Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 91

• 29 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря. Аз съм и на фраксипирин 0.4 и един лекар(не е аг, просто ходя да ми бият инжекциите) ми изкара и без това размътения акъл,че при висок пулс не достигал кислород на плода, образували се тромби и вече влезнах в театъра.

# 496
Благодаря. Аз съм и на фраксипирин 0.4 и един лекар(не е аг, просто ходя да ми бият инжекциите) ми изкара и без това размътения акъл,че при висок пулс не достигал кислород на плода, образували се тромби и вече влезнах в театъра.
Аз също бях с висок пулс, дори малко 100-110, само ме прариха на кардиолог, за да видим, че всичко е наред. Не бях чувала това, не че не е вярно, аз не съм го чувала. При мен нямаше проблем, всичко беше наред с бебона.

# 497
Дами, какъв беше пулса на вашите ембриони в 11-12 г.с. Преди няколко дни в 11+1г.с пулса беше 164. Не е ли висок? Притеснявам се дали няма нещо. Лекарката не каза нищо освен, че плода си отговаря на размерите за седмицата. По принцип аз съм с висол пулс 80-95.

Между 140 и 170 е нормален пулс в тази гс. 80-95 пулс е висок за възрастен, за един плод това е опасно нисък пулс, дори в късните седмици. При мен се наложи секцио, защото на бебето пулсът падаше до 80-90 при всяка контракция и това е опасно.

# 498
И на моето беше толкова, в 28 седмица е вече 146. Техният пулс е двойно по-висок от нашия, дори в приложението за бременни Premom го пишеше явно за да успокои бременните. Всичко е наред 🤗

# 499
В 12+0г.с. е бил 163.
В 16+6г.с. вече към 140.
Сега в 39г.с. все още е между 130 и 140.
Едитвам: моят пулс през бременносттс варира между 80 и 120 през повечето време.

# 500
В 10+ 3 беше 172, доктора даже коментира, че е хубав, висок пулс и така трябва да бъде в по-ранните седмици и било добър знак.
После вече става по-нисък.

# 501
Дами, какъв беше пулса на вашите ембриони в 11-12 г.с. Преди няколко дни в 11+1г.с пулса беше 164. Не е ли висок? Притеснявам се дали няма нещо. Лекарката не каза нищо освен, че плода си отговаря на размерите за седмицата. По принцип аз съм с висол пулс 80-95.

Между 140 и 170 е нормален пулс в тази гс. 80-95 пулс е висок за възрастен, за един плод това е опасно нисък пулс, дори в късните седмици. При мен се наложи секцио, защото на бебето пулсът падаше до 80-90 при всяка контракция и това е опасно.
Благодаря на всички. В момента съм 11+5 г.с. Моят пулс е 80до 96. Иначе на консултацията пулса на ембриона беше 164 уд в мин.

# 502
Между другото ето защо е важно бременните да се консултират с по 2ма АГ или поне с 1 но с много текуща практика, и да се вслушват само в техните думи, че понякога неволно подметнати  реплики от лекар не специалист така могат да ти изкарат акъла напразно чее...🤗

# 503
Добре

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 20:47 от Mareshkahfjjjjsk

# 504
Оргазъм в 10+5 дни опасно ли е с хематом съм намалява миналата седмица бях всичко е наред но за оргазъм може ли ? Описано ли е

Питайте лекаря

# 505
  • София
Толкова беше и на моето голямото момче и докторът ми беше казал, че всичко е наред и сподели,че статистически момичетата били с по-висок пулс.
Че всичко беше наред ,наред беше, но полът не "позна" 😁

# 506
Между другото ето защо е важно бременните да се консултират с по 2ма АГ или поне с 1 но с много текуща практика, и да се вслушват само в техните думи, че понякога неволно подметнати  реплики от лекар не специалист така могат да ти изкарат акъла напразно чее...🤗
и без това съм си шашната само един такъв лекар ми трябваше 😤. Иначе ходя при 2 аг и никой не каза нещо да не е наред. Благодаря на всички наизтина ме успокоихте 🤗

# 507
Сега като ви чета, при мен е 152. Дали не е нисък?

# 508
Сега като ви чета, при мен е 152. Дали не е нисък?

В коя седмица е това? Не е нисък. Вижте в интернет има много таблици да се ориентирате. Пулса варира, в някои седмици е пиков, после започва да спада.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт