Доходи от интернет

• 1 533
  • 10
  •   1
Отговори
Знаете ли сайтове, които плащат за гледане на видеа и/или попълване на анкети?

Проучвам подобни възможности за получаване на допълнителни доходи.
Във фейсбук групите открих няколко такива сайтове, но към момента пари от тях не съм получила.

Някой попадал ли е на такива сайтове? Ако може, да сподели линк?

# 1
Не съществуват такива сайтове. Че досега да са милиардери всички. Има легитимни сайтове за попълване на анкети - пускат 1-2 пъти в месеца анкета за 10-20 точки, като събереш 500 взимаш ваучер за 50 лева от озон. Демек след 2-3 години ще го вземеш. Ако попълваш и си подходяща за всички анкети. За гледане на телевизия никой няма да ти даде пари. Не знам защо си мислите, че в интернет дават безплатни пари...

# 2
Тази дъвка „Плащат, за да гледаш реклами/видеа/каквото там“ върви още от 90-те, сигурно не сте били родени още. Досега не съм чула някой да е спечелил нещо.
Е, да, формално може и да са спечелили някакви суми, ама я да пробват да си вземат печалбата... Simple Smile

А и така формулирано – „доходи от интернет“, ми звучи като „доходи от улицата“. Да, има хора, които печелят на улицата, защото го могат. Дали ще продават семки и сладолед, дали вестници, дали ще притежават платени паркинги, дали ще ловят пачки от терасите, или ще проституират – все са доходи от улицата. Та и с интернет е същата работа.

# 3
Сайтове за анкети има, ама анкети има рядко, а до печалба се стига още по-рядко, защото трябва постоянство. От Ковид насам се занимава с анкети, от повечето сайтове плащанията ми все още се броят на пръстите на едната ръка.

# 4
То че има - има. Аз успях в един сайт за анкети за 2 години да събера достатъчно точки за 20 лева.
От друг сайт за около 5-6 месеца събрах за 5 евро, което май беше към 9.50 или нещо подобно в левове.
Та... Освен ако не успееш да станеш успешен тиктокът или ютубър, или инфлуенсър, няма как от интернет да се изкарат достатъчно пари хах.

# 5
Има такива сайтове, но реално никакви пари не може да се изкара от това, не се лъжете. Ако се чудите от къде идват толкова социологически проучвания - идват от част от тези сайтове.
Събират се някакви точки и след време се обменят, но може да обмениш, когато стигнеш определен брой точки тоест никога. Или аха ги събереш и те ги нулират.
Пробвала съм се преди 15 години някъде, когато имах много свободно време и разбрах, че няма смисъл.

# 6
Има, ако живеете в САЩ, Англия и подобни. Там могат да се изкарват някакви прилични пари от подобни сайтове. За България няма шанс.

# 7
Гледането не е бизнес, съответно не можеш да забогатееш с гледане. Помисли си каква работа можеш да свършиш за някоя фирма, та и в интернет. От там наистина е възможно да получиш пари, стига те да са сериозни хора, а и ти.

# 8
  • MT
Работа от вкъщи със добро заплащане е само, ако имате бизнес (и не, не говоря за разните МЛМ, които са пълна бумащина, а за реален регистриран бизнес, който може да е с всякаква насоченост) или работите офисна работа с образование или поне някакви качества/опит, и имате позволение от ЧР за работа от вкъщи.
Всичко друго не е реално или се заплаща на черно по-малко отколкото да си купите хляб ежедневно.

# 9
Има, ако живеете в САЩ, Англия и подобни. Там могат да се изкарват някакви прилични пари от подобни сайтове. За България няма шанс.

Аз такива сайтове търся, като за живеещи в САЩ и Англия. Ако знаете подобен сайт, изпратете ми информация.

# 10

Аз такива сайтове търся, като за живеещи в САЩ и Англия. Ако знаете подобен сайт, изпратете ми информация.

Провери swagbucks, ако си в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт