Концерти тема 3

• 28 826
  • 509
  •   1
Отговори
# 120
Официално ли е за Металика? Защото вчера видях инфо, но изрично пишеше, че няма официално потвърждение.
Да, инфото от техният официален сайт .
Супер, благодаря!

# 121
Съвсем официално, билети от утре по платформите.
Редактирам се, билетите ще ги пускат другата седмица.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 15:13 от Mößbauer-Effekt

# 122
Ех, лани ни идваха на крак с два концерта. Много ме е яд, че не взех билети, но имахме други планове за това време.

# 123
Нареждам се и аз за Металика с превес за двудневния вариант, но зависи от цените и мъжо колко ще мърмори. Ще се окопавам на 30-и да дебна билети.

# 124
И аз ще се редя за билети за Металика. 
Замислих се за Атина и да го съчетаем с разходка и забележителности няколко дни, но домочадието предпочете близкия Букурещ.

# 125
Аз няма да се хвана на тази работа с реденето и цъкането. Исках да иде по-малкото ми момче с баща си, че предн все беше малък на тези концерти и не помни много . Сега си искаше китара и свири някои мелодии сам , интересува се . Обаче няма да се хвана на висене за билети . Ако намеря - ще взема  2 .

# 126
Дали има шанс да дойдат и в БГ? Бях дочула нещо такова.

# 127
Не бяха ли в Пловдив.Simple Smile

# 128
Бяха. Преди 20+ години. После и в София бяха.
Сега сцената им е огромна, трудно би станало в България.

# 129
Да, огромна им е сцената, те са си все същите ... малко трудно ще се виждат на огромни стадиони. Монитори - добре, но от тях и в къщи си имам . И без това няма да се бутам за билети, та няма какво и да го мисля толкова. Ако намеря билети без надпревара - ок.

# 130
Не знам, как сравнявате емоцията да си на стадиона и да слушаш музиката на живо с това да си в къщи пред телевизора. Наистина не знам.

# 131
Точно.
Пределно ясно ми е, че няма да ги виждам добре, ще ги виждам дребни и т.н. Но емоцията от концерт на живо не може да се сравни с нищо. На стадион, в зала, в клуб - няма нищо общо с по телевизора. Цялостното преживяване, хората около теб, всичко. И изобщо не разбирам какъв е смисъла да се коментират подобни неща в тема за концерти.

Живот и здраве, юли сме на AC/DC, ще съчетаем концерта с посещение в град, в който не сме били. Взехме билети за втора дата в града, не сме се "бутали", на височко сме, няма да виждаме добре. Изобщо не ми дреме, нямам търпение.

# 132
  • софия
Дори и см от Браян на екран не видях на концерта на ДиСи в Братислава, но ако мога да се върна, пак бих го направила. Жестока атмосфера, велики дядовци ⚡
Тази година имаме други приоритетни задачи и дестинации и за съжаление няма да можем да отидем, но без замисляне бих отишла, ако можех.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 16:24 от zvаnchе

# 133
Изобщо не сравнявам музика на живо, срещу мизика на тв. Музика на живо и музика на огромен стадион, на който изпълнителите трябва да ги гледаш с бинокъл за да видиш нещо или на мониторите поставени на всякъде ... за мен не е музика на живо. Това е вид масовка на която отиваш да се буташ и да гледаш изпълнението на екран . До една големина на арените става, обаче има огромни стадиони, на които наистина не намирам смисъл . За мен си де. Всеки си знае за какво купува билети. Аз лично бих прегледала първо колко е голям стадиона и после бих взимала билети за концерт на него. Но както казах вски си изнае за себе си.

# 134
Birdflower, звучи като Париж, пожелавам весело изкарване и ще се радвам на отзиви после, ние сме към края на турнето, през август, но парижките емоции ги обсъдих с един от клиентите ни неколкократно в началото на регулярните ни работни срещи. 😃 За Металика, а и за всеки концерт, знаете, че има платформи (лицензирани визирам) за препродажба на билети, винаги има шанс да се купят на по-късен етап, не е нужно да висите по опашките, щом това ви напряга.

Общи условия

Активация на акаунт