Концерти тема 3

• 28 895
  • 508
  •   1
Отговори
# 210
Да похваля... много приятен концерт в понеделник на испанската дамска фламенко група LaboratoriA, в "Топлоцентрала" в София, климатизирано, добре осветено, момичетата се справиха блестящо.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 10:14 от diziler

# 211
  • Пловдив
Концертът на Чамбао в Пловдив също беше много приятен.
Беше по-скоро като градинско парти с настроение, танци, коктейли...
Изядоха ме комарите! Накрая точно на "Pokito a poco" заваля дъжд.
Получи се много естествено.

# 212
Здравейте,
Включвам се с въпрос относно концерта на Металика в Атина през Май 2026. Видях, че на официалния сайт всички билети са разпродадени. Излиза ми предложение за закуване от Gigsberg.com само, че цените започват от 270 евро нагоре и отделно начисляват около 200-250 евро за данъци и такси и накрая за 2 билета крайната сума стана 730 евро. Някой купувал ли е билети оттам и знае ли дали сайта е надежден?

# 213
Отзиви за подгряващата група?

Ние я пропуснахме.

# 214
Да не си забравите рогата 😈

Моите останаха в България,  но с тениски се бяхме обзавели.😎😃

# 215
Ние ги гледахме миналата година на Уембли. Мацката от The Pretty Reckless има наистина страхотен глас

Миналата седмица бях на 50 години Мейдън и там имаше една подгряваща група  Halestorm и тяхната вокалистка ме впечатли със своя невероятен глас.

# 216
Отидете по-отрано. Струва си всяка минута. Атмосферата е страхотна (при нас беше и предполагам е така навсякъде).
Приготвила съм ги Smiling Imp
Даже светят, от 2009 са Grinning
Искаше ми се и тениски за взема, но се замотах и не съм търсила.

# 217
  • София
Здравейте,
Включвам се с въпрос относно концерта на Металика в Атина през Май 2026. Видях, че на официалния сайт всички билети са разпродадени. Излиза ми предложение за закуване от Gigsberg.com само, че цените започват от 270 евро нагоре и отделно начисляват около 200-250 евро за данъци и такси и накрая за 2 билета крайната сума стана 730 евро. Някой купувал ли е билети оттам и знае ли дали сайта е надежден?

Миглена, сайтът си е читав, но понеже продават билети на вторичен пазар, очаквано имат по-високи цени и такси.

# 218
  • София
Ние ги гледахме миналата година на Уембли. Мацката от The Pretty Reckless има наистина страхотен глас

Миналата седмица бях на 50 години Мейдън и там имаше една подгряваща група  Halestorm и тяхната вокалистка ме впечатли със своя невероятен глас.

Да, и аз много я харесвам Тейлър Момсен и групата.
А мацката от Halestorm известно време e била и заместващ вокал в Skid Row (които явно няма да си намерят постоянен такъв за по-дълго време) и също е страхотна.
Благородно завиждам!

# 219
  • Варна
Привет !
Бърз въпрос към някой запознат случайно, ако е бил на концерт в Амфитеатъра в Букурещ (The Roman Arenas).
Имам билети за този уикенд за Аурора, от скъпите са Simple Smile- Premium Early bird. Няма места, няма редове ...  имате ли идея дали са някакви обособени сектори или ? Гледам му схемата на обекта и не разбирам, а и не съм била на подобни събития преди.
Ще съм благодарна, ако някой е бил и има мъничко информация!

# 220
Здравейте,

Миглена, сайтът си е читав, но понеже продават билети на вторичен пазар, очаквано имат по-високи цени и такси.
Благодаря за отговора!

# 221
  • София
Блек Сабат и Ози обратно към началото:
Скрит текст:
За всички, които ще гледат “Back to the Beginning” вкъщи, е важна информацията, че стриймът ще започне два часа след самото начало на концерта. Като се вземе предвид и часовата разлика от два часа между Великобритания и България, часовете за излъчването по българско време ще са четири часа по-късно от обявените в долния списък.
Билет за гледане на събитието онлайн може да бъде купен на адрес backtothebeginning.com. Ето и график на групите:
Mastodon -               13:30-13:45
Rival Sons -              13:52-14:07
Anthrax -                   14:15-14:29
Halestorm -               14:37-14:52
Lamb of God -           15:00-15:15
Supergroup A -          15:25-16:00
Alice in Chains -        16:07-16:22
Gojira -                      16:29-16:44
Drum Off -                 16:51-17:01
Supergroup B -         17:08-17:48
Pantera -                   17:55-18:10
Tool -                         18:17-18:37
Slayer -                     18:44-19:12
Guns n' Roses -        19:21-19:46
Metallica -                 19:53-20:23
Ozzy Osbourne -       20:38-20:58
Black Sabbath -         21:13-21:48

Supergroup A включва следните музиканти, които ще се сменят между песните и ще изпълняват парчета от соловата кариера на Ози Осбърн, както и на Black Sabbath: Били Корган (The Smashing Pumpkins), Слаш и Дъф МакКейгън (Guns N’ Roses), Фред Дърст (Limp Bizkit), Дейвид Дреймън (Disturbed), Лизи Хейл (Halestorm), Джейк И. Лий и Руди Сарзо (от соловата група на Ози), Джонатан Дейвис (Korn), K.K. Даунинг (Judas Priest), Майк Бордин (Faith No More), Сами Хейгър (Van Halen), Папа V Перпетуа (Ghost), Зак Уайлд (Black Label Society, Ozzy Osbourne), Том Морело (Rage Against the Machine, Audioslave).
Supergroup B включва следните музиканти: Стивън Тайлър (Aerosmith), Волфганг Ван Хейлън, Дейвид Елефсън (Megadeth), членове на Soundgarden, Майк Бордин (Faith No More).

Началният час българско време ще бъде 17:00.

Ей ги старците-разбойници...

Финалният победен поход на Black Sabbath, който събра света на метъла в Бирмингам
https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/finalniiat-pobeden-pohod … m-2025-07-04.html

# 222
Отидете по-отрано. Струва си всяка минута. Атмосферата е страхотна (при нас беше и предполагам е така навсякъде).
Приготвила съм ги Smiling Imp
Даже светят, от 2009 са Grinning
Искаше ми се и тениски за взема, но се замотах и не съм търсила.
Вземи си концертна. Ние се обзаведохме, на малкия метъл му взехме шапка.

# 223
  • София
Събитието на годината (или едно от тях, понеже старците-разбойници са си бая активни и днес):
видео от бекстейджа и част от сета на Ози с "Мистър Краули"

"Нека лудостта започне", извика Озбърн, когато се появи за първи път, и каза на около 40 000 фенове: "Толкова е хубаво да съм на тази сцена".
https://www.actualno.com/music/legendata-ozi-ozbyrn-se-sboguva-s … news_2468138.html

# 224
Ако не пътувахме цял ден, щяхме да си купим онлайн достъп до концерта. В групата на събитието съм и доста хора качваха клипчета, било е велико!

Общи условия

Активация на акаунт