ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 611
  • 834
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Утре, 15.05, общността на 73.СУ, независимо от проблема с градския транспорт ще изпрати тържествено и с много любов зрелостниците от Випуск 2025.
Нашите деца го заслужават! Heart

# 601
Все пак метрото си работи. Не е като да няма никаква възможност за придвижване.

# 602
  • София
У наше село метро няма. Трябва да върви около 5 километра до него. Joy

# 603
  • Някъде в Европа...
Изпращането - утре..Не ме иска, категоричен е, никакви родители нямало да има, какво съм щяла да оравя там?! Като съм искала толкова снимки, в събота сме щели да отидем в училището му, да съм се снимала колкото искам...Естествено, че ще се съобразя с мнението му и не бих отишла, само защото аз така съм решила и искам...
Вечерта - кръчма, после едно известно заведение - дискотека в Арбанаси, голям купон за завършващите от околностите с няколко гост певци, чувам, че 900 входа (не куверти) има продадени вече..Всичкото Хабитюрент утре вечер там 🤣...положително ще им е по-хубава вечер от бала...
И от утре като се почне - до 25.05, когато е неговия бал, е канен на 3 официални бала и 2 рожденни дни, или както казва - "от утре до края на другата седмица ме чакат тежки вечери и 2 матури между другото, за разнообразие" 😁..
Ми, блазе му...😁

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 20:38 от AIR

# 604
Май по време на ДЗИ на набор 04 имаше проблем с транспорта. Бъркам ли, Санака?

# 605
  • София
Да ти кажа, нямам спомен. Помня целия текст на "Детство мое" например, но за по-скрошни събития паметта ми изневерява. Joy

# 606
Моята дъщеря ме покани на изпращането си още миналата година, когато беше в 11 клас и видя колко е вълнуващо това събитие за всички. Директорът също покани родителите. Премина супер мило и прекрасно и съм много щастлива, че бях там. Обаче не съм ревала, само се радвах на младите хора.

# 607
  • София
Имаше някакви стачки пак май на едното ДЗИ преди някоя година.
Утре си е учебен ден.
Нашите си ги изпращат в 11.
Ще ходим с брат му да го гледаме. Последен ден в това училище. Хубави емоции.

# 608
Хем ми е мъчно как ще дойдат утре децата на училище без гт (или който живее до метро - в претъпкано метро), хем чисто егоистично се радвам, че ще има кой да изпрати 12 клас. Ние предвиждаме да стигнем пеша до фег, няма да се блъскаме с навалицата.
И нас ни поканиха на изпращането, аз не бих се лишила да съпреживея тази емоция с детето.

# 609
Липсата на транспорт няма да ни спре, отиваме! В нашето училище има драма за песните, които ще се пускат при излизането на всеки клас. Директорката одобрява някакви тотално неподходящи ....
Ако бях малко по-бунтовнически настроена, щях да съдействам на децата да занесем мощни тонколони и да пуснем "Комунизмът си отива, спете спокойно деца". За съжаление, очевидно, той не си е отишъл дори след смяната на директорката...

Искам да питам момчешките майки - Ще носите ли нещо за празнична обстановка - балони, шампанско Joy (естествено бЕло) ?
На изпращането на Първа английска се носеха цветя за момичета и балони за момчетата. Питах (на шега) сина ми иска ли плакат с надпис, че е номер 1, а той каза - "Мамо, просто бъдете там и се подгответе, че няма да опазите дрехите от пръски от шампанско"

Метрото днес е спокойно. Включително в момента се возя и има доста свободни места.

# 610
  • София
И ние се подготвяме за изпращането утре - хем ни е празнично, хем малко тъжно. Нашето е от късно -14 ч., туко виж пуснали транспорта до тогава.
Сутринта ще закарам младежа, че е първа смяна. Днес беше спокойно за каране, но утре май ще е по-натоварено.

Весел ден на всички! Важното е да се забавляват и имат хубав спомен от този ден и училището!

# 611
  • София
И да похваля Оги, че днес си взе изпита по курмуване. Справил се е без грешка. Голям мерак му е шофирането. На мен си ми е притеснено, но и това е част от порастването.

# 612
Браво! При форумния инструктор ли?
Лека и безаварийна!
Нищо няма да нося утре, но те ще се събират в събота с класната, за тогава имам поръчка. Утре не знам какво ще бъде точно, дано опазим дрехите, че сакото мислим да си го носим

# 613
  • София
Е как. Станчо е велик!

# 614
  • София
Честито на Оги Леко и безаварийно шофиране.
Весел празник на всички ,за които днес  е последен учебен ден .
Срещата с Терзиев е обявена за 14ч,така че отмяна на протеста преди това не се очаква.
Нашите имат фотосесия преди обед.Довечера са на кръчма.С тази интензивна програма вчера се шегувах с нея,че трябва да намери  време й да почине ,че да е свежа за дзи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт