Концерти тема 3

• 28 621
  • 509
  •   3
Отговори
# 495
Няма бъг. Кофти система има тикетмастър, не ги харесвам изобщо и ако има алтернатива, винаги предпочитам да купя билети от другаде. Евентим ми е на първо място.
Бруно онзи ден е продал 2,1 милиона билети в един ден, абсолютен рекорд.

# 496
Бруно Марс се излага с толкова малко дати в Европа- една бримка и после пак в САЩ. Който му е планирал турнето, ми дължи лично извинение Frowning1

# 497
Има допълнителни дати и в Европа. Това намерих, но има още няколко обявени дати, които още ги няма в списъка:

# 498
  • София
Тъкмо щях да питам за Тикетстейшън - опитвам се да купя билет - нищо не работи. Не само за PHILLGOOD, на мен за нищо не ми дава да купя, където и да цъкна.

Оказахме се с един билет в повече за фестивала PHILLGOOD в Пловдив на 17 юли - тогава са The Cure, ако някой има интерес, нека ми пише ЛС.

# 499
  • София
Кого ще слушаме тази година на ''Hills Of Rock''
OFFNews 19 януари 2026 в 17:31
Пълната програма на Hills Of Rock, който ще се проведе от 24 до 26 юли на Гребната база в Пловдив, бе обявена от организаторите на фестивала „Фест Тийм“.
https://offnews.bg/kultura/kogo-shte-slushame-tazi-godina-na-hil … -rock-859434.html

# 500
Концерт на Bethel music в Пловдив, 22 май (зала Колодрум)
https://epaygo.bg/2260340951

Christian music (pop/rock/countrу/gospel)

Bethel Music е поклонническо движение от Рединг, Калифорния, което прави присъствието на Бог осезаемо и внася свеж полъх в църквата. Bethel Music се превърна от местна църковна група в световноизвестна формация, състояща се от композитори, артисти и музика

# 501
Това ми напомни за българските цигански формации, които пеят чалготипно на религиозна тематика. Само че няма утвърдено име този стил в България. Smile Преди няколко години, преди да се появи Тик-ток, бяха много нашумели в Ютуб. Отдавна не ми изскачат такива клипове... Thinking

# 502
Само че това си е американска група, изцяло от Калифорния. И с такива е пълно на запад, по принцип.
Нашите (циганските) си пеят в църква Пробуждане, заедно с Миро (поп-певеца). Всяка неделя ги излъчват по телевизия БГ+ на живо.
Скрит текст:

Най-интересното е, че музиката изобщо не  е лоша. Мисля, че авторите не са българи, просто текстовете са български, най-вероятно преводни.

# 503
Миро и Любо Киров от конкурентни секти ли са, че не изглежда да са приятели?

# 504
# 505
  • София
Снощи бях на събитието на "Клас", с което дават старт на всички новости (завръщането!) за 2026-а. Видяхме - преди пускането му в мрежата - новия клип на "Тъгувам по теб" и кратичък мейкинг около реализацията му. Излизат винилови плочи с първите 2 албума. И най-важното:
Най-новият фестивал на Пловдив  - PhillGood Festival ще посрещне на сцената си една от най-разпознаваемите и любими български рок формации - Група "Клас". Момчетата ще отбележат своя 40-годишен юбилей на мащабното музикално събитие на Гребната база.
Групата ше бъде на PhillCool сцената на 17 юли от 00:30ч., веднага след изпълнението на The Cure.

Ето го и новия клип:

# 506
Мен винаги ме е учудвало как смело се честват юбилеи "50 години на сцена", "40 години на сцена", от които например 30 години не сме се появявали никъде. "Щурците" от началото на 90-те до пандемията не бяха издавали нищо. ФСБ имаxa поне албум 2010. "Клас" бяxа изчезнали за 30 години. Преди пандемията издадоxа плоча, факт. Не е моето, не обичам ню уейв, но уважавам труда им. И браво за новата версия.  "Атлас" поне не са спирали, нонстоп нови албуми, смениxа 11 вокалисти, може и повече да са вече..
Тя утре и Силвия Кацарова може да направи "50 години LZ на сцена", ама след края на 80-те няма  нищо на тази група. По-коректно е "50 години от създаването на....". Братя Аргирови... 45 години на сцена (от които поне половината минаxа в Норвегия и не чуваxме нищо за тяx).
Вчера пък ми попадна някаква нова песен на група "Епизод", посветена на Каблешков и на Копривщица. Да се смееш ли, да плачеш ли. На 20-ата секунда вече или си приxнал от смях или просто... гледаш съжалително. Те отбелязват тази година 40 г. от създаването си. Но в последните години са тотално изперкали с тези националистически партии и с патриотарски песни... Едно време си бяxа по-добре.

# 507
  • София
Дизи, съгласен съм с горното.
Но точно аз не ги коря (само рокаджиите, де) - просто се радвам, че ги има (които ги има) и, че с някои съм съпреживял едни вихрени, славни и много стойностни (откъм творчество) години.

# 508
  • Пловдив
Искам да ви се похваля Innocent

В Дъблин Wink

# 509
  • София
Оооо, благородно завиждам! Датата не ми е удобна, иначе вероятно и аз щях да се насоча натам. Надявам се още някъде да се появят дати.

Общи условия

Активация на акаунт