Концерти тема 3

• 28 980
  • 509
  •   1
Отговори
# 195
Имаше май нещо за до 48 часа а не еднократно.
А цялото събитие не мисля че ще е само 2 часа, та няма да е и точно запис след като свърши а точно закъснение.
На мен ми прилича на "потупване по рамото" към тези които са си купили билети за истинския концерт, че не бяха никак евтини, че все пак само те ще са в реално време. Освен и в технически аспект евентуално ако това помага да се уверят че самият стрийм ще върви гладко.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 14:52 от natka

# 196
  • София
Имам два билета за Франкфоли за 21 юни, които няма да можем да ползваме. Може ли да ми препоръчате сайт, където бих могла да ги пусна за препродажба на половин цена? (Може и на лични. Благодаря!)

# 197
  • Milano
Няма ли възможност от профила ти да ги сложиш в продажба?

Например:

# 198
  • SF
Някой от вас ще ходи ли на Жан Мишел Жар?

# 199
  • София
Няма ли възможност от профила ти да ги сложиш в продажба?

Например:

Няма, но намерих желаещи да отидат и ги подарих.

Знам, че има някакви групи във ФБ. Ако няой ги знае, може да ги сподели, за дръуг път, ако се наложи.

# 200
  • Sofia
Аз знам ето тази група за билети: https://www.facebook.com/groups/875587015900471

НООО, трябва много да се внимава, има много измами. НИКОГА не пращайте пари на някой в Револют. Лично предаване или български IBAN. Няма човек в България без сметка, а там поне има насрещно лице, което можете да потърсите при измама.
Направо съм изумена как хората веднага пращат пари в револют на някакви профили, които много бързо могат да разконспирират с въпроси на лични, при това профилите видимо са чужди и дори не са разбрали, че бг фамилиите често завършват на ов/ова.
Постоянно някой пише, че е измамен. Но аз няколко пъти съм продавала там билети без проблем, естествено с лично предаване.

# 201
  • София
Знам тази, но естествено, трябва да се внимава за измами, виждала съм оплаквания, има видимо фалшиви профили. Бих предпочела лично предаване, макар че и това не е гаранция. Само веднъж купих билет и изпратих парите на бг IBAN, честно казано, до последно се чудех дали ще имам място, но всичко беше наред:
https://www.facebook.com/groups/1402157044058402/

# 202
Вчера бяхме на AC/DC в Берлин. Направиха страхотно шоу, Ангъс подскача по сцената като скакалец, а накрая направи над 15-минутно соло. Беше велико и стадионът беше пълен!

# 203
Страхотно! Дано запазят тази енергия и сили до края на турнето, че ние сме чак през август.  Имам клиенти в Париж, коментирахме вече, че са взели билети за там, ще чакам отзиви скоро и от тях, макар че човекът каза, че вече за осми или девети път ще ги гледа.

# 204
Вчера бяхме на AC/DC в Берлин. Направиха страхотно шоу, Ангъс подскача по сцената като скакалец, а накрая направи над 15-минутно соло. Беше велико и стадионът беше пълен!

Така беше и миналата година през юни в Мюнхен. Най-любимите ми, толкова се радвам, че ги видях още веднъж след София през 2009-та.

# 205
  • софия
И в Бранислава беше така. Един от най-готените концерти, на които сме били. С кеф бих си ги причинила пак. Велики старчета са 🤟⚡🖤

# 206
  • София
Отзиви за подгряващата група?

# 207
  • софия
Жестока! The Pretty Reckless не трябва да се пропуска.

# 208
Нямам търпение вече, ние сме след две седмици.

# 209
  • софия
Отидете по-отрано. Струва си всяка минута. Атмосферата е страхотна (при нас беше и предполагам е така навсякъде).
Да не си забравите рогата 😈

Общи условия

Активация на акаунт