Кралски работи и клюки - април 2025

• 63 354
  • 787
  •   1
Отговори
# 450
Добре изглеждат датските момичета, малката повече. Ако роклята на Изабела беше по- свеж цвят, искрящо синьо като на Пепеляшка например,и прикриваше пухкавите раменца, щеше да е още по- добре. Но момичето е лъчезарно и се надявам да се е насладило на празненството. Момчетата им също са хубавки.

# 451
# 452
Ооо, гърба е черешката Joy Много са красиви и фини момичетата.

# 453
Прекрасен поздрав за Изабела, точно като за принцеса!

# 454
Много са хубави датчаните. Изабела отново се откроява от всички. Страхотна принцеска рокля.

А Маргрете е много царствена Simple Smile тя винаги е, но днес особеною

# 455
  • Някъде там
И другата прекрасна принцеса
🥰🥰🥰
Блестят всички млади дами...

Максима също ми харесва.
Много подходящо за арабски гост.

# 456
  • София
Много ми харесва идеята пълнолетието на кралските деца да се отбелязва с участието на други младежи. Още от рождения ден на Кристиан ми се стори чудесно. Сигурна съм, че ще е незабравимо за всеки един от поканените младежи.

Wow, Амалия е наистина нов човек. Много красив цвят, много актуален.
Не харесвам особено тази тиара, от тези които трябва да се носят с друг тип прическа.
Максима е подходящо облечена предвид госта, но роклята не ми е от любимите. Обачееее, тия перли на врата ѝ 😍

# 457
Роклята на Амалия не ми харесва, нито цвят, нито модел. Мисля че и цвета даже не ѝ ходи. Ясно е, че иска да се покаже колко е отслабнала ама айде да разнообрази малко визиите за тия приеми.
Мери няма как да не е ретро, за първи път това нещо е носено 2007 г.

Изабела в движение не е добре, много е хаотична, няма грация, ще трябва да ги отработи тия неща.

# 458
Хубава,уверена и вече елегантна Амалия. Много се радвам за нея!

# 459
Амалия е супер. Това е достатъчно да е  ако не фина, то нормална млада жена и бъдеща кралица. Беше в повечко, сега е точно.

# 460
Лана, ще има ли такова празненство и за Изабела?
Аз мислех, че е само за престолонаследниците.

Много ми харесва Амалия, страхотна рокля. Максима утре ще я гледам Simple Smile

# 461
  • Някъде там
Лана, ще има ли такова празненство и за Изабела?
Аз мислех, че е само за престолонаследниците.

Много ми харесва Амалия, страхотна рокля. Максима утре ще я гледам Simple Smile
Онзи ден в Орхус и днес в театъра са. Онзи ден на сцената се представиха млади таланти от община Орхус.
За днес  имаше томбола за която се записваха младежите които искат да присъстват от цялата страна.
 1000 от тях бяха избрани чрез жребий и сега присъстват в театъра.
В програмата тази вечер също участват много млади хора.
Баба Маргрете утре е рожденичка.
Предполагам и нея ще поздравят с нещо.
Утре ще ги видим на стълбите за поздравите към нея.

# 462
  • София
Ули, и днес и онзи ден в Орхус имаше поканени младежи от страната. За самия РД на 21 не помня какви бяха плановете.

Джоузи - много красив гащеризон
https://eu-img-cdn.livecenter.com/lc-images-2021/lcimg-018f3e8d- … 2aa5ddd82fa2.jpeg

ПП А daviz вече е писала по-подробно, благодаря!

# 463
Амалия е прекрасна! Страхотно постижение, разкошна метаморфоза. Много ми харесват с Максима Heart Eyes

# 464
Ще се повторя с повечето мнения, но все пак  да си кажа, роклята на Изабела като цвят и кройка ми харесва, само презрамките и сребърната украса отзад развалят визията, чудесно е, че се е погрижил за косата си, хубава прическа. Мери и на мен ми е ретро, можело е да смени горната част, полата е хубава. Максима също не ми харесва, за сметка на това Амалия изглежда прекрасно, хубаво е, че това младо момиче се погрижи за себе си, може да експериментира следващия път и с прическа.

Общи условия

Активация на акаунт