Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 273
  • 787
  •   1
Отговори
# 195
Така като почнете - "бабешка", "пеньоареста"... Ами не сме модни дизайнери и консултанти в тази тема, все пак. Погледнете сериите на всички масови марки за млади жени и девойки, роклите са с този тип прибиране под бюста и подобна кройка... С дънки и кецове ли да ходят, че да не са "възрастни жени".
Цвета е малко по-убит, но на това русо и светлокожо момиче, стои добре. Ако сложи светло синичка рокля на цветя, ще кажете че е "за лятна почивка". Ако сложи костюм с панталон и сако - "ама много строго за възрастта ѝ"... Момичето е тръгнало да откие "градинка"...

Много добре е подбрала цветовете. Конкретната рокля позволява да се сложи върху нея вталено светло палто, а тя пътува от Нидерландия днес. Там температурите не са като в Мардид, все пак.
Доста е отслабнала Simple Smile По ръцете най-много ѝ личи. Физиономията си ѝ е с тези бузки, които явно са като на баба ѝ. Лъчезарна е.

# 196
  • София
Браво на Амалия! Много е отслабнала и явно е доволна от себе си- цялото ѝ излъчване е променено. По-уверена и позитивна изглежда. Много се радвам за нея!
Роклята е ужасен ужас, чак не знам как са ѝ я избрали. Кройка, цвят, модел - всичко е зле. А съчетанието на ефирна рокля с дебели ботуши - съвсем зле. Иначе ботушите са хубави.

# 197
  • Някъде там

# 198
Много сте строги към Амалия. Не се оцелява лесно под огъня на Максима. Майката е доминантна, много ярка, заслепяваща. Нормално е дъщерята да иска да излезе от нейната сянка като наложи себе си не с външен блясък, а с осмислено присъствие.

# 199
На мен пък Амалия много ми харесва. Роклята стои добре на все по-малко рубенсовата ѝ фигура, цветът е достатъчно наситен, без да се бие с тена и косата ѝ, самата тя изглежда доста по-свежа в лице, а намаляването на теглото ѝ определено и повишава самочувствието ѝ. Да, никога няма да е статуетка като кралица Летисия или Принцесата на Уелс, но пък и не всеки е.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 18:53 от Фея Таралежка

# 200
Амалия винаги изглежда много щастлива в Испания, а в Холандия често е сърдита и нацупена. Къде живее сега тя?

# 201
Кралят и кралицата пристигнаха в Рим за 4-дневно държавно посещение в Италия, ескортирани до Чампино от италиански изтребители F-35. Чарлз и Камила са отседнали във Вила Волонски и ще прекарат известно време в Рим и Равена, празнувайки 20-ата си годишнина от сватбата в Рим в сряда.

# 202
  • Някъде там
Максима присъства този следобед в Hoenderloo в началото на Седмицата на селските общини.
А след малко ще ги видим на концерта за деня за краля.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 22:48 от daviz

# 203
Три снимки на краля и кралицата бяха публикувани, за да отбележат 20-ата годишнина от сватбата им, направени само часове след като кацнаха в Италия.
Те бяха заснети тази вечер на територията на вила Волконски, официалната резиденция на британския посланик в Италия, от фотографа Крис Джаксън.

"Когато започваме нашето първо посещение в Италия като крал и кралица, ние с толкова нетърпение очакваме да отпразнуваме нашата двадесета годишнина от сватбата на такова специално място – и с толкова прекрасни хора!
A presto, Roma e Ravenna!
-Charles R & Camilla R"

# 204
  • Някъде там
Нидерландците пристигат на концерта за деня на краля.
Много красива визия от Максима.🥰

# 205
Лаурентин започва да прилича на Делфин.

Амалия ми хареса, за първи път виждам живец в нея, отива и така.

Кога са минали двадесет години! Камила на годишнината е с бяла рокля. На самата сватба не беше, нали е разведена. Разхубавява се с годините тя.

# 206
Снимките са Чарлз и Камила са дело на Крис Джаксън. Много са хубави, но при него няма грешен кадър. Много ми харесва Камила, много хубава рокля и брошка.
Брошката е  на Fabergé Lily of the Valley, принадлежала на покойната кралица
майка. Камила я е носила много пъти преди.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 22:47 от Chonsi

# 207
Така и не успях да я харесам тази Камила, още от историята при запознанството им с Чарлз.

# 208
  • Някъде там

Много ми харесва роклята на Виктирия днес, особено с добавените брошки.

Ciel Clary

# 209
Брака на Чарлз и Камила вече надминава с цяла петилетка този на Чарлз и Даяна. Да не говорим, че Камила е била (когато и колкото е било нужно) опора, подкрепа, приятел, сродна душа на Чарлз. Хулена и устояла на всичко, което са стоварили на главата й медиите и Даяна.
Репликата при запознанството им с Чарлз - кой не е приказвал глупости като млад.

Общи условия

Активация на акаунт