Случи ми се нещо странно..

• 255 753
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 720
Сега се сетих няколко истории.За първите 3 не знам дали са истинскаи,убеждаваха ме,че са,ама нещо не ми се вярва.
-------------------------
В селото на най-добрата ми приятелка се носят много слухове за духове.
Та историята е следната.
Докато си разхождал овцете един овчар,решил да поседне под едно дърво(даже ми показаха дървото,много старо и с много странна форма).Викаха му дяволското дърво.Да обаче човека заспал и се събудил през ноща от силна музика.И като погледнал на горе видял  сватба и много хора как празнуват и се веселят над дървото.
------------------------
Друга историйка.
Един дядо се прибирал с каруцата си към селото и изведнъж видял на пътя булка.Подминал я човека,а като се обърнал,нея вече я нямало.
И други хора са я виждали.
Пак на прибиране към селото,един човек вижда красива жена която му маха и го вика по име.Тогава човека стъпил на орана земя и жената изчезнала.
Хората от селото разказват,че това били лоши духове и като ги видиш трябва да стъпиш на орана земя.
Един момче,сънувал,че някой го вика на сън по име.Станал той,както си спи,и тръгнал.Семейството му видели,че нещо не е наред,но не посмяли да го сабудят,понеже не било хубаво да се буди сумнамбул.Можел да се стресне и нещо да му стане.И тръгнали те с него като му говорели да се събуди.Гласът го закарал в гората .След малко момчето се буди и разказва,как гласът казвал на момчето да се обеси Shocked
---------------------
Тази история е истинска,разказвала ми я е майка ми.Случила се била на нейна колежка.
Та прибрала се жената на село.Влиза си в къщата и изведнъж започнали да стават странни неща.Предмети да се местят,чинии да се чупят,тенджери с ядене се обръщат и всякакви такива неща.Излязла тя от къщата с дъщеря си или внучка си,вече не помня,но беше малко детенце.И от покрива на къщата започнали да хвърчат камъни към жената.И малкото момиченце казало "Виж,Виж,малко човече на покрива".Никой друг не го видял.Само малкото детенце.Та тогава жената взела светена вода и осветила къщата и това нещо изчезнало.

# 721
# 722
  • 7800
Не мога да намеря първата част на филма.Ако някой може
да ми помогне...В Замундата има само 2.

Заповядай: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=73773

# 723
Благодаря.А втората част?

# 724
  • 7800
Благодаря.А втората част?

Ето: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=95072

Аз останах с впечатлението, че само втора част си намерила. Simple Smile

# 725
Много благодаря.Наистина намерих 2 част,но беше
много голяма и нещо не можах да я сваля.Супер си!
 HugМерси!

# 726
Изчетох доста страници от темата smile3529.Някои от историите са ми познати,други - доста шокиращи  Shocked.Чувала съм,че такива странни неща се случват само нощем от полунощ до към 04.00 ч.обаче като чета че и през деня са се случвали ме хваща голямо шубе.(Гледам през деня да чета темата)
Това с нечие дишане и разни шумове и при мен се е случвало,но все съм си мислила че съм го сънувала. newsm78 Имам и още няколко случки,но за тях друг път.

# 727
хехе, интересни историики! аз малко ще ви разнообразя с една забавна от детските ми години. та значи бях на гости на баба ми и дядо ми. те живеят в апартамент на 4 етаж. и лягам си аз със сестра ми в едно легло и към 1ч. аз още не съм заспала, когато 4увам че някой ходи в коридора много баавно. в същото време чувам как баба ми хърка от съседната стая,където спят с дядо. и стъпките се влачат и някой хваща входната врата и я блъска и хлопа....и в същото време се чува големия стар стенен часовник как бие 1 часа...абе тръпки ме побиха,завих се под одеалото и сигурно не съм мръднала доста време!сутринта раказвам на баба и дядо и те започват да се хилят и дядо ми обяснава как е ставал да провери дали е заключено Simple Smile Simple Smile а явно петите му са се суркали по мокета и той е бил сънен... мн се смях а не съм го чула че става защото баба определено знае как се хърка хахахха Simple Smile               

