Случи ми се нещо странно..

• 256 092
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 555
Това клип4е си е страшни4ко Laughing

# 556
Ще взема да го гледам май  newsm78
Страх ме е,а съм любопитна... smile3520  bishopPopcorn dont newsm43 ...

# 557
Оооох,тръпки ме побиха... cold
Наистина най-странното е,че му светят очите #Shocked
Ба ли м.. му к´во е  newsm09, ама ангелите не си ги представям такива... newsm12,да не говорим колко абсурдно звучи "паднал ангел",а и акльо едва ли е... newsm17

# 558
  • София
И аз ангелите си ги представях малко по-различно - все съм си мислела, че са със сладки личица и с крилца  Rolling Eyes

# 559
Ангелите всеки си ги представя по различен начин, но винаги с мили лица, даже в повечето случаи деца, с крилца, в рая и т.н. В сучая става дума за "Паднал ангел", а доколкото си спомням от едно призведение, падналите ангели се възгордели и били изгонение от рая, когато паднали в ада им се опърлили крилата, почернели, погрознели. Има се пред вид вече нещо различно от красиво, мило и добродушно "същество" - грозно, страшно, зло.

# 560
  • Пловдив
didka-pitka,  направо ми се смръзна кръвта от твоя разказ  Confused
Докато четях за часа /6.05/ се сетих, че майка ми всяка нощ се буди в 3ч. или 3ч. и нещо, но задължително завършващо на тройка  Shocked И това е поне от година Rolling Eyes Сигурна съм, че не е случайно, но какво ли е Rolling Eyes

Стига бе, хора Stop Смразява ми се кръвта

# 561
  • Пловдив
А аз сънувах дядо точно 3 пъти за 20 години откакто го няма. С него имахме много силна връзка, много го обичах и той мен. Сънувала съм го, когато имам някъв проблем. Винаги сме само двамата в стая, други няма около нас.
Първия път ми каза: не се бесете, когато се издигате. Няма много смисъл, но знам какво искаше да каже. Тогава имах проблеми в отношенията с майка ми.
Втория път: Обичам те.
Третия само седеше на един стол и ме гледаше.
И сега като го пиша ми става някак странно.

Аз пък сънувах един път как дядо, Бог да го прости, каза за моята бъдеща сватба (няма нищо планирано, но ако се случи все пак някога), че и той смята да присъства. Миличкият, сигурно някой ден наистина ще присъства с дух. А баба, лека й пръст, една нощ в съня ми така силно ме прегърна, тръпки ме побиват.

# 562
Този разказа за 6.05... и мен бая време ме държа в напрежение.
Не знам как момичето е издържала, че даже е оставила да тормозят и детенцето.

Моят съвет е да се прикади и освети къщата.

Киприянови молитви да се прочетат.

# 563
И аз така,ама не мога да спра да чета! Shocked
Затворя темата и след малко  smile3529

# 564
Аз съм имала разни предчувствия,ама такива призраци и шумове ни съм виждала,ни съм чувала... newsm17Дано  никога не видя и не чуя,защото ще се гътна на момента...

Абе, как може да има хора,които да искат да сънуват роднините си!

Един път само ми се е случвало да сънувам баба...вървяхме двете по една улица,аз по левия тротоар,а тя по десния.Нещо ме заговори,но аз и казах,че това не е тя,защото моята баба е починала и няма как да я виждам и чувам.Казах и също да се маха,защото ме е страх...
Повече не съм сънувала.Спомням си,че след този сън бях се помолила на гроба и да не ме плаши повече така и да се свързва с мен по друг начин...та оттогава всичко е наред  bishop

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 13:40 от sweety

# 565
  • Пловдив
Та проклетите хора са си такива и отвъд.

Не ми се вярва - нали на оня свят се получава възмездие. И там, така близо до Бога и до ангелите, смяташ ли, че някой дух ще се държи лошо, при условие, че е разбрал, че всичко се плаща.

# 566
Духът, душата на човек го прави това, което е.
НО, ако тръгнем да тълкуваме това тук, ще се измести темата.

# 567
Съвсем скоро ми се случи следното нещо - сънувах числа за тотото, даже сънувах самото теглене, беше толкова истинско, че не можех да повярвам, че е сън. Като се събудих, започнах да се опитвам да си спомня числата - закъснях за работа, защото обикалях в кръг в стаята пред смаяния поглед на родителите ми и повтарях 4 цифри. За останалите две така и не се сетих. Пуснах фиш с тези 4 числа, другите две си ги измислих. А познайте - имам 4 познати числа, печалбата е около 20 лв. Много ме беше яд, че не си спомних останалите числа, но от майка ми знам, че не е хубаво да се ядосваш за неспечелени пари.
От време на време пък сънувам неща, които стават след няколко дни. Давам пример - никога не съм била запалена по плуването, но ходя на един басейн понякога. Една вечер сънувах как се боря с някакво въже в басейна и един мъж се протегна, подаде ми ръка и ме извади оттам. Няколко дни по-късно си плувам, обаче разграничителят на коридорите се откачил и нещо ми се омота около краката. Аз се стреснах и от паниката започнах да извършвам много резки движения. Мъжът от съня дойде, подаде ми ръка и ме измъкна навън. Може би преди съм го виждала - той не е спасител, но сигурно съм запомнила лицето му. Обаче случката ме потресе - толкова еднакво със съня ми...

# 568

Татко почина преди 14години, бях дете. За тези 14 г. съм го сънувала не повече от 3-4 пъти, а искам да го сънувам, защото ми липсва и така макар и нереално, макар и за миг пак е до мен  Peace

# 569
...

...

Да, и аз искам да сънувам починалата си баба по-често и ако може да ми говори. Да ми каже нещо, защото колкото пъти съм я сунивала все не ми казва нищо.

Едно от последните неща,които ми каза, беше, когато я сънувах докато бях бременна и каза:

"А ти на мен защо не ми казваш, че си бременна?"

И в повечето слуваи, да не кажа винаги, че я сънувам с усещането и съзнанието, че не е починала.

Общи условия

Активация на акаунт