Концерти тема 3

• 27 607
  • 494
  •   3
Отговори
# 480
  • София
Ясно, целия сайт е. Ами явно така ще е покрай еврото.

Няма връзка с темата, но сайтовете на НОИ, НАП и Виваком също са забили.

# 481
# 482
Градски фестивал "Пловдив си ти" по случай 7 години от Пловдив Европейска столица на културата

Скрит текст:
На 16.01 откриваме „Пловдив си ти“ с DJ warm up, парти и видео инсталация
🕓 16:00-18:00 - DJ warm up - E-Booking DJ School DJs
🕓 18:00 - Официално откриване - специална видео инсталация, посветена на седмата годишнина от Европейска столица на културата
🕖 19:00 - Pacho & Pepo - едни от пионерите на електронната музика у нас и активни имена на международната клубна сцена
🕣 20:30 - Max BG
📍 Подлез Археологически
🗓️ Петък, 16 януари
🎟️ Вход свободен

Теодоси Спасов
📅 17.01
🕐 13:00 ч.
📍 пл. Стефан Стамболов, Пловдив
🎟️ Вход свободен

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени
📅 17.01
🕒 15:00 ч.
📍 пл. Стефан Стамболов
🎟️ Вход свободен

Графа
📅 17.01
🕔 17:00 ч.
📍 пл. Стефан Стамболов, Пловдив
🎟️ Вход свободен
Още информация:
https://www.facebook.com/2019plovdiv

# 483
# 484
Това първият фестивал на този парк ли е? Други подобни организирали ли са се на това място? Датата не е много удобна - неделя... Rolling Eyes И защо билети за 25 годишни са по-евтини от билети за 35 годишни? Thinking
Такса за деца до 11 не пише колко е.

# 485
# 486
  • София
Не знам PHILLGOOD festival са им забили билетите от две седмици...

Вчера успях да купя, но трябваше да си изчистя кеш-а, оправили са вече сайта.

# 487
Джипси Кингс ще свирят в петък в Перник на откриването на Маскарадните игри (Кукери). Две в едно...

# 488
# 489
Борбата ще е жестока.Ще се пробваме за Мюнхен с детето 😁

# 490
Kак ми се ходии.... да видим къде... Официалната продажба на билети стартира на 15 януари 2026 г

# 491
От сряда вися по виртуални опашки за тоя Бруно, изчаках доста часове за да видя накрая, че всичко е разпродадено и да се преместя на следващата опашка, пак без успех. Постоянно изваждаха нови и нови дати за допълнителни концерти, но интересът е толкова голям, че всичко се разпродава за никакво време. Абсолютна истерия. Вече се появиха и билети от препродажби на поне тройни цени. Днес успях да купя билети, пак след голямо чакане и с доста голям късмет. Не за идеалната дата и не на идеалните места, но все пак - имаме билети! Изтощена съм.

# 492
  • Sofia
Аз все се надявам да включи и БГ в турнето. Тази година Fest team няма ли да направят голям концерт? Разглезихме се, Ед Ширан, Роби Уилямс...чакам пак събитие за края на лятото.

# 493
Холивудските вампири с турне през лятото. Много, много съм изкушена, но нито отпуска остана, нито бюджет. Дано пак да включат България.

# 494
Според мен има бъг в системата на Тикетмастър. Първоначално показва свободни билети и като тръгнеш да избереш мястото, се оцветява от синьо в сиво и изчезва. Според мен са търговски трикове, за да се продадат първо платинум билетите, все едно няма други оставащи. Цените са извънземни като за Бруно, според мен. Все едно Бийонсе отиваш да гледаш...

Общи условия

Активация на акаунт