Концерти тема 3

• 28 884
  • 508
  •   1
Отговори
# 165
Купихме за Атина -143 евро на човек. В бързината не разбрах какви са. Сигурно правостоящи. Изписа ми, че билетите ще ги получим на емейл преди концерта. Дали е проблем, че регистрацията е само на мое име и то е на кирилица в гръцкия тикетмастер.

# 166
  • Варна-София
Ние взехме Металика в Болоня. Ще съчетаем туризъм и концерт, а и не сме били в района от 10 години. Искахме в Букурещ или Атина, но никакъв шанс.

# 167
Ние взехме Металика в Болоня. Ще съчетаем туризъм и концерт, а и не сме били в района от 10 години. Искахме в Букурещ или Атина, но никакъв шанс.
И ние взехме за Болоня. Дано няма проблеми с италианските тикетмастъри Simple Smile
Искаха ми имената за билетите, така ли е и за другите градове?

# 168
  • София
Есента купувах от италианския Тикетмастър, всичко беше точно. Е концертът не беше от такъв мащаб 😂, но едва ли има повод за притеснение.

Съветът ми към всички е да резервирате спане, ако не сте, още сега. Цените и възможностите, ако вече не са, ще станат мамма миа 🙂

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 20:38 от Lana

# 169
  • Sofia
+1 за съвета за нощувки. Ако не сте все още - резервирайте.
Потвърждавам за стадиона в Будапеща, много е хубав, всичко е отлично организирано, много бързо влизане и излизане.
Ако мога да съм полезна с място - отсядали сме в Elite Green Apartments и Danubius Hotel Arena за концерти, всичко беше коректно и ни хареса.

# 170
Сега хвърлих око в Букинг и се стресирах - много високи цени за периода, отгоре ми изписва 97% от местата за настаняване за вашия период не са налични. Няма полетно разписание за юни догодина, как да резервирам хотел, ако не знам кога ще летя?

# 171
  • София
Ориентирай се по сегашните разписания, направи няколко резервации (с възможност за отказ, разбира се) в различни комбинации.

Понеже съм се парила покрай една Формула, за която едвам намерих спане за прилична цена и то месеци напред, вече това е първото което резервирам, дори преди да съм взела билети за самото събитие.

ПП Освен полет до Болоня, в твоя случай, винаги може да се види и Милано, когато дойде моментът. Или Рим.

# 172
  • Sofia
Май доста хора сме се парили покрай Формулата Simple Smile Аз пък самолет не намерих тогава, затова летяхме до Виена и после с влака до Будапеща. Стана едно много хубаво пътуване де, влакът пристига бързо и беше много удобен, пък и Виена поразгледахме Simple Smile

# 173
  • Milano
Ticketone, Vivaticket, Tickettmaster са платформите в Италия за билети. Няма проблеми с тях. Билетите са поименни по закон от юли 2019г за събития с над 5 000 човека. Преди сверяваха имената, вече - не, но могат да го направят.

На мен хотела в Болоня ми е най-скъп в сравнение с останалите градове, при това в центъра, далеч не до стадиона където цените са космически.

# 174
  • София
Най-дразнещият и скъп разход - спането 😂.

Някой насочил ли се е към по-далечни места - Дъблин, Глазгоу?

# 175
Още по време на предварителната продажба в Букурещ нощувките вече бяха в небесата. Резервирахме спане, но не е близо до стадиона и нямам идея как ще се придвижим след концерта. Не ми се мисли каква лудница ще бъде в метрото. До сега винаги сме буквали спане на пешеходно разстояние от стадионите , но тук цените надхвърляха здравия разум.

# 176
Аз лично за себе си не бих бързала с нощувки. Според мен много места не са обявени и ще има. Но си е само мое мнение , така че всеки си действа според себе си. .

# 177
  • Варна-София
Сега хвърлих око в Букинг и се стресирах - много високи цени за периода, отгоре ми изписва 97% от местата за настаняване за вашия период не са налични. Няма полетно разписание за юни догодина, как да резервирам хотел, ако не знам кога ще летя?

Уф и аз съм на същия хал Satisfied. Струва ми се нереално 97% да са заети вече. Според мен доста места не са "отключени още". За самолетни билети с изненада разбрах, че Уиз не летят вече до там Grinning. Само Раян, но може да комбинираме и кацане в близки градове и преход с влак до Болоня. Иначе ако запазаят датите Раян пасват супер понеделник - четвъртък.

# 178
  • Milano
Относно Болоня места има, но вие решавате колко желаете да ходите пеш след концерта.
Не бих запазила около панаира напр., защото е далеч.
Затварят улицата около стадиона за движение (Андреа Коста).

Аз запазих януари за юни, заради други хора, които чаках да се наканят, но бих се ориентирала преди това.
Предният път бяхме запазили октомври-ноември.

# 179
  • # супернатурална #
Докато чакахме за Германия, свършиха и билетите за Болоня. Много ми се искаше да ги купя до 11 юни, искам да ги подаря по повод. Моля, пишете, ако НЯКЪДЕ  има билети.

Общи условия

Активация на акаунт