неговите постулати се обезсмисля. Също така не вярвам в ходжи, врачки, гадателки, екстрасенси и тем подобни - познавам една такава екстрасенска и лечителка, която разказва една невероятна смесица от християнски, езически и астрологически елемент- хем има Бог, пък планетите, пък черни магии, пък ангели...... #Crazy Много добър психолог е и винаги знае какво да ти каже - на жените на средна възраст обикновенно казва, че имат гинекологични проблеми, на младите момичета - любовни проблеми, на възрастните мъже - проблеми с бъбреците, простата, черния дроб и т.н, и т.н и всичко това тя лекува с илачи от алое вера. Тъжното е, че има страшно много хора, които ходят при нея, плащат й за измислените лекарства и се депресират от поставените диагнози  #2gunfire

А иначе историите за духове ги има във всички религии, вярвания и митологии по света - мисля, че това са прастари езически вярвания, които подобно на вярата, че някакъв Бог е създал човека, са характерни за целия свят.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136226.msg2963320#msg2963320

# 687
Аз също съм християнка но когато ме грози опасност сънувам пра баба си тя ме предупреждава. Никога не съм я виждала но когато я описвам казват че точно така е изглеждала дори мога да имитирам походката и. Отделно от това което ми е казвала насън винаги се сбъдва така навреме отидох да се лекувам от разни болести от които ако се забавя ще ми костват живота ooooh!

# 688
  • Linz
Снощи преди да легна четох какво сте писали за самолетите и тази нощ и аз сънувах, че съм в самолет, който катастрофира... в Ирак.

# 689
Снощи преди да легна четох какво сте писали за самолетите и тази нощ и аз сънувах, че съм в самолет, който катастрофира... в Ирак.

Laughing Laughing

В интерес на истината, аз никога не сънувам, че съм вътре. Ставам отблизо свидетел на падането. Имам чувството че лети към мен, но се разбива на безопасно разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт