Кралски работи и клюки - април 2025

• 62 697
  • 787
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде там
Фелипе с Летисия и Мери, любопитно ми е какво си говорят.
https://www.instagram.com/reel/DI8LwVySz5g/
Много приятно да ги гледа човек.
Май нещо за местата питаше Летисия първоначално.

И Мери с любимата ми исландка.

Много хубави снимки е качила Меган.

# 691
Абе то хубави снимки,ама до кога ще им крият лицата?

# 692
  • Някъде там
Не знам. Може би докато имат това право.
Тук се слагат и други деца на които също не виждаме лицата, не са първите, нито ще са последните. Това е личен избор, а ние ще виждаме такива снимки, докато те решат.

Алберт и Шарлийн откриват 11-то издание на благотворителното велосъстезание в помощ на фондацията на Шарлийн.

# 693
  • София
Шарлийн изглежда много добре на тази снимка!
Какво хубаво слънце грее в Калифорния - да идва и насам. Хубава градина имат Съсекс, децата са си малки Спенсърчета в косите Simple Smile - направо не мога да повярвам колко силен ген.

Мери и исландката изглеждат чудесно!

# 694
  • Някъде там
Раджва на 31.
Красавица.

Дано ни зарадват и с нова снимка на другата рожденичка утре, че и нея не сме виждали много отдавна.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:48 от daviz

# 695
Много са сладки децата, розите са прекрасни, а Раджва е великолепна на тази снимка Heart Eyes

# 696
  • Някъде там
Посланието на Хюсеин :
Честит рожден ден Раджва! Благодарен съм за любовта, добротата и топлината, които внасяш в живота на Иман и моя.

Сладурчета са избрали за ролите на момичетата за новия сезон на Максима.
Скрит текст:

# 697
  • София
А кой казва, че е някакво постижение или каквато е целта на тирадата?

Мен лично ме изненадват косите на децата, защото рижата коса е сравнително рядка и според мен тъмната на Мегън би трябвало да надделее.

Да, Джордж прилича на Спенсър, Шарлот е на баща си, но той отдавна няма никаква прилика с майка си, а си е на уиндзорския род, Луи е Мидълтън - и какво? Това сме го коментирали хиляди път, не е било проблем.
Та защо да не коментираме каквото се вижда от децата Съсекс?

# 698
Нос, устни, очи, брадичка, форма на лице, дори веждите им са еднакви.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:10 от Tinо

# 699
  • София
Томас Маркъл на младини си е добре изглеждащ мъж се оказва. Тя и Мегън има негови черти, носа, например.
Така че да, децата сигурно и на него приличат. Като ги видим някой ден - ще коментираме, ОК?

Съжалавам, за мен приликата Даяна-Уилям е неуловима в този момент. Имат сини очи и сходни носове и дотам. Нито форма на лице, нито усмивка. Не виждам и между Даяна и Шарлот - тя е повече на Бети и нейния род (прилича на Сара Чато). Между снимката на Лилибет и Томас М също не виждам нищо общо, при Арчи повече има прилика с показаното дете (предполагам полубрата на Мегън?)

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 15:04 от bubanka

# 700
В днешно време най-разумното нещо, което човек може да направи е да не качва снимки  на децата си. Има време като пораснат да си решат сами какъв онлайн отпечатък искат да имат, а с експанзията на изкуствения интелект съвсем.

Има няколко семейства в света, които нямат избор за това дали да показват децата си, но тези, които го имат, като Хари и Меган правят добре, че не показват лицата на децата.

# 701
Херцогинята на Единбург е в Алдършот тази сутрин като патрон на The Lighthouse, за да открие официално The Lighthouse Aldershot.
По-късно през деня ще има още 2 ангажимента.

Директно от 1999 г., херцогинята на Единбург днес носи сватбените си обеци и колието от годежното си интервю.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:26 от Tinо

# 702
Никой нищо не се чуди, просто Спенсър са известни с червените си коси, както и таткото на децата, Хари. Дядото на Хари също е рижявеел като млад, но някак си не свързваме цветовете на Хари с Филип.
Децата си носят гените, нормално е да приличат на майка си и баща си и на техните гени. В крайна сметка, носят гените на Уиндзор, Спенсър, Маркъл и Рагланд. И според мен, много интересно им се наредиха. Малко сме виждали от тях (за което, не виня родителите им), но са хубави дечица. Като всички деца.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:29 от Tiramisu29

# 703
Аз се надявам от така гореизложените родствени връзки съсексчетата наистина да приличат на Спенсър, защото Спенсърови са хубави. За Даяна няма какво и да говорим, една от най-красивите жени в света, но и другите си ги бива.

# 704
  • Някъде там
Още две снимки.
Първите два тоалета бяха страхотни. Само цвета на втория не харесах.
На тази рокля само кройката ми допада.

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 15:41 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт