Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 878
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Не мога да повярвам!Пак спечелих  newsm44 newsm44 newsm44
Този път от Show window-часовник под формата на някакво човече.Много е сладко.Ох,дано си ги получа!За трети път печеля!Не мога да повярвам!Голяма късметлийка съм била   Grinning
Силве,огроооооооооомно благодаря че ме светна за този сайт     bouquet

# 181
Eх Аничка, наистина се радвам за теб   bouquet  bouquet  bouquet Така се бях притеснила като никой не печелеше  ooooh! Внимавай с адресите да не те изловят. Друго си е примерно  баба ти, да получи джойстик  Mr. Green

# 182
Ами аз играя с 4 акаунта-един основен и три под акаунта,и тези три в момента си чакат наградите вече.Няма да правя повече акаунти,да не ми ги изтрият.Само че тези три си чакат наградите на един и същи адрес,но са с различни имена.Дали е проблем  Confused Четох че може да играят членовете на едно семейство,само да са с различни имена и лични данни.
Не мога да играя с адреса на баба ми,защото и кака играе и вече го е заела  Crazy Ама ако спечеля четвърти път,май ще напиша вече адреса на някоя приятелка  Thinking

# 183
Или когато си пишеш адеса на латиница го пищи по различен начин. Пиши номерата на улиците ту отпред, ту отзад, входа например Б го напищи 2, играй си с правописа. Според мен могат само с комп да засичат адресите, а те не мислят, а сверяват буква по буква. 

# 184
  • Разград-София
Аз тая игра я играя от 2 години !!  Peace
Радвам се за всички спечелили !!!

# 185
  • Откъм Варната
Те не засичат ли IP-то от което се играе  newsm78

# 186
  • Разград-София

Не!!! Споко !  Peace Аз имам към 10-11 акаунта!!!  Peace

# 187
  • Откъм Варната
Ооооо така ли, тогаз да си направя още

Има ли място в някой клан

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 17:28 от KaliMa

# 188
Всъшност засичат IP-то  Rolling Eyes До тук имам 2-ма близки, които изловиха /единия беше с над 100 акаунта, но другия бе с 9/ и им анулираха всички акаунти барабар с точките. Оставиха им 1-2 /обикновенно тези, на които имат подакаунти/. Въпроса е, че не всеки от нас е със постоянно ИП. Например аз със всяко свързване с доставчика ми се дава ново ИП-е /на принципа на свободните места и опашката/. След като изгоряха познатите ми /единия със 700 бупс  Shocked/ се опитах да играя със скрито ИП-е, но игричките не тръгнаха въобще, та съм почти убедена че засичат именно по това. Но въпреки това едва ли ги затруднява да правят и други засичания /по имена, дати, адреси, мейли/.

# 189
  • София

Не!!! Споко !  Peace Аз имам към 10-11 акаунта!!!  Peace

Аз имах 6 акаунта , участвах 4 пъти на томбола и спечелих и 3 пъти Whistling изтрих единия акаунт, да не съм нагла, ама пък те на другия ден ми изтриха акаунтите и ми оставиха само 2 Confused
Що така........ newsm78

Сега чакам да си получа наградите и тогава ще си направя нави , че ме е страх Twisted Evil

# 190
  • Откъм Варната
Ами аз съм с динамично  IP, което при всяка сесия е различно, значи мога да си направя повечко акаунта  newsm78

# 191
  • Някъде там...
Браво бе , само печелите, а аз нищо никога:(

Сега да ви кажа какво установих. Значи вчера влизах от на брат ми компа и си играх там игричките. Преди малко влизам от нас и хоп ми дава на двата акаунта по 0.19 бубза. Що така?

А пък преди малко на цветенцата на третия ми аккаунт ми даде 0.17 бубзчета, направо се изцъклих #Crazy

# 192
На играта с жабата  излиза  един 4ереп каква е неговата роля и какво трябва да прави  жабата явно е  бонус някакъв  bouquet

# 193
  • до морето
Ако става въпрос за колелото на  тази игра Sinkyfrog's Ark черепът означава загуба или че нищо не печелиш.Там можеш да спечелиш колба за джакпот,бубзче или да прескочиш едно ниво.

# 194
  • Откъм Варната
Имам 7.77 бпз и не ми отваря нищо Sad

Общи условия

Активация на акаунт