Случи ми се нещо странно..

• 255 761
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 705
  Бях малка когато мисля ми се случи това.Спомням си само една жена в черно,която разговаряше с майка ми и ме гледаше.И ми се струваше,че това е новата година,защото мама се смееше и ми разправяше че винаги съм чакала новата година.Да аз наистина чаках една жена,но не в този вид.Дали това е сън или реалност не знам,често аз самата ги бъркам когато са били в далечни години.Причуваха ми се стъпки,привиждаха ми се хора.Израснах страхливо дете,не можех да спя сама.Дали това има връзка с гореспоменатата жена? ThinkingСега ми дойде на ум...

# 706
  Бях малка когато мисля ми се случи това.Спомням си само една жена в черно,която разговаряше с майка ми и ме гледаше.И ми се струваше,че това е новата година,защото мама се смееше и ми разправяше че винаги съм чакала новата година.Да аз наистина чаках една жена,но не в този вид.Дали това е сън или реалност не знам,често аз самата ги бъркам когато са били в далечни години.Причуваха ми се стъпки,привиждаха ми се хора.Израснах страхливо дете,не можех да спя сама.Дали това има връзка с гореспоменатата жена? ThinkingСега ми дойде на ум...
Какво пък му е странното на това newsm78

# 707
  • София
Тази вечер случайно открих в http://DMCA-removal-from-Google/ игрален филм Бял шум/White Noise.Изгледах първа част има и втора,сега я свалям.Впечатлена съм...ако не сте го гледали,направте го!Прочетох,че това е коментирано тук,а сега имах възможността и да го видя.

# 708
Като чета темата тръпки ме побиват.
След малко мисля да си лягам, но незнам как ще заспа.

# 709
Като чета темата тръпки ме побиват.
След малко мисля да си лягам, но незнам как ще заспа.
И аз така.Голямо бъзе ме хвана  newsm43
На мен пък преди няколко дни ми се случи друго.
Тъкмо ще излизаме с моя,беше около полунощ и изведнъж ме обзе едно чувство  на старх,че ще катастрофираме.Незнам от къде дойде.
Качих се със страх в колата и карах много бавно и внимателно.Тъткмо се поуспокоих малко и познайте какво стана.Докато си чакам на червен светофар,един прави десен завой с голяма скорост ,влиза в насрещното и ме блъска челно.Направо помля колата.Отървахме се само с ухлузени колене.
Настръхнах само като се сетя,че предчувсвах катастрофата.
Имала съм и други такива случаи,но това беше най-гадното.

# 710
Тази вечер случайно открих в http://DMCA-removal-from-Google/ игрален филм Бял шум/White Noise.Изгледах първа част има и втора,сега я свалям.Впечатлена съм...ако не сте го гледали,направте го!Прочетох,че това е коментирано тук,а сега имах възможността и да го видя.
Филма е страхотен.Гледала съм и 2-те части.Не е за изпускане Wink

# 711
Embarassedчестно казано, понякога като правя секс,  Embarassedси мисля ...мале.... ooooh!ако гледат Joy
Това ме разсмя.Аз съм мн.страхлива от такива работи.А и какво съм преживяла,малеее....Няма да ви разправям.Поне не сега щот съм сама с малката и направо бзззз шубе голямо.що ли отворих тая тема noЯ мъжо си идва.Ох отдъхнах си.

# 712
  • Испания и Стара Загора
супер тема,чак сега я видях.Преди 19г. почина дядо ми,лека му пръст.Една вечер,2-3 дни след погребението, тъкмо си бяхме легнали с баба ми и чухме на двора тежки стъпки.Не посмяхме да излезем навън.На сутринта върху един стол( беше на двора) видяхме голяма следа от обувка.Сравнихме ги и съвпаднаха с номера на обувките на дядо ми.Тогава баба каза ,че сигурно е дошъл е да вземе нещо което е забравил.А относно сънищата,най-се страхувам когато сънувам катастрофи.Обикновено се случват и ги гледам по новините,я с влак,я със самолет.Ужасно е. Shocked

