Концерти тема 3

• 19 197
  • 390
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм била на концерт пред Парламента. На открито, без седящи места и много народ.  Румънците са доста нахални и през цялото време се наложи с лакти да си браня мястото. Като влязохме застанах точно под носа на Бон Джови, а на края вече бяхме изтикани по средата на зоната, въпреки борбата. Другият път ще си взема белезници и ще се вържа за ограждението Laughing
Има ли вероятност да се гледа безплатно от някой на този площад или огражденията почват от доста далеч.
Защото ми е много странно как ще е разположението на тези с билети.

# 106
  • Русе
Няма как да се гледа, но се чува. Оградената зона е доста голяма, а самите зони според билетите са на ивици направени.
Така и ни пуснаха - по стойност на билетите. Първо Вип-а, после първият ред пред сцената и т.н. Нагъчкани бяхме като сардини. Абсурдно беше да напуснем местата си и да отидем за вода. Пак, че раздаваха, защото беше изключително горещо. Влязохме в два следобед, коцерта започна в 8 вечерта, но въпреки неудобствата пак бих отишла Bowtie

# 107
На такъв концерт на открито слушахме Kiss. Не можахме да ги видим, но пак беше готино.

# 108
# 109
Благоевград, 24.05

📍🥁  20:00 ч. – Открита сцена пл. "Георги Измрлиев"
🌟 Празничен конкерт на Роби, Дара Екимова, Стенли, Музикално училище „Престо“ и Вокално студио „Фа Диез“

❤️ Очакват Ви емоции и много музика!

# 110
Естонецът от Евровизия 2025 идва в София:

# 111
Що за физиономия, що за снимка за плакат е това?! Close

# 112
Той си е откачен по принцип

# 113
Благоевград 24.05 11:30 пред общината концерт на ансамбъл Пирин

# 114
# 115
Естонецът от Евровизия 2025 идва в София:

Не знам, кой ще отиде на негов концерт....

# 116
Е, то е в столичен клуб, няма да пълни стадион. Трето място на Евровизия. Песента е мега глупава. Може би си има дискография някаква...

p.s. за протокола, Джордано напълни столичен клуб преди няколко години, въпреки подигравките и фалшивото пеене

# 117
# 118
Официално ли е за Металика? Защото вчера видях инфо, но изрично пишеше, че няма официално потвърждение.

# 119
Официално ли е за Металика? Защото вчера видях инфо, но изрично пишеше, че няма официално потвърждение.
Да, инфото от техният официален сайт . https://www.metallica.com/tour/

Общи условия

Активация на акаунт