Случи ми се нещо странно..

• 255 853
  • 1 065
  •   3
Отговори
# 510
Истории всякакви Мирена, аз без да съм любопитна за подробности знам че може да имаш лични причини за да ти е трудно да простиш, но повярвай, че с прошка лекуваш своята душа преди всичко и ще предотвратиш трагични кармични последствия.

Момичета, сега гледах предаването за екзорсизма в БТВ-Документите. Гледали ли сте го?

http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?

Някои неща се премълчават, други леко изопачават, може би от недостатък на информация до някъде.
Църквата всячески се опитва да отрича че екзорцизъм и магия са две различни неща, но укрива много сериозно в какво се състои тайнството, а то е именно магия в чист вид. Wink

Напоследък много се говори за вътреутробно вселяване на бесове. Свещенникът ни говори, че живеещи праведно са предпазени от зли духове. Няма такова нещо, децата са беззащитни особенно ако родителите им до голяма степен живеят не много праведно.

# 511
  • Пловдив
Embarassedчестно казано, понякога като правя секс,  Embarassedси мисля ...мале.... ooooh!ако гледат Joy
Стига деееееее Crossing Arms Thinking hahaha hahaha

# 512
  • Варна

мъжът ми като я видя и каза, че това е сянката на единия мъж

И на мен ми прилича на сянка на мъжа отляво.

Откъде идва осветлението? Ако лампата е била зад гърба на този, който снима, значи е неговата сянка.
Да, наистина, може и на снимащия да е. При всички случаи ми се струва, че става въпрос за някакъв случаен ефект при снимането, отколкото за дух.

# 513
  • Linz
Embarassedчестно казано, понякога като правя секс,  Embarassedси мисля ...мале.... ooooh!ако гледат Joy
Стига деееееее Crossing Arms Thinking hahaha hahaha
Смешно ли ти се вижда?
Ако вярвах, че душите на мъртвите остават около нас, нямаше да мога да се отпусна никога Confused

# 514
  • София

Ето, това е снимка направена 30 сек. след тази. Мъжете са същите, само са се приближили повече един към друг и шишето го няма..
http://bgphoto.net/photos/2865/o633423947004502500.JPG

А не е ли възможно това да е твоята сянка (или на човека, койтое снимал)?

# 515
Здравей те,и аз да се вклю4а тук.Снощи докато не ви из4етох не си легнах,после постоянно зад задника на мъж бях беше ме много страх Mr. Green

Сега иа з да разкажа,слу4вали са ми се няколко неща,но най ярките са последните 2

1 Една сутрин както си спях,някой ме по бутна да се събудя,стреснах се и с еобърнах да видя помислих 4е е мъж ми ,но уви небеше той,нямаше никой,обръщам се и гледам малкия от кошарката ме гледа зака4ливо и ми се усмихва Simple Smile сигурна съм 4е беше татко,събудил мее да си видя детето как ме гледаше Simple Smile стана ми мноог мило.

2 Тук наскоро ставам сутринта сменям малкия.... влиза моя в спалнята и казва преди малко убиха 4овек на спирката,блъсна го кола Shockedлошо ми стана (баща ми по4ина от катастрофа преди 4 год) И ми казва снощи сънувах катастрафа зад блока и убиха дете Tired.По късно по новините се разбра 4е на спирката до нас пиянб шофьор убива 15 годишно мом4е,в последствие разбрах ме 4е това е племенник на приятел на мъжът ми Cry
Така 4е и мъжете имат усещане ,имат знаци.А приятелят му живее то4но зад нашия блок.НАПРАВЕТЕ ВРЪЗКАТА Rolling Eyes Сънувал е то4но това което е станало и то на близък 4овек Sad БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДЕТЕТО Flowers Rose Flowers Rose

# 516
Направо настръхнах...Много е гадно като сънуваш пророчески
сънища.Случвало ми се е...

# 517
Случвало ми се е да сънувам безобидни пророчески сънища...Имах едно гадже което беше спрялоа цигарите преди да се запознаем...Но аз по онова време много пушех,и една нощ сънувам че влиза у дома и хвърля на масата Житан...И точно тогава се звънна на вратата,отварям аз,а той с театрален жест влиза и хвърля на масата кутия Житан...

Друг случай,сънувам че сме с майка в магазин за дрехи,и аз харесах за баща ми един спортен пуловер,и казвам на майка да му го купим,като тайно се глася по късно да му го отмъкна...В момента тя отказа,по не си спомням какви причини...Следващата вечер,тя се връща от работа и ми подава пуловера,а аз щастливо питам-Все пак му го купи?!-а тя ме зяпа учудено...По късно като си поговорихме,се усетих че съм го сънувала това...Но с разликата че пуловерът го бе купила за мен,не за баща ми...

# 518
Това със снимката \поне с тази\ не е странно. В средата между двамата мъже има трети човек от плът и кръв \според мен, де\.

Последното странно нещо, което ми се случи преди седмица може би....Отиваме на вилата, която изключително рядко посещаваме, няма условия за малкия и затова отиваме само за няколко часа  и се прибираме. В нея не е влизано от месеци..И най-странното беше че се качих с малкия в едната спалня..а там нещо тиктака, обръщам се - на раклата часовник, върви точен до минути..Викам на мъжо - има бомба ..и се смееме. И решихме че свеки, която се беше качила преди час да чисти в стаята го е навила..Какво ни беше и НАШЕТО И НЕЙНОТО учудване като разбрахме че никой не го е докосвал ooooh!Честно казано не си помислих нещо ..кой знае кво страшно. НО поне да питам тези които разбират как мислите колко време издържа такъв часовник - механичен - без да се навива?? Мисля че е руски..от тези металните..На циферблата самата стрелка е някаква фигурка, май рибка и се врътка.. Rolling Eyes

# 519
Това със снимката \поне с тази\ не е странно. В средата между двамата мъже има трети човек от плът и кръв \според мен, де\.

Последното странно нещо, което ми се случи преди седмица може би....Отиваме на вилата, която изключително рядко посещаваме, няма условия за малкия и затова отиваме само за няколко часа  и се прибираме. В нея не е влизано от месеци..И най-странното беше че се качих с малкия в едната спалня..а там нещо тиктака, обръщам се - на раклата часовник, върви точен до минути..Викам на мъжо - има бомба ..и се смееме. И решихме че свеки, която се беше качила преди час да чисти в стаята го е навила..Какво ни беше и НАШЕТО И НЕЙНОТО учудване като разбрахме че никой не го е докосвал ooooh!Честно казано не си помислих нещо ..кой знае кво страшно. НО поне да питам тези които разбират как мислите колко време издържа такъв часовник - механичен - без да се навива?? Мисля че е руски..от тези металните..На циферблата самата стрелка е някаква фигурка, май рибка и се врътка.. Rolling Eyes

Сигурно бабет не помни  Hug Hug Hug. Мойто свеки като беше тука вечно не знаеше каде й са очилата. Май едни вообще не намери, ама у нас духчета няма. Или поне аз така си мисля Party Party Party

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 07:04 от mariane

# 520
Линкът от клипчето по-долу е заснет с любителска камера.
До колко е достоверно не знам, но когато го гледах в ютюб преди година и нещо
ми настръхна косата и наистина се разстресох. И после бая ме беше шубе.
Предупреждавам плашливите, че си е доста стряскащо и страшно, да не го гледат.

http://www.vbox7.com/play:537d9287

# 521
Доста неприятно изглежда  Mr. Green

# 522
  • Пловдив

аз пък нищо не видях и не разбрах  Embarassed Thinking

# 523
Аз това в началото не виждам какво е , иначе в последните няколко секунди се вижда едни горзен изроД  Mr. Green

# 524

аз пък нищо не видях и не разбрах  Embarassed Thinking
не си само ти споко

Общи условия

Активация на акаунт