# 713
Преди години, когато с мъжа ми тъкмо станахме гаджета, се запознах с неговия най-добър приятел. Цяла вечер не повдигнахме въпрос за семействата си, но аз все имах чувството, че мъжът ми ми е споменавал , че майката на приятеля му е починала. Като останахме сами, го попитах какво се е случило, за да избягвам подобна тема на разговор за в бъдеще. За моя почуда, той ми отговори, че майка му си е жива и здрава и не е казвал нищо такова. Аз останах втрещена и реших, че нещо съм се объркала, но след около два месеца жената се разболя тежко и почина, мир на праха й. След това дълго ме преследваше чувството, че все едно си знаел какво ще се случи, но нищо не си направил, изобщо странна работа.
 Преди много години, бях ученичка, съневах ужасен сън, в който лошите завладяваха града ни, стреляха ме, обесиха една моя приятелка , а аз успях да се скрия в един апартаментв центъра на града. На другия ден имахме много свободни часове в училище и решихме да отидем у една съученичка - познайте, апартаментът беше на същото място и изглеждаше абсолютно идентично с този в съня ми...а влизах за първи път  Shocked Дори, след като видях коридора и едната стая, в която ни покани, започнах да й обяснявам как изглеждат и др стаи и тя направо се стъписа! А също и аз  #Crazy  newsm78

# 714
  • UK
Между другото, за тези със стъпките и дишането, особено из селата, чували ли сте как диша таралеж? И как стъпва? Не казвам, че задължително сте чули нещо такова, но просто като нищо може да бъде объркан звука от човек, който досега не е чувал.

# 715
Какво? ShockedКак диша таралеж и как стъпва?Наистина незнам,отивам да питам мъжо?

# 716
Не мога да намеря първата част на филма.Ако някой може
да ми помогне...В Замундата има само 2.

# 717
А случвало ли ви си е да се звъни на входната врата и само вие да чуете? Една вечер някъде към полунощ беше /инстинктивно погледнах часовника/ започва да се звъни на пожар на входната врата. Всички спяха, а аз си играех на телевизионната игра. Понеже беше много късно ме достраша да отворя и понеже свекърва ми спи мнооого леко очаквах тя да стане. Ама не. Не се чуха стъпки на отдалечаващ се човек после. Мъртва тишина. На другия ден питам и нея и мъжа ми дали са чули нещо, те отрекоха. И друг път ми се е случвало, но никога не съм ставала да отворя. Чувала съм, че не бива, незнам по каква причина обаче.
И  на мен ми се е случвало.мн.пъти ,ама някак като в просъница когато съм.И мн .пъти ме вика някой по име ама си мълча.Правя го някак инстинктивно.щото ако спиш няма как да контролираш отговора си.Но най страното е че помня,че някой е викал и не съм се обадила.И аз знам,че трябва да си мълчиш или да не отваряш вратата.Случи ми се веднъж да отворя,никой нямаше.Е досега нищо лошо няма. Praynig   Много объркано го написах.

# 718
Днес открих темата. Стигнах до 23 страница.Там, поста на Румито и по-точно тази част:
Цитат
"Ако знаеш какъв ужасен сън сънувах с ТЕБ!
ми напомни за случка от моето раждане,доказваща силната връзка между майката и децата и/поне според мен/.Дъщеря ми се роди  9 дена преди термина.Понеже всичко стана много бързо,не се обадихме на никого/все пак беше 5 часа сутринта/.След като всичко мина, майка ми  разказа,че е сънувала бебето,обляно с бяла течност като мляко.Даже,след това не могла да заспи от притеснение,мислела да ни се обажда,но решила да го направи малко по-късно,за да си поспим.Е,не можа да се обади,защото зет и се обади с добрата новина в 7:05ч. Laughing

# 719
Фогата, за кучето - нищо странно според мен. Преди 2 месеца някъде тръгнахме с една приятелка на дъъълга разходка от Гео Милев, през Борисовата до Орлов мост. Едно улично куче се лепна за нас и 2 часа вървя с нас! Като седнем някъде, сяда на известно разстояние и чака. Като тръгнем - тръгва. После се разделих с приятелката ми, то тръгна след нея. Не знам къде са се разделили. Не е искало храна - нищо. Само вървеше след нас  Grinning
Чувала съм,че това е на пари Wink
И на мен  ми се е случвало
.....Май беше ако кучето те изпрати до в къщи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт