Концерти тема 3

• 18 522
  • 386
  •   6
Отговори
# 75
Момичета, предполагам сте видяли, че JLo обяви дати за концерти в Европа за това лято. Като близки до нас локации фигурират Истанбул, Букурещ и Будапеща. Чудя се за Букурещ, но по последна информация видях, че май участието й ще е като част от техния ежегоден Summer in the city Festival, който се провежда пред парламента.

Има ли някой, който е ходил на концерт пред парламента и според вас заслужава ли си? Хем искам да зарадвам 12-годишното аз, хем нещо съм в чудене...

# 76
  • Русе
Аз съм била на концерт пред Парламента. На открито, без седящи места и много народ.  Румънците са доста нахални и през цялото време се наложи с лакти да си браня мястото. Като влязохме застанах точно под носа на Бон Джови, а на края вече бяхме изтикани по средата на зоната, въпреки борбата. Другият път ще си взема белезници и ще се вържа за ограждението Laughing

# 77
Момичета, предполагам сте видяли, че...
Абе тука и момчета четат и пишат, ама хайде Grinning

И още нещо, различно от англоезично: ЧАМБАО на 26 юни 2025 в София

https://www.actualno.com/music/chambao-s-leten-koncert-v-sofija- … news_2420850.html

# 78
Кой харесва K-pop групата  BTS,  Джин на турне

# 79
На Жан Мишел Жар някой?

# 80
# 81
  • Пловдив
Róisín Murphy пее на пристанището в Бургас на 2-ри август Heart
Доста силно концертно лято се очертава

# 82
Какво стана с варненския летен рок фестивал от 3 дена ? От короната насам не се провежда мисля? Преди имаше няколко много добри години / Ще го провеждат ли пак?

# 83
Във Варна или Каварна?

# 84
  • София
На Жан Мишел Жар някой?

Ние + Air

# 85
Варна. Варна мега рок май беше. Не помнп точно, защото май смениха веднъж името. И мпстото смениха, но и името. Но беше към средата на август.

# 86
Варна. Варна мега рок май беше. Не помнп точно, защото май смениха веднъж името. И мпстото смениха, но и името. Но беше към средата на август.

Преди имаше естраден фестивал, после стана поп-рок, а последното му издание на 14.08.2003 г. се наричаше "Песни на три морета".

# 87
Лейди Гага:

# 88
Коментирали сте на предните страници Клептън: гледах ги със Сантана на British Summertime Festival в Хайд парк през юли 2018-а. Беше някаква нечовешка жега, но организацията беше много на ниво. Честно казано, бях отишла просто да го видя, предвид колко е възрастен, но той пя и свири като звяр, направиха и съвместен сет със Сантана накрая. Аз бях до загражденията пред сцената, виждаше се добре. Хората се увличаха, пяха с него. Само хубави спомени имам.
Това лято ни предстои концерт на AC/DC, а есента - юбилейният на Disturbed.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 08:10 от Melusine

# 89
Ей, завидях! Клептън и Сантана заедно! Дай боже всекиму да види и чуе!
Аз вече споделих за концерта на Клептън, непосредствено след отмяната на корона мерките. Озвучаването беше под всякаква критика и си тръгнахме разочаровани. След 2 пъти отмяна на концерта и 2 години чакане...

Общи условия

Активация на акаунт