Кралски работи и клюки - април 2025

• 62 653
  • 787
  •   1
Отговори
# 60
Верчето, Метте-Марит редовно е в болнични заради влошеното й здравословно състояние с белодробната фиброза. Хокон чат-пат го показват по различни мероприятия, та явно работи. Може и да нямат време за почивки.

На Ингри Александра пък са й подарили още една носия за спомен от мястото, където е отбила военната си служба. И кадър от благодарствената реч.

# 61
Едно от нещата, които казва Софи е много интересно. Огромна част от финансирането е спряло след като Хари е спрял да бъде работещ роял. Което е напълно нормално - хора и корпорации подкрепят каузи на рояли. С всичките интервюта при Опра, сериали по Нетфликс, за които получават по 100милиона по Хари се отдалечава от кралското и е нормално да губи финансова подкрепа по проектите си. Софи е работила безплатно за фондацията, нормално е другите от борда да са напуснали щом са осъзнали, че няма пари и че колкото повече изяви по Опра и Нетфликс имат Съсекс, толкова по-малко дарения идват. За Сентебле се видя каква пародийна роля има борда - Меган направи огромна сцена на този поло мач. Невъзпитано и срамно държание, което за нейно съжаление е увековечено в интернет клипчета. Който и да беше на мястото на изпълнителния директор на Сентебле - би напуснал и не би участвал в цирк за пред камерите на Нетфликс.

Хора и корпорации даряват на проекти на роялите, защото е гаранция, че няма да има злоупотреби. В случая на Хари и Меган имаше нередности във фондацията им в Англия (ако не помните едни 300 000 паунда бяха съмнително раздадени), имаше и в Арчуел, където ги гониха за някакви неподадени документи, има нередности в Африкански паркове, сега се разбира, че има и в Сентебле, скоро и в Инвиктъс може да се окаже, че има. Дори и сега с Арчуел фондацията е регистрирана в щат, където липсва всякаква прозрачност по отчитането, няма ги вече подробните репорти както са на фондациите на работещите рояли.

За съжаление инициативите на принц Хари вече не вдъхват същото доверие, както беше в периода му на работещ роял. Сигурна съм, че е много разочарован в това, че името му не се носи със същото уважение както беше преди, но от друга страна има стотици милиони от сделките с Нетфликс и книгата с мемоарите му, които би следвало да му носят щастие.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 15:55 от FreesiaR

# 62
  • Някъде там
Лана, за мен с малко по-изразено розово на ризата щеше да е перфектно.
Иначе си права за Бриджит Макрон. Аз я харесвам с изключение на косата. Ако е истинска, може само да завиди човек, изглежда много гъста, но лицето й е дребно и се губи.
Аз пък точно в съчетание с розовото го харесах повече отколкото с бялото с което го носеше преди.

Имам дилема. Харесва ли ми Летисия днес или не ми харесва с пуловер и тъничка пола.
Иначе комбинацията от цветове е супер.

Максимаа  пак в нейния си шеметен стил.🥰🤩

# 63
На Хари блясъкът му идваше от естественото и непринудено държание,  нешлифован диамант за короната. След появата на Меган, не е същия. Започна да избледнява с появите си в интервюта и последвалата книга, а напоследък направо повяхна.

# 64
О, да, сивото е много благодатен цвят, с всеки друг върви.
Дали не беше Мери точно последно съчетала сиво и оранжево и също беше разкошно, та съвсем се убедих.
И с днешното розово ми харесва, но сякаш с малко повече цвят, щеше да е още по-хубаво.

# 65
  • Някъде там
О, да, сивото е много благодатен цвят, с всеки друг върви.
Дали не беше Мери точно последно съчетала сиво и оранжево и също беше разкошно, та съвсем се убедих.
И с днешното розово ми харесва, но сякаш с малко повече цвят, щеше да е още по-хубаво.
Да. Последно на Коледа.

Седнала много ми хареса Летисия

# 66
  • София
Този костюм на Мери явно си мени цвета от светлината. На снимката от 23-та ми харесва повече, отколкото днес. По-скоро май не ми харесва с тази розова блуза, която пък ми харесва сама по себе си.
Летисия не ми харесва днес, не знам защо.
Но пък носията на Ингрид е много красива.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:58 от Lana

# 67
Сакото на Мери не ми харесва и се изненадвам, че толкова често го повтаря, дори и на снимките, които давиз качва се вижда колко неподходящо поставени подплънки има сакото. Прекалено големи, дебели и с грешен размер. Набиват се на очи дори и когато ръцете й са в покой.

# 68
За мен ръкавите също са къси, идва до кокалчето на ръката, което не е добре за сако и блузата излиза под тъкава на сакото.
Като цяло костюма не е нищо уау и визията също. Дано на вечерята тази вечер е с нещо интересно.

# 69
На мен полата на Летисия, така седнала ми харесва много, но не съм сигурна изправена дали ще е така ефектно с втория цвят.
Има ли я някъде в цял ръст?

# 70
  • София
Много е красива полата, на мен съчетанието не ми харесва

Обаче обеците са супер сладки

# 71
Кралицата посети „Яйцето на Green Man Humpty Dumpty Egg“, поставено пред Кралската галерия в Бъкингамския дворец в помощ на “Elephant family” – част от благотворителната кампания „The Big Egg Hunt“, в която над 120 мащабни скулптури на яйца образуват пътека из Лондон.
Дизайнът на яйцето е вдъхновен от любовта на Техни Величества към природата и опазването.
  “Elephant family” е основано от покойния брат на кралицата, Марк Шанд, и работи за справяне с предизвикателствата, пред които е изправена дивата природа на Азия и общностите, които живеят до тях.

# 72
Много е красива полата, на мен съчетанието не ми харесва

Обаче обеците са супер сладки

Като гледам Летисия, как си ходи небоядисана и с побелялата коса, се чудя Катрин дали някога ще спре да се боядисва и тя?
Странно ми е решението на Летисия, само на 52г, а с тази коса изглежда по- възсрастна.

# 73
Летисия изведнъж се застари. Няма и помен от прешното ѝ аз, с високите токчета, леко студен поглед, красиви и елегантни рокли. Не знам на какво се дължи.
Не виждам смисъл нито Катрин, нито която и да е от роялките да спира да се боядисва. Вече има толкова избор от към бои, който нямат толкова химия, така че да се надявяме да ги гледаме без бели коси.

# 74
  • Някъде там
Белгийците на държавната вечеря във Виетнам.

Определено полата ми е твърде тънка за пуловер. Но иначе ми харесва.

Виктория присъства на 200-годишнината на фабрики за производство на порцелан.

Маделин и Силвия на работна среща на фондацията им.
И от онзи ден на представянето на марката си.

Общи условия

Активация на акаунт