ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 4

• 56 608
  • 834
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И удома имаме още един шофьор от вчера. Станчо rules!
В 18-то, както @sssani писа, изпращането мина. Искаше ми се да ида, но не съм в България, та гледах само снимки и видеа и подсмърчах.
Истината е, че децата пораснаха. Вярвам, че станаха прекрасни млади хора и дано ги чакат преобладаващо хубави неща занапред!

# 616
  • София
Май по време на ДЗИ на набор 04 имаше проблем с транспорта. Бъркам ли, Санака?
Имаше стачка на превозвачите, обявена точно в деня на матурите, като те блокираха ключови кръстовища в София. Слава богу, нещо им промени плановете и преместиха блокажите за следващ ден.
Просто не ми се мисли, ако и сегашната стачка продължи до дните за матури. Weary

Зазу, честито на младия шофьор!

# 617
  • у дома...
Трафикът е кошмарен. От снощи поръчах такси и вече сме пред училището. Пием си спокойно кафе. Имайте предвид, че и влаковете на метрото са фул.

# 618
Ние тръгнахме пеша, но Ния трудно вървеше, че й е дълга роклята и отидохме на метрото.  Голяма изненада: беше съвсем празно, даже си седяхме (не се качвам на крайна спирка), не се и напълни до стадиона.

# 619
Пеш съм аз, но то било от 11.30
Зяпам девойки пред училището, пък и майки:) Някои са се увлякли с дълги рокли, но нека им е празнично Simple Smile
Това са прекрасни емоции

# 620
  • София
Преди двадесетина минути кацнахме ние.
Пием кафе с ММ докато тече последният Час на класа на децата. Simple Smile

# 621
  • София
Може ли някой да ми прати координати на този Станчо, че сме оставили това начинание за след матурите.

# 622
  • Някъде в Европа...
Минало и при нас завършването...Получавах снимки аз...Красиви млади мъже, усмихнати, щасливи и по детски щури 😁. Гледайки снимките, за момчетата дрес кодът е бил хлебнобежовия цвят, без да са се уговаряли. Ние също бяхме с такъв тесен панталон и почти бяла риза ...
Цитат от местен вестник за тържеството в нашето училище:
"Програмата, която си спретнаха абитуриентите, бе и бляскава, и повече от забавна. Водещите наградиха част от тях с 23 златни „оскара“ – за големи постижения, за смеха, емоциите и за незабравимите моменти, които са споделили през годините в ПМГ.....А на забавните „оскари“ лауреати зрелостници станаха в категориите „Звезда на сцената“, „Най-вероятно да стане министър“, „Най-добър преписвач“, „Най-често закъсняващ“ и „Спящата красавица“ и др..."

Наборът е от тези със забавните оскари 😁😁😁 и много точно го описва, 😁
Попътен вятър на децата! Че ще са успешни - е повече от ясно! 🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 20:16 от AIR

# 623
И при нас мина изпращането. Млади и красиви хора. Пролях една-две сълзи - доста емоционално беше. Вкъщи гледах снимки на класа им от минали години - видях как са се развили, пораснали и ... като се разплаках - ужас!
Попътен вятър на децата ни и да преодолеят следващото и по- следващото и т.н. препятствие успешно!

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 20:30 от a_val

# 624
AIR, много готино! Чудесна идея са тези Оскари!

# 625
И в при нас мина. Всеки от петте класа имаше номер. Нашият клас играха някакво шопско(май) хоро. Момчетата бяха с калпаци и с елечета от народна носия. Оказа се, че едното момче танцува народни танци и им е бил хореограф. Много добре им се получи. ОлекнА ми.

# 626
  • София
И при нас имаше такива смешни номинации. Забавно беше.
 Разчувствах се и аз като всеки пусна по един балон в небето и зазвуча “клетва” на Щурците”.

# 627
В инфоприем има разпределение за дзи.

# 628
  • софия
Може ли някой да ми прати координати на този Станчо, че сме оставили това начинание за след матурите.
Искам и аз Станчо, моля!

# 629
Станчо Стоянов школа СТС, надявам се не е против правилата, защото доста хора пишат и на лични, би било полезно да го има тук

Общи условия

Активация на акаунт