ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 747
  • 834
  •   1
Отговори
# 330
Това Павлово/Карпузица ме шокира. Няма такова у-ще при нас или поне в Карпузица не се сещам да има у-ще. В района на Павлово е 2 СУ. Единствено бившия техникум по химия е в Карпузица. Не се сещам сега как се води.

# 331
Преди 4 години големият син беше на второто ДЗИ( математика) в химическият техникум в Карпузица. БЕЛ беше в Надежда...от Овча купел - почти затворихме кръгът по Околовръстното.

# 332
Преди 4 години големият син беше на второто ДЗИ в химическият техникум в Карпузица.
                 До там от всичките възможни спирки на ГТ си е десетина минути пеша. На доста забутана уличка е.

# 333
Аз се радвам, че не е като мен с ориентацията. Познавам само източните квартали и центъра на София. До всичко останало, ако ми се наложи, стигам само с такси.

# 334
Преди две години голямата и на двете матури се падна в нейното си училище, а на първата даже в тяхната си класна стая 🙂
Дано и малката има късмет.

# 335
И аз като видях колко коментара има, викам айде нещо са се активирали и в събота са качили резултатите от СУ.
Иначе не виждам и аз драмата с различните училища. На пробните в Ст. З. два поредни дни тръгнахме в 5ч сутринта от Пловдив и детето оцеля. Даже беше с температура единия ден, но каза, че не иска да пропуска.

# 336
По ФЕ моята преди години беше във 2 аег
А по бел, в 1 аег Simple Smile
Всъщност после поради това брат й избра 2ра аег

# 337
  • София
Ще се справят, разбира се, нали ще знаем предварително в кое училище са разпределени? Поне на картата ще го погледнем.

Дами, какви резултати чакаме да излязат от СУ?
Моята беше на пробни изпити по Биология и Химия и там вече има резултати от изпитите. Класиране дали може да се види някъде?

# 338
Ники, при самия резултат има описание колко от твоя пол имат по-висока оценка и колко са със същата.

# 339
  • София
Мда, но едно време имаше стена на плача Stuck Out Tongue Winking Eye
Можеше да се придобие по-пълна представа като видиш оценките преди теб и тези след теб, колко общо са кандидатите, кои са приети с този резултат и къде е чертата, след която има резерви.

# 340
То сега няма как да има класиране, защото те нямат дипломи. Освен това не се знае кои са само за биология, само за химия, кои за медицина.

# 341
Чакаме математиката на су. Доколкото разбрах е проверена и вероятно утре ще ги видим. 5 пъти са по-малко отличните оценки спрямо м.г., т.е. наистина си е бил по-труден изпита. Дано и юни е със същата трудност, че иначе този от април се обезсмисля. Иначе съм много доволна, че вече изпитите са трудни.

# 342
Дано и да е нямало такова преписване, каквото пада на други места, защото е демотивиращо.  Но СУ си е СУ, надявам се поне там на ниво и качество

# 343
  • София
Мда, но едно време имаше стена на плача Stuck Out Tongue Winking Eye
Можеше да се придобие по-пълна представа като видиш оценките преди теб и тези след теб, колко общо са кандидатите, кои са приети с този резултат и къде е чертата, след която има резерви.

класиране ще има чак на юни. сега какво класиране, като не са подавали кандидатури и нямат още дипломи?

а това с преписването е отвратително и според мен говори мощно за нивото на учебното заведение, което допуска такива неща! аз не бих пратила детето си да учи на такова място...

# 344
  • у дома...
След поредния зачеркнат университет, да попитам - ние ли пращаме "децата" да учат някъде или те избират? Че то мойто дете изпусната работа - сама е тръгнала.

Общи условия

Активация на акаунт