Концерти тема 3

• 18 457
  • 385
  •   3
Отговори
# 60
Здравейте,

Подарявам два билета за ретро диско партито утре в Пиротска център, София. Прикачвам линк към събитието:

https://www.instagram.com/p/DH-9NfFtYAe/?igsh=bHFpaHExNmhoZjJw

# 61
  • София
Точно така.

Ерик не мисля, че ще ме изкефи на голям стадион, той е за зали. В Милано ще сме в зала, ще видим дали ще ни хареса.

# 62
Пожелавам ви да е супер Simple Smile Спомен за цял живот Simple Smile

# 63
  • София
Пожелавам ви да е супер Simple Smile Спомен за цял живот Simple Smile
Благодаря много! Дано! 🌺

# 64
  • Milano
Форума има отлично озвучаване, където и да се намираш.
Отзивите за Ерик Клептън са много добри и от последните му концерти тук преди 3г.
За едно време да не говорим. Съпруга ми е бил през 1987г в Палатрусарди.
Каза, че е страхотен.

# 65
# 66
Точно гледах датите за концертите му в Германия.

# 67
Като казахте Рамацоти, се сетих, че на Тина бих искала да отида. Simple Smile

# 68
  • София
Като казахте Рамацоти, се сетих, че на Тина бих искала да отида. Simple Smile
Търнър? Това няма да е особено възможно,  тя почина преди две години.

# 69
  • София
Някой тук в темата бил ли е на негов концерт? Харесвам го, но се чудя за билети.

# 70
За харесващите К-поп

# 71
  • Milano
Някой тук в темата бил ли е на негов концерт? Харесвам го, но се чудя за билети.

Аз съм ходила, но за мен е не повече.
Харесвам го от 80-те години, имам много негови албуми, хубаво пее на живо...но все едно си слушам дисковете вкъщи, нищо не ми дава.

# 72
  • София
Regina, благодаря много!

Olive, аз също съм ходила преди много години на концерт на Eros. За догодина ще купя билети, пък ще видим как ще е.

# 73
  • Milano
Вероятно съм попаднала на ден със заспала публика, но и той не правеше нищо да я "въвлече", освен "Милано", обръщайки микрофона към нея за разлика от един Биаджо Антоначчи например.
Гледам, че е сложил Сан Сиро за догодина, не го е правил от 1998г - единственият му там, само зали след това.

Вие отидете, със сигурност е много по-добре от назад коментираните, на които в Италия ходят само роднините им, както беше казал един приятел, но незнайно защо в Източна Европа се слушат.

# 74

Аз съм бил три пъти. Определено си заслужава.

Ерос Рамацоти се завръща пред българската публика с нов концерт в София на 24 април 2026 г. в Арена 8888 София, организиран от Fest Team. Три години след последното си напълно разпродадено шоу в столицата, певецът отново ще зарадва феновете си у нас с концерт, част от новото му световно турне, „Una Storia Importante“.

Билетите влизат в продажба в мрежата на Ticketstation на 17 април, четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт