Концерти тема 3

• 18 445
  • 385
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Готин концерт! Прекрасен Роби! Забавлявахме се и с подгряващите, макар ММ да каза по едно време, че няма да им пляска, много псували Simple Smile

Бяхме на седящи места, до пътека. Пушеха без спирка, много неприятно. Отделно не се спряха - стъпалата постоянно бяха като натоварено шосе и в двете посоки.

Много се изкефих на куфеещите в дъжда на терена след концерта. За първи път видях и жестомимичен превод през цялото време.

# 376
Не харесвам Роби, не съм му фенка и не бяхме на концерта, но прехвърлих записа от тубата и определено се е постарал, чак ме е яд, че не отидохме.

# 377
  • Sofia
Гери гарантирано не е спала!

Дара ми хареса, постара се, хубаво пя.

Този път 6+ и за организацията! 5 мин влизане, 5 мин излизане. Чакам с нетърпение следващите големи звезди, които Fest team ще доведат!

# 378
Ако сте почитатели на "Халю вълната" - К-попа и азиатския рок , ето няколко предложения.
Предстоящи концерти

Ако имате въпроси питайте в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1799582.msg50265600#new

# 379
  • Пловдив
И аз с положителен отзив от концерта снощи!
Влизане/ излизане без чакане, невероятно шоу и раздаване! Нямаше пушещи за моя радост.
Поздрави и волейболните национали за успеха, снимал се е с Бербатов Simple Smile.

# 380
Фантастичен Роби снощи, направи страхотно шоу, но не съм се съмнявала и за момент в него, той си е роден шоумен. Много искрен, откровен и уязвим, сподели толкова лични неща, че нямаше начин да не го почувстваш като стар приятел. Има невероятна връзка с публиката и може би затова концертите му ми носят такава еуфория.

А за мен еуфорията продължава и днес, защото преди малко успях да го видя и дори да разменя две-три думи с него. Много земен, мил и сърдечен. Изглеждаше в прекрасно настроение. Малко е да се каже, че съм омагьосана.

# 381
  • Sofia
Къде го срещна, да отидем и ние? Simple Smile

# 382
Той сигурно вече си е тръгнал.

# 383
Къде го видя бре Дидичка? В хотела ли? Simple Smile

# 384
Аз вчера на път за концерта, се разминах с Елена Телбис. Много я харесвам и се развълнувах. 😊

# 385
  • София
Страхотен Роби, браво и на Дара! Ние бяхме в голдъна, не усетих трева, тук там някоя цигара, но не ни беше проблем. Забавлявахме се страхотно и браво за организацията- никакви проблеми на влизане и излизане.

Общи условия

Активация на акаунт