Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 91

• 29 034
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Все още няма резултати на тези изследвания.

# 466

Може ли някой да каже за изследванията
Трябва да изчакаш, това са само рефелентните стойности. Явно ще излязат по-късно.

# 467

Може ли някой да каже за изследванията
Трябва да изчакаш, това са само рефелентните стойности. Явно ще излязат по-късно.

Така ли какво значат ама

# 468
Прилича на изследвания, пуснати в Лина. Като отвориш да провериш резултати ти излиза конкретната таблица с изследванията, които си пуснала и когато имат резултати започват да попълват колонката "Резултат". Инче седи така празна само с референтните стойности.

# 469
Прилича на изследвания, пуснати в Лина. Като отвориш да провериш резултати ти излиза конкретната таблица с изследванията, които си пуснала и когато имат резултати започват да попълват колонката "Резултат". Инче седи така празна само с референтните стойности.
да там пуснах изследванята

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 17:47 от Mareshkahfjjjjsk

# 470
Проверявай си ги наново от време на време. ПКК излиза сравнително бързо, освен ако не са пуснати в края на работния им ден.

# 471
Проверявай си ги наново от време на време. ПКК излиза сравнително бързо, освен ако не са пуснати в края на работния им ден.

# 472
Изследванията на гладно сутринта ли са пуснати или преди това си яла нещо? Кръвната ти захар е висока, но ако изследването не е било на гладно, то може би трябва да я повториш със сутришно изследване.

# 473
Изследванията на гладно сутринта ли са пуснати или преди това си яла нещо? Кръвната ти захар е висока, но ако изследването не е било на гладно, то може би трябва да я повториш със сутришно изследване.

Ядох сутринта в 11:30 и повече не съм яла В 4:50 пуснахме изследванията

# 474
Някоя изследвала ли е прогестерон докато го приема? И как става?
В момента съм на 3×2 орално и имам схема за спиране до края на 14 г.с.
Притеснява ме че съм със зацапване, което се вижда при преглед, нямам изтичане и според док е от аспирин, който приемам. Но аз се чудя, дали е релевантно намаляне на прогестерон при кафяво зацапване? Няма отлепване или хематом.

# 475
Някоя от вас била ли е бременна когато детето и е било с варицела?
Малката е контактна, аз съм карала като малка , пуснах си изследвани за антитела - имам, но хич не ми е спокойно. Ако се опъпчи ще е голямо притеснение да не се опъпча и аз....

# 476
Ако имате антитела, не бих се притеснявала
Но затова и ваксината за варицела е важна за децата

# 477
Някоя от вас била ли е бременна когато детето и е било с варицела?
Малката е контактна, аз съм карала като малка , пуснах си изследвани за антитела - имам, но хич не ми е спокойно. Ако се опъпчи ще е голямо притеснение да не се опъпча и аз....
Варицела се хваща веднъж. След това вече имате антитела. След като сте я изкарали няма сташно. Бебето все още е на сигурно и няма как да прехване. Мисля, че по-нагоре имаше още една притеснена майка по същия въпрос.

# 478
Проблем е ако не сте изкарала и ако не сте ваксинирана, пък сте бременна. Щом сте го изкарала вече, няма какво да Ви притеснява.

# 479
Здравейте, момичета, днес се оказа, че освен един папилом, който е на пубиса и не е опасен за нормално раждане, имам и няколко кондиломи, които са в непосредствена близост до родовите пътища. Лекарят каза, че е опасно да се ражда нормално, понеже бебето може да се зарази при раждането и да се наложи да го лекуваме. В момента съм в 28 седмица и всичко останало изглежда обнадеждаващо за естествено раждане, но те ме безпокоят, макар, че лекарят каза че има още време да обмислим и анализираме ситуация. Имала ли е някоя от Вас по време на раждане и родила ли е нормално?🙏🤍

Общи условия

Активация на акаунт