Случи ми се нещо странно..

• 257 255
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 885
Като чета темата оставам с впечатление че много от вас усещат чуждо присъствие, някои насън ,други наяве.През тази нощ сънувах сън в който някой ,определено недружелюбен ми отравяше заплахи .Усещах че се е вмъкнал в съня ми .Възможно е да си внушавам ,но въпреки това запалих свещичка и се надявам повече да не ми се  случва.Когато някой сънува свой близък с някакво послание съм съгласна, че искат да ни предпазят от нещо ,но с каква ли цел идват тези заблудени души?Не мога да намеря логичен отговор на този въпрос.

# 886
На мен не ми се е случвало, но майка ми разказа, как една вечер, докато вечеряла сама, защото баща ми бил в командировка, нейната отдавна починала баба, на която не е могла да отиде на погребението, се "промъкнала" до масата и си"откраднала" една постна сърмичка, майка ми била втрещена, а баба и се поогледала, сякаш се страхувала някой да не я "хване на местопрестъплението" и изчезнала...от тогава майка винаги пали свещичка и раздава за починалите...

# 887
Като чета темата оставам с впечатление че много от вас усещат чуждо присъствие, някои насън ,други наяве.През тази нощ сънувах сън в който някой ,определено недружелюбен ми отравяше заплахи .Усещах че се е вмъкнал в съня ми .Възможно е да си внушавам ,но въпреки това запалих свещичка и се надявам повече да не ми се  случва.Когато някой сънува свой близък с някакво послание съм съгласна, че искат да ни предпазят от нещо ,но с каква ли цел идват тези заблудени души?Не мога да намеря логичен отговор на този въпрос.

Аз за себе си намерих обяснение в сънната парализа. Поне такаво е обяснението, че усещаш нечие заплашително присъствие. Аз няколко пъти съм сунувала подобни неща - не мога да мръдна и някой ме гледа. Единия път даже и ми говореше и аз започнах на сън да се моля и изчезна... По- склонна съм да си мисля, че е измислица на моето съзнанние, отколото да допусна, че наистина в стаята е имало някой или нещо друго...

# 888
брррррррр.настръхвам целиничка

# 889
  • Страната на чудесата

Аз за себе си намерих обяснение в сънната парализа. Поне такаво е обяснението, че усещаш нечие заплашително присъствие. Аз няколко пъти съм сунувала подобни неща - не мога да мръдна и някой ме гледа. Единия път даже и ми говореше и аз започнах на сън да се моля и изчезна... По- склонна съм да си мисля, че е измислица на моето съзнанние, отколото да допусна, че наистина в стаята е имало някой или нещо друго...

Случвало ми се е няколко пъти да сънувам и усещам много реално лошо присъствие, започвам да се моля-" Отче наш", и изчезва. Интересното е, че в будно състояние не съм сигурна в думите на молитвата, но насън-да Confused

# 890
Страхотна тема  Hug  следя я от първия ред. Отдавна не съм писала, но сега бих желала да споделя и аз нещо. Относно сънищата. Преди 2 дни моя мъж се прибира и ми казва, че на нашият кум баща му е много зле на командно дишане ( човекът си беше болен от дълги години). Нито аз, нито той го познаваме. Вечерта лягам и сънувам мъж с неясен образ, но знам че е бащата на кума. Идва при мен и ми казва кажи на семейството ми, че аз съм добре и че много ги обичам да не се притесняват за мен ( само да уточня че той нито е можел да говори нито да мърда, жив труп) и казва време е да тръгвам след което изчезна като дим, разнесе се като мъгла. Ставам аз и разказвам на моя той вика стига с твой те измислени сънища. Отива на работа и като се прибра ми каза, че човекът е починал- днес е погребението  Cry Моя казва, че е съвпадение, но за мен е много странно, защото не ми се случва за първи път. И аз не знам може би въображението ни е виновно или...?

# 891
Съветвам те да предадеш думите ,които ти е казъл човекът Sad

Моята баба редовно ме" навестява "нощем(на сън-тя не е жива,),веднъж обаче като  я сънувах,ми каза,че много и се ядат мандарини newsm78.Скара ми се ,че не съм и оставила Crossing Arms
На сутринта купих мандарини и раздадох на приятели.

# 892
Съветвам те да предадеш думите ,които ти е казъл човекът Sad

Моята баба редовно ме" навестява "нощем(на сън-тя не е жива,),веднъж обаче като  я сънувах,ми каза,че много и се ядат мандарини newsm78.Скара ми се ,че не съм и оставила Crossing Arms
На сутринта купих мандарини и раздадох на приятели.

# 893
Със сигурност ще предам, какво ми е казал. Странното при мен е че сънувам хора които са починали или ще починат скоро почти непознати за мен или не толкова близки и почти винаги искат нещото я да предам нещо или има се е дояло както казваш.
Сега се сещам, че когато мой съсед около 90 г. старец се обеси,какво сънувах. Той имаше магаре което много о обичаше. Младите решиха че ще продадат магарето и той не можа да го преживее. Обеси се на мястото където всеки ден водеше магарето да го пасе. Та сънувам го аз че ми казва: "Я кажи на тия мой те какво реват за мен, като чели съм умрял, на аз съм си тук с моя Марко и винаги ще бъда" . Казах на дъщеря му и тя плака много беше преди 40 дни от смъртта му.
Много подобни случки имам, взеха да ми се случват след като почина брат ми, но стига съм ви отегчавала.

