Да, приятелка ми е. Мразя да се случва така. Не ми е за първи път. Гадост.
по добре да бях я подминала тази тема
,бихте ли ми казали
Още повече в 4 сутринта.
Още повече в 4 сутринта.
регистрирах се .да малко по рано станах тази сутрин
мъжо тръгна за работа и аз наистина ме достраша да легна повече
Благодаря ти xenia

на 2 пъти усетих странна миризма, преливаща във вкус някак (трудно ми е да го обясня) нещо подобно на тамяна в черквата - първия път се постреснах, втория път като че ли беше някак по-спокойно, мило.........странно но не и страшно 

...скочих ,погледнах часа беше 04.15...погледнах детето и си казах на ум ...боже господи какво става тук...(все пак с Тошко сме сами в къщи)Заради детето си дадох кураж(ако бях сама вече сигурно нямаше щяха да ми правят четиридесет дена
) ,отворих вратата и извиках ...Кой е там ? 
Прибрал се човекът в два часа през нощта и нанася някакви железа в коридора. Оттам и дрънченето. Добре, че бързо реагира, инак да си беше отнесъл чантата.
Там ме е страх да се кача дори през деня, но въпреки това реших да отида да видя какво е това. Събрах смелост и тръгнах като през цялото време си спомнях подобни сцени във филми на ужасите...Вървях вървях, а "музиката" се чува още по-силно, отворих вратата и....една детска музикална играчка се е включила, но тъй като батерията е била много изхабена, звукът е излизал така провлачен. 
Препоръчани теми