Концерти тема 3

• 19 181
  • 390
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Това лято ни предстои концерт на AC/DC...
Pretty Little Reckless ли ще са подгряващи?

# 91
Нямам идея, нямаше информация, когато купувах билетите.

# 92
  • София
Здравейте, питам тук, защото предполагам, че вече имате опит с такъв случай. Дъщеря ми е непълнолетна и иска да отиде на концерт в един клуб. Ще бъде със сестра си. В сайта на клуба чета, че освен декларация за придружител, ще изискват и нотариално заверено пълномощно, че сестра ѝ има право да я придружава. Къде мога да намеря образец на такова пълномощно и какъв трябва да е текстът? Предполагам, че може да се оформи така, че да важи до навършването на пълнолетие на дъщеря ми, а не само за конкретното събитие. Необходимо ли е голямата ми дъщеря също да присъства при нотариуса (изисква се подпис и от упълномощеното лице)?

# 93
  • София
Обикновено в клубовете искат декларация, че родителя е съгласен детето му да е придружено от пълнолетно лице. Давала съм на дъщеря ми, когато беше непълнолетна, попълвахме данните на някой от 18+ приятелите. Има такива в интернет, пълномощно не съм срещала. И за първи път чувам за изискване да е нотариално заверена. Освен това се заверява подписа на упълномощителя, никога на упълномощения, по принцип в документи, които се заверяват при нотариус.

# 94
  • София
И аз позавидях за Клептън и Сантана заедно.
Сантана на живо отдавна ми е мечта, но едва ли ще стане в този живот.
Здравейте, питам тук, защото предполагам, че вече имате опит с такъв случай. Дъщеря ми е непълнолетна и иска да отиде на концерт в един клуб. Ще бъде със сестра си. В сайта на клуба чета, че освен декларация за придружител, ще изискват и нотариално заверено пълномощно, че сестра ѝ има право да я придружава. Къде мога да намеря образец на такова пълномощно и какъв трябва да е текстът? Предполагам, че може да се оформи така, че да важи до навършването на пълнолетие на дъщеря ми, а не само за конкретното събитие. Необходимо ли е голямата ми дъщеря също да присъства при нотариуса (изисква се подпис и от упълномощеното лице)?
Аз правих декларация свободен текст.
Подпис на упълномощеното лице не се изисква по принцип, но може би е добре то да е вписано в пълномощното - име, ЕГН, такива неща.
Мога да пратя текст на такава декларация на лични.

# 95
# 96
И аз позавидях за Клептън и Сантана заедно.
Сантана на живо отдавна ми е мечта, но едва ли ще стане в този живот.

И двамата съм гледала поотделно.  Сантана е звяр! Завиждам си, че съм го видяла и чула на живо. Китарата ми действа като афродизиак. Няма друг инструмент, който толкова много да ме докосва.

# 97
За Враца се чудя. Culture beat, Dr.Alban, Denzel, Nana супер. East 17 почти нищо общо с оригинала. Под името Morandi май само Мариус остана, само той е на снимката.
И Deep Zone ще слушам с удоволствие.

# 98
  • София
Според мен е интересно за феновете на този тип музика.
Не че съм от тях, но ако бях, евентуално бих имал съмнения относно организацията и по-точно да не е като селски сбор

# 99
Имаше подобен фест в Бургас.

# 100
Мен за Враца ме притеснява баш да не е тип селски сбор.
В Бургас си го има феста, с други имена е тази година.

# 101
Може ли такова мнение за Враца и концерт във Враца?

# 102
Бе то и в Плевен да беше, например пак така щях да мисля.
Това изисква пространство, логистика и т.н. и не знам дали местната власт би ги осигурила. Защото един концерт не се прави само от промоутърите. А този във Враца според мен, е благодарение на напъните на кмета им.

# 103
Те се ангажират и съм сигурна , че ще бъде добре. Аз най-бих се тревожила за възможностите за паркиране. Другото ще го оправят .

# 104
Що да е селски сбор? Ще турят една сцена, огради, тоалетни, павилиони с храна и напитки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт