Концерти тема 3

• 18 672
  • 386
  •   2
Отговори
# 330

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 15:14 от Danifin1

# 331
  • София
В случай, че някой се интересува как е минал концерта на Горан Брегович вчера. Днес Balkan Legends непрекъснато трият коментари във фейсбук на хората, били на концерта. На страницата на Горан Брегович изчезна поста за концерта, съдържащ коментара, че закъснение от негова страна не е имало. В медиите информацията е меко казно невярна и изопачена. Simple Smile
Да допълня - не си причинявайте гледане/слушане на  C'est La Vie Live Band & Show. На мен ми го причиниха Balkan Legends над два часа вчера.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:41 от marion

# 332
Ние успяхме да вземем билети за Take That за Дъблин. 🥳 Гост звезда One Republic.  Heart Направо джакпот! Много ги обичам! Преди точно 10 години бях на техен концерт и отдавна чаках да се върнат. 2 в 1.

# 333
И аз взех, но за Лондон, и за двете вечери. Удивително лесно и бързо беше този път, нямаше сринати сайтове, километрични опашки и обичайния стрес. Доста дни има между отделните градове, сигурна съм, че ще пуснат още дати.
При нас подгряващите ще са Белинда Карлайл и The Script.
Вече нямам търпение.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 21:15 от Дидичка

# 334
Взехме билети заради дъщеря ми за корейската група, която ще идва на 6 февруари в София- XLOV. Никога не сме ходили в joy station в София, дано не е твърде претъпкано. Сигурно ще има доста деца.

# 335
Взехме билети заради дъщеря ми за корейската група, която ще идва на 6 февруари в София- XLOV. Никога не сме ходили в joy station в София, дано не е твърде претъпкано. Сигурно ще има доста деца.
Можете да попитате в темата за к-попа за информация. Там има хора ходещи редовно на такива концерти
https://www.bg-mamma.com/?topic=1799582

# 336
В случай, че някой се интересува как е минал концерта на Горан Брегович вчера. Днес Balkan Legends непрекъснато трият коментари във фейсбук на хората, били на концерта. На страницата на Горан Брегович изчезна поста за концерта, съдържащ коментара, че закъснение от негова страна не е имало. В медиите информацията е меко казно невярна и изопачена. Simple Smile
Да допълня - не си причинявайте гледане/слушане на  C'est La Vie Live Band & Show. На мен ми го причиниха Balkan Legends над два часа вчера.

Голяма подигравка и гавра с хората, който очакваха да се забавляват с музиката на Горан Брегович ...
Концертът обявен с начало 20 часа.
Горан Брегович се появи в 22.15 часа. Голяма част от публиката вече беше напуснала залата, след изнервящо чакане.

# 337
  • София
@monii,
Собствениците на Balkan Legends явно са хoра със сериозни финансови възможности и за съжаление никакво уважение към феновете. Успяха да подменят статии излезли сутринта с негативни коментари за концерта с други, описващи великолепния концерт. И колко удобно за тях - абсолютно анонимни са. В сайта им лица за контакт, фирма собственик или нещо подобно няма.

# 338
За съжаление всичко в България е така....

# 339
И аз взех, но за Лондон, и за двете вечери. Удивително лесно и бързо беше този път, нямаше сринати сайтове, километрични опашки и обичайния стрес. Доста дни има между отделните градове, сигурна съм, че ще пуснат още дати.
При нас подгряващите ще са Белинда Карлайл и The Script.
Вече нямам търпение.
И Белинда Карлайл и The Script сме ги гледали, но пак бяхме разочаровани като видяхме, че са подгряващи навсякъде с изключение на Дъблин. Чудехме се защо, при положение че групата е ирландска и най-вече кой ще подгрява вместо тях. Е, вече не съм им ядосана. Даже обратното. Simple Smile

# 340
  • София
Какво взимате за концерти навън, когато вали? Дъждобрани? Някакви идеи какви/откъде? Няма да пускат с чадъри на концерта на Роби Уилямс, доколкото виждам, и се притеснявам за облеклото/обувките. Долу правостоящи сме. На терена трева ли е, или друго? Сигурно глупави въпроси, но никога не сме били в дъжд на терен долу, а го дават 60% дъжд засега.

# 341
Дъждобрани взимаме. Даже трябва да купя за неделя. На Ед Шийрън всички бяхме с дъждобрани. Имаше хора минали през контрола с чадъри, но те пречат на другите да гледат и може да бръкнеш в нечие око. Долу не е трева, слагат някаква настилка на терена. Ние сме седящи, ще ни вали, това е ясно. Само да не е много студено.

# 342
  • гр.София
Дъждобрани има в ДМ, в Джъмбо.
По-скъпи и по- плътни- в Декатлон...

# 343
Купуваме еднократни дъждобрани от този тип:
Скрит текст:
Сгъват се и можеш да го побереш в джоб, ако не вали.

# 344
  • Пловдив
Около стадиона съм сигурна, че ще има продавачи на дъждобрани от показаните от Дидичка.

Общи условия

Активация на акаунт