Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 229
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
Фреди има типичната моряшката стойка Laughing и тези ръце зад кръса (пак в тази стойка), хептен му дърпат саката... Този последния костюм му е добре. На Мери сакото е чудно, но панталона... Не ми казвайте, че пак се връща модата на тези "кратки" гащи Close

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 12:07 от peneva_a

# 91
Д-р Чандаука трябваше да бъде единствената цветнокожа жена на сцената, това беше служебно благотворително събитие.
Другата цветнокожа жена няма никакви функции в организацията, респективно няма никакъв принос. Няма работа да аранжира хората за снимка, че и да се наглася да е тя в центъра на снимката с трофея пред нея.

# 92
  • София
Много е готина Мери, на мен ми харесва - намигване към домакините Wink Добре че е с ботуши, че сме виждали и с обувки и доста по-зле стоят нещата.

От снощи - много красив десен. Не харесвам горната част изобщо, за мен развалят роклята това прехлупване и ревери

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 12:47 от Lana

# 93
Хах, Мери ме замисли коя дължина на рибарските гащи е по-зле Simple Smile май онази над глезена води.
Ботушите са страхотен цвят обаче.

# 94
  • София
Според мен тези са по-добре - даже лятото с нисък сандал или еспадрили ще са супер тези "гащи".

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Мери с бялата риза и полата на цветя ми харесва много! Отиват й такива въздушни материи. Останалите й тоалети обаче не ми харесват и не й стоят добре. Макрон също е много добре облечена.
Матилде не ми хареса с оранжевата рокля, на едната снимка се губи на фона на сградата, на която са застанали. Съвсем се олелчи тая жена Sad С традиционния костюм е добре, стои й хубаво.
Д-р Чандука е интересен пример как една чернокожа жена може да постигне много в живота, ако не й е целта да се омъжи за богат мъж. И че може да се защитава и сама, ако се налага. Чак пък да е наранена от една снимка и да се опитва да тейкоувърне една компания заради това... Ако има злоупотреби, крайно време е да излязат наява. А ако е и адвокатка, то със сигурност всичко е подплатено и няма да са празни приказки. И картата с расизма си е на мястото...

# 96
  • София
Някои хора имат умението дори и наглед "смешни" дрехи да направят елагантни. Мери е една от малкото сред кралските дами, която го умее. Тези кюлоти не са изключение - изглежда чудесно! Много добър избор са ботушите (ако не се лъжа са високи над коляното - предпочитам ги така закрити)

# 97
Хубаво в цялата тази ситуация е, че ще излязат и финансовите данни за 2024 (те все още не са публикувани) за фондацията и комисията би трябвало да излезе със становище, та няма да разчитаме само на тя каза той каза.

# 98
Цветово Мери е ОК, ама тези гащи и кройка на сакото са всичко друго, но не и елегантно.
Скрит текст:

Какво значение имат финансовите отчети? Недопустимо е принц Хари да изисква от фондацията да пуска изявления в защита на Меган и да използва каузата за лични пр цели. Тук няма съмнение - екипът на Хари е потвърдил, че Хари е пращал съобщения на др Софи по темата. Приятелят му също, той дори потвърждава, че е имало конфликт между Меган и др Софи. Всеки самоуважаващ се професионалист няма да допусне една благотворителна кауза да се превърне в пиар машина на семейство Съсекс. В интервюто др Софи потвърждава, че по план Меган не е трябвало да присъства на събитието, тя идва в последния момент с приятелката си Серина и камерите на Нетфликс.

# 99
  • На топло
Не съм чела Д-р Чандука да е имала проблем с някого. За Съсекс постояно излиза информация с кого са скарани, за конфликте в семействата им, за служители, които напускат и т.н.
Има видеа като доказателсто, кой се бута и блъска на официални събития, има и с Хари като жертва.
Даже в един момент Мегън искаше да върви пред Кралицата, Чарлз, Камила, трябваше да и направят забележка да се върне зад тях, навсякъде има ред и правила.
Изводите са ясни!

В Париж духа студен вятър, въпреки слънцето не е топло.

# 100
В моите очи костюма на Мери стои смешно и нелепо и в никакъв случай не изглежда елегантно в него. То и сакото не ми харесва, модела напомня на карате кимоно.

# 101
На тези две снимки се вижда всичко, което не е наред с този костюм. Торбести, намачкани "панталони" с никаква дължина. И "сако", което също е намачкано.
В лице пак изглежда странно набъбнала.
Не очаквах от Мери такъв гаф с облеклото.
Ботушите иначе са жестоки, ако са над коляното е нормално да се носят с къса пола или панталонки или с някаква по-дълга рокля с цепка, за да се виждат.
Тези "панталони" не мога да си ги представя да изглеждат добре с каквато и да била обувка.

# 102
  • Някъде там
Скрит текст:
Много е готина Мери, на мен ми харесва - намигване към домакините Wink Добре че е с ботуши, че сме виждали и с обувки и доста по-зле стоят нещата.

От снощи - много красив десен. Не харесвам горната част изобщо, за мен развалят роклята това прехлупване и ревери

А аз обратно, вчерашната рокля ми е любима. Днес без кюлотите останалото много ми харесва.
Сакото много ми харесва.
Въобще с малки изключения съвсем подходящо подбрани за ангажиментите визии.
Максима и тя си носи нейните с ботуш

Според мен тези са по-добре - даже лятото с нисък сандал или еспадрили ще са супер тези "гащи".

Рания има едни подобни.

Не видях Матилде  и Филип  от днес да са сложени.

# 103
На Мери дължината на гащите няма нищо общо. Нейните са до коляното, никоя роялка не е носила такава.
Личнo на мен дори над глезена не ми е особено любима и се надявам да не ги виждаме често.
Единствените комбинации, който ми допадат са тези.

# 104
  • София
Матилде е много хубава днес, тази рокля стои чудесно. Филип трябваше да си сложи подобен цвят вратовръзка. Тия мъже хич не ги мислят нещата за снимки Joy

Много хубава снимка

Вчерашната синя рокля в традиционен стил беше също много красива. Виетнамската дама ми се стори и тя симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт