Концерти тема 3

• 28 872
  • 509
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте!
И аз се интересувам от Металика в Атина или Букурещ.  Никога не съм купувала билети от чужбински сайтове.
Четох, че някои от вас вече имат билети, а днес на официалния сайт пишеше, че се очакват утре. Мярнах и някакъв румънски сайт, който предлага билети. Да не съм изтървала вече?
Ех, как ме е яд, че не можах да отида на нито един от концертите им в България..

# 151
Всички, които вече сме си купили билети, го направихме на предварителната продажба.
Но утре  се пускат билетите официално. Тук можете да видите инфо с връзки към съответните официални сайтове за продажба https://shops.ticketmasterpartners.com/metallica Продажбата на билети стартира от 12 часа на обяд българско време.

# 152
  • София
Много благодаря! Ще дебна утре значи.

# 153
  • # супернатурална #
Дебнат за мен от две места, че съм малко негодна с чуждестранните сайтове. Стискайте палци, надявам се и да се похвалите.

# 154
За Металика взех на предварителна продажба за двойните концерти в Будапеща - ще съчетаем културата с малко туризъм.
За Атина до вчера си имаше билети на предварителна продажба, за Букурещ  приличните цени свършиха още на 27.05, но мисля, че за днес са оставили достатъчно бройки и никой няма да остане без билет.

# 155
Дано успеете да вземете билети, виждам, че опашката за чакане за Румъния е по-малка.

# 156
  • София
Аз се наредих за Букурещ сутринта в 10:00 и пред мен има още 109 хиляди души. Като гледам май днес няма да е.

# 157
  • # супернатурална #
Писаха ми, че са разпродадени още докато са чакали на опашката. Моля, пишете ако някъде има шанс за Атина или Букурещ

# 158
Атина се разпродаде, за Букурещ още има билети.
За Будапеща няма опашка, има билети за всички категории, а и билета е двудневен😉.

# 159
За Лондон двудневни , още могат да се купят.

# 160
  • София
И аз купих за нас двудневни билети за Metallica в Будапеща.
Градът ни харесва, макар че вече го знаем наизуст, но има време да си организираме забавления, а ще посетим и нови места.

Стадионът е страхотен. Миналата година гледахме Coldplay там и впечатленията ни са скорошни.

# 161
  • София
За Болоня имаше доста опции. Също става за съчетаване на концерт с туризъм Simple Smile

# 162
Аз също купих двудневен за Будапеща.
От сутринта чакам на опашка за Букурещ, а пред мен все още имаше близо 50 000 човека. Реших, че е бита кауза.
За пръв път ще сме в столицата на Унгария, но пък имам повече от година за проучване и планиране RelievedRolling Eyes

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 15:11 от Ulia

# 163
Няма да дочакам аз явно ред за Металика в Букурещ. Има 64190 пред мен. Някой успя да влезе скоро и каза, че най-евтиното, което е останало към момента е на 300 евро.

# 164
  • # супернатурална #
На две опашки съм за Германия, проверявам и самолетните билети. Скъпички са, за жалост Grinning

Общи условия

Активация на акаунт