# 894

Случвало ми се е няколко пъти да сънувам и усещам много реално лошо присъствие, започвам да се моля-" Отче наш", и изчезва. Интересното е, че в будно състояние не съм сигурна в думите на молитвата, но насън-да Confused

Случва ми се често - сънувам, усещам реално някаква много лоша сила, зловещо усещане и аз се моля, някаква молитва винаги, и нещото си отива.

Събуждам се панически на мига след като си е тръгнало това усещане и се чудя как така се моля, ама толково силно и от душа. Иначе ходя често в църква, паля свещ, моля се, но такива  молитви, каквито в съня си отправям не съм изричала.

# 895
Mиналата година сънувах Богородица.
Бяха ми казали,че в Араповския манастир има чудна икона на Богородица.
Когато отидох да я видя иконата беше същата ,като Богородица от сънят ми.

# 896
Страхотна тема Hug

# 897
  • София
и аз да се включа Simple Smile
не е много по темата,а и не съм свидетел на следната случка, но ми направи силно впечатление!
1.   офиса, в които работя в момента преди години е имало повечко служители и всеки от тях си е имал надписана порцеланова чаша. след време нали са напуснали някои от работниците, а чашите са си останали.Момичето, на чието място работя сега, един ден е изпуснала и счупила чаша, на вече неработещ тук. След известно време разбрали,че в момена, в които е била счупена чашата бившият й притежател е починал.

друга случка:

2.  майка ми по принцип не обича черни на цвят дрехи и съответно не носи. един ден обаче отива на работа с една черна риза е нейна близка колежка я пита дали е в траур, че е в черно. майка ми й отговаря, че се е облякла ей така за разнообразие. в късния следобед на същия този ден с баща ми отидохме да й съобшим ужасната вест,че майка й (моята баба) е починала.

науката обяснява тези случки със съвпадение- аз обаче не вярвам!!
и как учените ще ми обяснят явлението "предчувствие" ????

# 898
здравейте прочетох всичко от до и реших и аз да напиша нещо
винаги имам предчувствия за някои неща не знам от къде да започна ама ще карам
като малка сънувах че съм с дядо /той си беше жив тогава/ се возим в нещо като танк, обаче това нещо беше сътворено от огън ние минавахме по пътя и всички ни гледаха и страхуваха от нас аз горда, че други като нас няма, този сън го сънувах още 2-3 пъти като бях малка така и не разбрах какво значи
взехме си апартамент и отидохме да го видим тогава имахме куче и с кучето влизаме то се разхожда души ние след него разглеждаме, като гледах кучето знаех че няма да бъде в това жилище с нас /тогава ми беше първото предчувствие/ след време го блъсна камион
дойдохме да живеем в града, работех в един вестник, приемах обяви и през това време много исках куче, вечерта сънувам моето си куче и ми стана много жално, през деня ми беше отврът, но знаех че отнякъде ще мога да си взема куче и една жена пуска обява че подарява куче, след работа с такси взех си го кученце
минаха години винаги се влушвах в шестото си чувство и не грешах
преди 3г внезапно почина баща ми погребението мина и вечерта се събрахме в двора /беше лятото/ да вечеряме имаше и приятели /а преди няколко дена се уговаряхме да ходим на палатка и същите хора и те бяха вечерта с нас/ по едно време / а баща ми е голям шегаджия/ кой какво каза, кой какво направи но такъв майтап стана такъв смях /колкото и тъжно да ни беше наистина/ смяхме се поне 10 мин всички и по едно време се усещаме че това е абсурдно да се смеем в такъв ден и имах чувството че татко беше там и че по някакъв начин той е допринесъл за този смях, после като си тръгвахме преди да изляза от последната врата все се спъвах, все се закачах за нещо все едно че нещо ме спираше и не ми даваше да си тръгвам
минаха се близо11месеца откакто почина татко /а мъжа ми и баща ми много се обичаха/ и през това време мъжа ми често сънуваше баща ми че го викал при него да си пиели ракията заедно. Мъжа ми се разболя и точно на годината го оперираха, докторите се чудиха как оживя, беше много зле, след операциите мъжа ми не е сънувал баща ми /или не ми казва/ но е по спокоен, често купува цветя и ходи да ги сее на гроба му
Аз го сънувах до годината все гадни сънища, мисля че баща ми е намерил с кой да си пие ракията
май се увлякох, извинете за което
не пиша точки щото може и без тях Simple Smile

# 899
забравих да кажа още нещо
случвало ми се е в една и съща нощ със свекърва ми да сънуваме кошмари
а другото е за мъжа с черните дрехи и бомбето, някъде четох че и други са го сънували
и сънувам аз че мъжа в черно идва към мен с наведена глава и периферията на шапката пречи да му видя лицето и тоз идва към мен, знам че този човек е лош и се опитвам да се събудя като си обърна главата на ляво скимтя и дърпам мъжа ми да се събуди но уви, като си обърна главата на дясно съм в съня ми и така няколко пъти но не успях да го събудя /мъжа ми/ и се ядосах а тоз приближава и изведнъж в ръката ми попадна кръст вдигам го пред мен а в другата ръка чемшир с вода и вървя срещу мъжа и пръскам и като падне вода на него все едно с куршум съм го улучила и така го избутах и падна от терасата и мисля че умря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт