Ний сме веселите СЕПТЕМВРИЙКИ, чакащи си рожбите мънинки!!!

• 12 362
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Мда.. като ви чета как разказвате за сватби и предложения реших и аз да се включа.. То мойта история малко скучна.. ама ще ви я разкажа..  Blush
Ние миналата година като пак бях бременна.. още тогава се замислихме.. и двамата след като му казах че ще става тати и след като казахме и на дядото седим и се гледаме и си мислим.. И двамата като в един глас.. "А бе мило сега ще се женим ли?" И така решихме, че е редно.. след това аз му казах, че искам да изчакам и другия преглед и тогава ще говорим в подробности.. но уви.. до другия преглед вече бях пометнала  Cry
Както казват хората всяко зло за добро.. Тогава изобщо не бях подготвена.. сега е съвсем друго.. тази година 3 нови неща: Ще се женим, Ще се местим и бебе Ще имаме  baby_neutral
Дано всичко върви по план, че покрай тая сватба и тоя ремонт вече ще се побъркам..
Та така.. той мъжо малко в тия неща е невеж.. романтики и т.н... беше романтичен само докато ме свали и после карай напред вече... та все аз подемвам темите за сватби и за такива неща.. Както и да е аз и такъв си го обичам  Hug Hug Hug

# 256
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Днес такъв романтизъм цари тук, сякаш е някакъв празник  Simple Smile

Хихи, и аз досега четох, четох... Сладури... Hug Silvia_77, а вашето решение за женитба просто ме разби!!! Joy

Beni4, честито на твоята приятелка - нека все такива хубави бебешки новини да си поднасяме!!! Hug

Аз днес поподготвих следващата темичка, утре или в събота - като й дойде ред - ще я пусна. Ако някой - Beni4, Inna или друг ентусиаст - иска да поеме щафетата след това, да свирка! Peace

# 257
Здравейте,момичета!Обещах след прегледа да се представя.През май ставам на 35г.,зодия близнаци.От Бургас съм.Това ми е първа бременност.Идвам тук от Проблемно забременяване.Термина ми е с две дати  Grinning.Знам със сигурност датата на зачеването и според нея чакаме нашето момченце на 05.09.Но пък лекарите много държат на датата на ПРМ и според нея термина е 10.09.Аз лично предпочитам първата дата и смятам да преговарям в ЖК да ме водят с термин 05.09.

# 258
Djo-Djo честито Simple Smile радвам се, че всичко е наред при теб Simple Smile аз съм за 1 септември, но според мен ще се роди по-рано бебо...
Снощи за пръв път усетих движения в корема... Почти си представих филма "Пришълец"... Ама много забавно беше, чак вдигнах пулс от вълнение Simple Smile Joy
Приятна вечер на всички Simple Smile

# 259
  • Sofia
Еййй Джи-джо добре си ни дошла вече официално! Лека и безпроблемна да е! Hug

Бенич да е живо и здраво момченцето и много радост да  носи на мама и тати!  bouquet

Инче не съм пробвала точно тази плънка с друго освен зелеви листа, та не зная как биха се съчетали гъбите с лапада, та ти прецени, сори, че не можах да съм полезна. Tired

Кларич и аз съм за Лакалут-а.

Тумбелина аз за бактерите, които ми показа обикновенната урина, правих стерилна и излезе стерилна, пожелавам и на теб такъв резултат, щото иначе бактериите за мен с по - кофти от гъбичките.

Joy Joy Много се смях с историите ви момичета, тенк ю !  bouquet

Аз днес нали бях ученичка, та да ви кажа беше много хубаво, лекцията на тема "Кърмене" много полезна и интересно поднесена, презентацията на Нук след това също беше полезна ... видях се с приятелки, а имаше и подаръци ето ги залугалка на Нук и контейнер за съхранение на кърма Авент + рекламни брошури.

Сигурно пропускам някой или нещо ама не е нарочно, знаете как е ooooh! Embarassed

# 260
Ей, майчета, да се похваля - днес ходих при д-р Яков, който ми прави първото секцио и при който сега ще раждам пак и без проблем се съгласи да ме пусне да раждам нормално този път!  Grinning
Точно както се молех да стане! И бая ме беше страх да не вземе още от сега да ме разкандърдисва.
Иначе първо каза, че бебето можело да е момиче, а после че май повече прилича на момче -така че това явно ще го разберем по-нататък. Но здраве да е - важното е всичко да минава както трябва, пък ако взема да родя нормално, може после и още някоя сестричка да ми се прииска за младежите.  Grinning Grinning
Хайде хубав слънчев ден на всички!

# 261
  • Кърджали, България
Анири, аз нямам против да пуснеш темичката, още повече, че вече си я подготвила, за което ти благодаря!

