За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 878
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Извинявам се, Роца ме поправя, че Resident Playbook е спин-офф, а не продължение. Баба Уин не е в час  с терминологията...Close

# 166
  • София
Роца, май повечето нямат. Аз специално си свалих китайски есента и то пак заради Сяо Джан, защото албумът му беше достъпен само от Китай. Факт, че после този ВПН ми помогна за някои резервации за пътуването, така че се правя, че съм го свалила заради нещо полезно. Grinning Нищо, че приятелите ме майтапят, че хората в Китай ползват ВПН, “за да имат достъп до нормалния свят” (то и аз като съм там ползвам, за да си достъпвам нашите услуги), а аз сама се бутам на техния нет.

# 167
  • вятърничава
Извинявам се, Роца ме поправя, че Resident Playbook е спин-офф, а не продължение. Баба Уин не е в час  с терминологията...Close
За да не се разочароваш, когато на екрана вместо основната група доктори (рок група Joy) се появят младите заместници, бабо Уин Wink

# 168
  • пак на Рив Гош
За да не се разочароваш, когато на екрана вместо основната група доктори (рок група Joy) се появят младите заместници, бабо Уин Wink
Макар че, може и рок-групата да направи гастрол, ако съдим по една от замъглените карти за достъп до болницата Yulje Grinning :
https://mydramalist.com/article/resident-playbook-announces-the- … pating-to-its-ost

Елза, май ВПН в Китай си е наложителен, и за двете страни. Като чета отзивите за пътуванията в един друг форум, за много неща в Китай ти трябва местен номер или връзка на място.

Петъчно с котка: https://www.facebook.com/share/r/15CUPYhx1V/

# 169
Роца, благодаря за темата.Flowers Hibiscus
Гласувах, но 7 гласа ми бяха малко и беше много трудно. Ако Hwang Min Hyun разбере, че не съм гласувала за него и плаче безутешно 🤣 ти ще си виновна и ще ти го пратя лично да му обясняваш защо са 7, а не 8 (примерно) опции.

Сега ще се върна да прочета всичко, което сте писали.

# 170
Роца, благодаря за темата.Flowers Hibiscus
Гласувах, но 7 гласа ми бяха малко и беше много трудно. Ако Hwang Min Hyun разбере, че не съм гласувала за него и плаче безутешно 🤣 ти ще си виновна и ще ти го пратя лично да му обясняваш защо са 7, а не 8 (примерно) опции.

Сега ще се върна да прочета всичко, което сте писали.
Не мога да оставя и трима ви тъжни- Роца, Hwang Min Hyun и Tuon. Във Ваша чест му отделям специално петъчно място тук- можете да му поднасяте китки и целувки.
Също така искам петъчно да ви благодаря на всички, че сте така мили и компромисни, весели и с чувство за хумор! Хубав уикенд!
В памет на  Moonbin!
https://youtube.com/shorts/q1TACD9UClI?si=WjLOZ5nvuWgH5mkc

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 12:43 от victoria vassileva

# 171
Цитат
Ако към китайците са включени и тайванците, за тези над 40, подхвърлям няколко имена newsm48, но пак само за протокола, без да обременявам Роцито да ги включва Hug. Ей така, само информативно newsm47. Доста от тях присъстват и в клипчето на Елза.
Jerry Yan (Джери Йен), Vic Zhou (Вик Чоу), Van Ness Wu (Ван Нес У), Wallace Huo (Уолъс Хуо), Mike He (Майк Хъ), Kingone Wang (Кингуан Уан), Takeshi Kaneshiro (Такеши Канеширо), Huang Xiao Ming (Хуан Сяо Мин), Wu Chun (У Чун), Roy Chiu (Рой Циу), Peter Ho (Питър Хо), Mark Chao (Марк Чао), Jiro Wang (Джиро Уан).

2в1, не знам, не знам… 😱😭🥺
Някак си не ми харесва как името на Вик е на второ място 🤣

Вики, ти си правя. днес е петък. Петък

Отбелязах си Moonlight Mystique за гледане. Освен него съм си добавила и Filter .

Гледам Lost Romance и то защото ми харесва как има различни препратки към корейски сериали (Descendants of the Sun,Goblin и вероятно има и за други) както и за тяхната версия на Meteor Garden. Това е бавна романтика, но е някак сладко.Освен това съм раздвоена защото в един момент искам Тя да завърши с третото колело, но в друг я искам с Той. Харесвам как Той ревнува, но превъртам всичко свързано със семейните части.

P.P. Роца, не се притеснявай. