Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за гласуване в анкета за корейски актьори?
Кои корейски сериали и филми бяха обсъдени в публикацията?
Какви са мненията на участниците за новите корейски сериали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за гласуване в анкета за корейски актьори?
-
Кои корейски сериали и филми бяха обсъдени в публикацията?
-
Какви са мненията на участниците за новите корейски сериали?
-
Какви са основните опасения на участниците относно телевизионните предавания?
-
Какви са препоръките на участниците за гледане на корейски сериали?
Vanilla ме е изпреварила, точно да коментирам, че изпълнява песни и за Love Between Fairy and Devil.
.
), да не се забърква с непълнолетни, да внимава като си кара Defender-а в Корея и висококубичните двуколесни в чужбина.

. Обедната ми почивка приключи в сюблимен момент на 18ти епизод и сега ще тръпна в очакване как ще се развие сюжетът чааак докато си легна (понеже преди това имам да гледам тазседмичния епизод на едно кулинарно състезание... приоритети трябват в този живот
Беше ми интересен, но много завъртяха сюжета - получи се нещо от рода "за да стигна Дунав мост-Русе, трябваше да мина през Дулово".
На първото гледане ми се струваше толкова жълтичък милият, на третото водих една приятелка и коментарът ѝ на средата на филма беше “Ама много е хубав този” и вече погледнах жълтичкото под друг ъгъл.