# 728
  • област Софийска
И на мен ми се случи нещо много странно преди няколко месеца. Дъщеря ми и синът на моята колежка са в една група в детската градина. Една нощ сънувах страшен сън, след който се събудих изплашена и с разтуптяно сърце. Сънувам, че вървя по една улица в нашия град (напълно реална) и ми звъни GSM-a. Вдигам и глас ми обяснява, че така и така, случило се е нещастие с дъщеря ми в градината. Нищо не ми се обяснява подробно, само ми казаха, че си е играела с момче с татуировка и тогава се е случило. Аз започвам да плача и казвам:"Кажете ми, мъртво ли е детето ми". В този момент гласът от слушалката се променя, изведнъж става гласът на най-добрата ми приятелка и кръстница на дъщеря ми, смее се демонично и отговаря ДААААААААААа. Събудих се много изплашена, погледнах часовника, беше 5 без нещо, не помня точно. После съм заспала.
На сутринта в работата се заговаряме с моята колежка за сънища. И тя казва:"Мани, мани, сънувах много гаден сън тая нощ". Аз Shocked, веднага се сетих за моя. Питам я какъв, тя ми каза, че до обяд няма да ми каже, за да не се сбъдне. Казах, че и аз съм сънувала отвратителен сън. Обаче нали е любопитна, тя ме подпитва и от дума на дума, стана ясно, че и на двете сънищата ни са свързани с децата. Мина обяд и ние се присетихме за сънищата. Ще си ги разказваме. Почвам аз първа, разказвам и като стигнах до момента с татуировката, колежката Shocked. Казва ми:"Синът ми отиде с татуировка днес на градина". Предния ден си купил някакъв чипс, в който имало татуировка и той си я лепнал. Аз също  Shocked Shocked. Нейният сън беше почти същия като моя: нещастен случай в градината, само че не и се обаждат по телефона, а сънува, че е в болницата вече и не се знае дали ще спасят сина и. Сънувала съня по същото време, когато и аз, защото и тя се събудила и си погледнала часовника.
Като направихме съпоставка на двата съня, направо се ужасихме и доста се притеснихме. И знаете ли какво направихме? Щефът ни слушаше през цялото време как се вайкаме, разбра за какво става въпрос, та ние направо му казахме, че отиваме да си вземем децата. Той беше скептично настроен, но понеже е пич, какво да направи, пусна ни. Отидохме до градината и си взехме децата, за всеки случай. Беше 13.30, тъкмо спяха, събуди ги госпожата, но по-добре. Иначе до 17.30 кой знае какви мисли щяха да ни минават през главите. Нямам представа какво значеха тези сънища. Може и да сме ги спасили от нещо, кой знае? newsm78

# 729
  • Варна
Таралежите дишат и стъпват като хора. Просто звукът, който издават е подобен и човек лесно може да се обърка. В този ред на мисли не един смел боец е треперил нощно време, на пост.

# 730
  • UK
Това ми беше мисълта, мда...

# 731
Цитат
Тази история е истинска,разказвала ми я е майка ми.Случила се била на нейна колежка.
Та прибрала се жената на село.Влиза си в къщата и изведнъж започнали да стават странни неща.Предмети да се местят,чинии да се чупят,тенджери с ядене се обръщат и всякакви такива неща.Излязла тя от къщата с дъщеря си или внучка си,вече не помня,но беше малко детенце.И от покрива на къщата започнали да хвърчат камъни към жената.И малкото момиченце казало "Виж,Виж,малко човече на покрива".Никой друг не го видял.Само малкото детенце.Та тогава жената взела светена вода и осветила къщата и това нещо изчезнало.

Това ми звучи като да е имало земетресение Thinking

# 732
Цитат

Това ми звучи като да е имало земетресение Thinking

Полтъргайст. Случва се най-вече в присъствие на деца и според някои специалисти се причинява именно от децата (най-често подрастващи). Проява на психокинеза.

# 733
Аз пък спя на притворена врата към коридора, да чувам ако синът ми стане нощем.
С гръб към вратата. Веднъж на развиделяване усетих топъл дъх в ухото си, все едно,
че някой се е надвесил над мен и гледа дали спя, или посята да ме целуне по ухото.
Втория път кат о ми се случи, беше абсолютно тъмно, станах, светнах, разходих се
из къщи - нищо. Вълчицата и вълчето спяха.
Снощи ми се случи за трети път, толкова осезаемо беше, че настръхнах, и чух
глас тихичко да ми шепне в ухото xenia xenia xenia xenia.  Shocked

# 734
чух глас тихичко да ми шепне в ухото xenia xenia xenia xenia.  Shocked

Прекалено много време прекарваш във форума  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт