Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 359
  • 787
  •   1
Отговори
# 405
Савана е прекрасна и красива девойка, няма грим по лицето си, доколкото виждам, лакът и е светъл и ненатрапчив. Тя не е виновна, че чертите  и не са детски на тази възраст вече. Според мен ще израсне в много красива и нежна девойка.

# 406
Шарлийн напоследък с тези костюми,хич не ми е по вкуса.

# 407
  • Някъде там
Чичото на Иман и той е бил на посещение в Бахрейн на 5 месеца.😃

Нови снимки и клип на Леонор. Изминали са половината път.

https://www.instagram.com/reel/DIa8pojsCKF/

Кръщенето на Инес ще е на 13 юни на 10 годишнината от сватбата на родителите й.
Ще е като на Юлиян. Няма да има живо предаване, но ще има снимки.

# 408
Кейт прави тайно посещение в Лейк Дистрикт в ново видео. Принцесата на Уелс казва, че намира природата за „много духовна“, докато се среща с главния скаут за разходка по бреговете на Уиндърмиър.
https://youtu.be/vEzwz_KisAU?si=hinvj-0H13I6545u

# 409
Посещението е било миналия месец. Сега пускат тези снимки.

# 410
Каква прекрасна коса, жива, гъста и бляскава.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:42 от Не се сърди, човече

# 411
  • Някъде там
Филип става на  65 години.

Матилде прави изненадващо посещение в KSA Noordzeegouw. Тя посещава Vereniging Ons Tehuis, където KSA също организира годишните си великденски лагери.
В момента около 25 студенти от различни отдели на KSA на Западна Фламандия посещават лагер наблизо, за да преминат курс на обучение, за да станат главни лидери. Матилде леко се отклони от планирания път и график, за да се обърне към младите хора.
„Беше много приятно“, казва членът на KSA Simon Popelier от Tielt. „Кралицата беше много заинтересована, отдели много време за всички и попита какво правим тук.

Два ангажимента за Максима вчера.
Среща с специалният пратеник на ООН за водите, Ретно Марсуди.

И на събитието "Квант за всички" за световният квантов ден.

# 412
  • София
Може да е отпреди месец посещението на принцесата, но е на първите страници в днешната преса.

# 413
  • София
Пфуууу, какъв крак извади Максима!
Сега е време и любимата ми пола от панделки да извади.

# 414
Радвам се, че принцесата сама определя времето на излизане на  репортажите. На нея не и трябва да се  бори за популярност и внимание.

# 415
“Прекарването на време в естествения свят осигурява усещане за баланс и принадлежност. За младите хора достъпът до природата е толкова важен за подпомагане на изграждането на увереност, вяра в себе си, житейски умения и чувство за перспектива. Ето защо организации като скаутите са толкова важни.”
Принцесата на Уелс

„Момент, който никога няма да забравя, възможността да прекарам време с някой толкова вдъхновяващ като нея.“

- ChorKiu, скаут (говорейки пред BBC за Принцесата на Уелс)

# 416
Много хубаво ѝ стоят всички цветове на Максима. Някак ги подсилва с излъчване. Голяма късметлийка е в това отношение.

# 417
Кейт е голяма сладурка, този спортен стил много й отива. Радвам се да я видя в добро здраве, усмихната и отдадена на своите каузи.

# 418
  • Някъде там
Скрит текст:
Пфуууу, какъв крак извади Максима!
Сега е време и любимата ми пола от панделки да извади.

След малко, дали няма да ни изненада с нея?
Температурата е подходяща за лятна Максима. Макар, че предвид госта, може да е по консервативна.
Нямам търпение за довечера и блясък на тиари, красиви бижута и слънчеви, много слънчеви усмивки.
Невиждана до сега снимка от работен ден във фондацията, януари миналата година.  Много приятена снимка 🥰🥰

И една страхотна Маделин. Заедно с Крис, присъстват на наградите за СПА, които се проведоха в Steigenberger lcon Grandhotel & Spa Petersberg в Кьонигсвитер, Германия.

# 419
Коя пола с панделки? Не се сещам.

Нещо в тоалета в горчица не ми харесва, обаче не мога да преценя. Блузата е ок, полата и тя, но цялостно не ми е уау както обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт