Концерти тема 3

• 18 582
  • 386
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Ние като пенсионери бяхме на седящи места, но доста добри. Роби мина на ръка разстояние. Направи страхотен концерт! Не знам дали навсякъде така кликва, но останах с усещането, че наистина хареса публиката.
На трева миришеше само за кратко. Културна пенсионерска работа беше. Заваля кaто по план след края.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 05:57 от zvаnchе

# 361
Концерта беше невероятен. Лошото момче на Брит попа, май не е толкова лошо. Толкова личен, толкова много говорене на публиката, успя да ни вдигне на крака и не седнахме. При нас на нищо не е миришело. Само имаше две кисели каки отишли на театър, а не на концерт, правеха забележка като станем да танцуваме, но ги преживяхме.

# 362
  • София
Аз бях долу, но не съм усетила трева или друго. Даже се учудих, че видях само една жена да пуши цигара, имаше с вейпове или електронни, но като че ли повечето спазиха изискването да не се пуши на терена. Но ние бяхме странично и чак накрая до един от баровете и беше доста приятно при нас, не пренаселено, от другата страна, където се влизаше, бяха много повече хора.

Да, наистина се получи много добра връзка с публиката, има леко гаменско, но топло излъчване този човек и знае как да се свърже с хората, браво на него!

# 363
  • гр.София
Максимално се насладихме на концерта. И времето беше с нас, въпреки прогнозата. Добър звук и перфектно пеене. За първи път край нас никой не пушеше, седящи бяхме,но секторът ни стояхме предимно прави и танцувахме,  пяхме.Чудя се,щеше ли да има бис ,ако не беше заваляло на последната песен.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 08:12 от blanc

# 364
Едва ли щеше да има бис, това си е сетлиста.
И около нас този път нямаше пушещи.
На мен Lottery Winners ми харесаха. Хахави и луди по очарователно британски начин. Малко можеха да посмалят лиготиите, но въпреки това радваха.

# 365
На Гери й беше топ вечерта 😁 много се радвах за нея, всеедно на мен ми се случи.

# 366
  • софия
Много ми хареса как представи всеки от музикантите в бенда през песни на други изпълнители.
Концертът беше спектакъл.

# 367
Дааа, готини трибюти се получиха, много добре замислено.

# 368
  • София
Представянето на бенда ми беше може би най-готиният момент от концерта. След това гледах и от други места - ми нашето беше най-яко. То Моторхед, Металика, Куин, Юритмикс...чакам с нетърпение някой да го качи. Както и клипове от излизането - много, много хубава публика бяхме 😁
Прекрасен концерт се получи, много добър звук. Времето също беше с нас 🙂 - страхотна вечер!

ПП Вече го има целият концерт в уоutube.

# 369
  • София

Може ли линк за концерта, моля.

# 370
  • софия
Качеството не е върховно, но ще го изгледам пак с кеф (снимката е линк):

YES! HE FU*KIN` IS!

# 371

Може ли линк за концерта, моля.

# 372
"Рики е повери" ще пеят във Варна (ДКЦ) на 22 ноември

# 373
Много ми хареса концерта! Много! Умрях от кеф! Роби си е звезда, шоумен, икона!
Песните на подгряващите Lottery Winners ми харесаха, обаче лиготията им ми дойде в повече. Никой не спомена Дара - добре се представи момичето.
И времето беше с нас. Не знам защо толкова го мислих тоя дъжд, оказа се, че съм купила билети под едната козирка SmileySmiley, изобщо не съм разбрала..
Голяма вечер и за Гери, късметлийка.

# 374
  • София
Да, Гери беше най- щастливото момиче вчера. Аз, ако бях на нейно място, нямаше да мога да заспя от вълнение.
Страхотен е този Роби.

Общи условия

Активация на акаунт