# 262
Анири, аз нямам против да пуснеш темичката, още повече, че вече си я подготвила, за което ти благодаря!

А, аз тази ще я пусна, разбира се. Grinning Имах предвид след нея ако ти или някой друг има желание, че може да поеме щафетата. Hug

# 263
  • Кърджали, България
ОК, ако никой не прояви желание, другата седмица ще те отменя!

# 264
  • София
Снощи за пръв път усетих движения в корема... Почти си представих филма "Пришълец"... Ама много забавно беше, чак вдигнах пулс от вълнение Simple Smile Joy
Приятна вечер на всички Simple Smile[/color]
Ехее, честито! Grinning Когато бях бременна с Емко точно по същото време го усетих - на последния ден от 17-та седмица. Simple Smile

# 265
ОК, ако никой не прояви желание, другата седмица ще те отменя!

Ок. Wink А аз по-натам пак искам!!! Laughing Като имаш / някой друг има нужда от почивка - отсега се кандатирам отново. Sunglasses Демек, няма да се отървете лесно от мен. Mr. Green

Аз пък моето бебче още не го чувствам, хем съм за началото на септември... Cry

# 266
  • морето и сините вълни :)
Добро утро съкровища Hug Hug Hug Hug,
Хмммммм...днеска съм особенно радостна-ще ми идва мама на гости.Не съм я виждала от Края на Януари... #Crazy #Crazy

Първо докато не съм забрайла с мойта празна глава да кажа "ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИТА"-  bouquet  bouquet
аз да ви са похваля-вчера одарих някой друг гълток биричка,,,,Ходихме с мъжо в морската градина,и там се препичах на слънце,дзяпах майки с колички,радвах им се,и седнахме в любимото ни заведения пак на слънце и той си поръча биричка  и аз кат невидяла му викам"оооооо дай ся да одаря един гълток"Не един ами няколко гаврътнах-после ми викат приятелите що не си поръча една малка-и аз "ааааа да аалкохолизирам цоцко ли" Naughty Naughty
Ама да ви кажа май друг път ако ми се отдаде възможност за лочене на бира ще си поръчам една мънинка Blush Blush
Знам че не вреди на бебо ако пиеш една малка биричка-а аз страшно МНОГО ОБИЧАМ БИРА.....Мъжо ми толкоз не я обича колкото аз Blush Blush

Евилполи-браво ,браво.Вече си в кюпа на мандахерцащите бебоци...Моя всяка сутрин бута вече като невидял,Бута ли Бута все едно му пречи матката ми,Явно иска да надникне навънка Mr. Green BlushАма му е рано още,Да седи на топло че тука един бахър пак станало  Whistling ooooh!Бахти и времето няма ли да се оправя незнам Thinking Thinking

Абе да ви питам как сте с КЕКСА Crazy CrazyНие сме на ВИЕ...недавам и толкоз.А инъче ми се прай две невидих Crazy Crazy Joy Joy Joy
Откак съм забременяла сигурно да сме прайли 4 пъти #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  
Мацки после пак ще се включа

# 267
  • София
Ани-бани, ти що не даваш, бе? Naughty Mr. Green Ние също сме на вие с кекса, но май не толкова заради бременността, просто сме скапани от умора и заспиваме. Нали вече нямам болки и желанието се възвръща - спомням си с първата бременност към 4-5 месец исках повече и от мъжо. Blush Mr. Green Ако нямаш болки давай смело. Peace

Аз пък моето бебче още не го чувствам, хем съм за началото на септември... Cry
Споко, за първа бременност е нормално м/у 18 и 20 седмица.

На мен ми правят проблеми в работата и вчера се притесних и бебо се разшава, та ми стана гадно, че си тревожа и бебето. Cry Видимо много добре се отнасят всички с мен, дори шефката гледа да не ме товари и се държи по-мило (като има предвид с колко неща ме беше затрупала това е цяла промяна от нейна страна), но пък зад гърба ми стават някакви конспирации. Уж за да ми е по-леко ми отнемат част от задълженията (което би трябвало да ме радва), но ми се струва, че замисълът е друг и някой се опитва да ме топи. #2gunfire Та такива ми работи, хайде да не ви товаря. Hug

# 268
  • гр.Варна
Здравейте мили септемврийки!  bouquet
Привет в този мрачен и подтискащ ден!
Дано настроението Ви днес е обратнопропорционално на варненския мрак!
Ani bani - относно "кекса" , миличка, ....... страх, страх и пак страх!  newsm12
Сякаш ми е за първи път, много се притеснявам и не го употребявам. А така не бива! Лошо за мен, още по - лошо за мъжо!!! smile3511
Хайде ...... ведро настроение и по-вече усмивки, защото идва ПОЧИВКААААААА!
 newsm44 newsm44 newsm44
Весел и слънчев уикенд на всички! newsm51

# 269
ИСКАМ И АЗ ДА СИ УСЕЩАМ БЕБОКАААА!!! Искааааааааааааам!!! .... ама няма ощеееее  smile3514 Ще чакам...
Видях го на екрана как бесенее и искам да порасне още, че и мен да  ме рита  Mr. Green После ще му викам спри бееее, спри да риташ, ама нейсе... Футболист да го правя - на татко му детската мечта  smile3521

Ани-Бани, взимай си безалкохолна биричка. Не се лъжи от алкохола, той е кофти, ама в бирата нали има много бирена мая и разни там други билки се слагат, та и полезна се води - диуретик поне със сигурност  Mr. Green Аз бира не обичам. И алкохол не ми се пие, ама ми се пушииииииииииииииии. И все се натискам и си се карам сама на себе си, ма откачам понякога направо!!!

Dji-Djo вече официално добре дошла!!! Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

За Кекса, миииии  Embarassed Embarassed Embarassed, и на мен ми се иска, ама не ми стиска. Правим, но не сме активни както преди. Чувствам се силно подута и не ми е особено комфортно  Embarassed Embarassed Embarassed. Но се надявам да ми мине...  Mr. Green

И аз да си питам - вие как сте с течението??? Аз на моменти така ми бликва, че все едно съм се напишкала  Shocked Shocked Shocked Няма особен цвят или особена миризма, не ме сърби, но е направо страшно на моменти. И забравих да си питам док!!!  Embarassed

Хай, целувк.

Общи условия

Активация на акаунт