Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между 2D и 3D ултразвука?
Какви са препоръките за използване на почистващи препарати по време на бременност?
Какви са разликите между д-р Уалид и д-р Балев по отношение на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между 2D и 3D ултразвука?
3D ултразвукът предоставя триизмерно изображение на бебето, което позволява по-добра визуализация на лицето и други детайли. Сондата при 3D ултразвук изследва всичко поотделнo, което води до по-ясно изображение на бебето, плацентата, яйчниците и разположението на шийката. Освен това 3D ултразвукът може да покаже бебето като рентгенова снимка, позволявайки дори преброяване на прешлените. За разлика от тях 2D ултразвукът предоставя двуизмерно изображение и не предлага същата детайлност като 3D ултразвука.
-
Какви са препоръките за използване на почистващи препарати по време на бременност?
По време на бременност се препоръчва да избягватe използването на почистващи препарати, съдържащи хлор, тъй като те могат да бъдат токсични. Вместо това използвайте по-безопасни алтернативи като оцет, лимон или сода за хляб. Освен това е важно да избягвате почистващи продукти с опасни химикали и вместо това да изберете по-екологосъобразни варианти.
-
Какви са разликите между д-р Уалид и д-р Балев по отношение на бременността?
Д-р Уалид извършва 3D ехография, която осигурява триизмерно изображение на бебето, позволявайки по-добра визуализация на различни детайли. От друга страна, д-р Балев извършва 2D ехография, която не предоставя същото ниво на детайлност като 3D ехографията. Важно е обаче да се отбележи, че уменията и опитът на лекаря зад апарата също са от значение за осигуряване на качествено изследване.
-
Къде в София има добър 3D/4D ехограф за фетална морфология?
-
Как мога да проследя и изчисля месеците на бременността си?
пръстен и молба да се омъжа за него. Целувки , милувки , а после ....... той започна да хапва и пийва , а аз не можех място да си намеря от вълнение и радост, ни ям, ни пия!
А аз викам "ДА" Ама понеже една от жените беше в тоалетната и не видя като се върна вика не вярвам и моя пак хоп на колене и пак пита "Ще се ожениш ли за мен?" и аз пак "ДА"
Ама ние всичко приемахме на майтап разбирате ли та ние ходехме едва от 1 месец, че аз още не го бях запознала с наште. Майтап ама не.Докато ние се смеем единия от приятелите ни слязъл до старата къща на свекърва ми, събудил я, казал и че моя ще се жени и пак се качил при нас. И както си седим ние се отваря входната врата и кво да видя - свекърва ми, облекла се официално, нагласила се и носи един пакет с чехли и нощница - идва жената да приветства снахата и му вика на моя "Сине верно ли ще се жениш?", а той за доказателство пак на колене и пак ме пита "Ще се ожениш ли за мен" а аз молейки се земята да се отвори под мен викам пак "ДА". Па като почна едно прегръщане от свекито един рев
Както и да е седна тя изпи една чаша и отиде да си ляга пак, а пък аз си мисля утре всичко ще е както преди. Да ама не!Свекито само ни чакаше да станем сутринта и първото което попита беше "Кога ще ходим да си искаме снахата официално". И така момичета точно за една седмица запознах двете роди и направихме годежа. Та майтап, майтап ама ей на вече сме заедно 5 години. 

Искам да си седя в къщи да си гледам децата, да си излизам, да се излежавам до 10 ч
... И започнах пак кафе да пия.
). Вечерта моят е нощна смяна, аз съм си вкъщи и татко ме бъзика: "Айде, няма ли да се жениш вече, няма цял живот да те издържам
) И като ги светнахме за решението си, всички бяха безкрайно учудени (аз пък на тях се чудя, та това бе най-естественото продължение на 5-годишната ни връзка
.На четвъртия направо си записахме ден в ритуалната...Не за друго,ами разбрах,че няма да се отърва от него
Колко често трябва да ходим на зъбар - веднъж месечно достатъчно ли е?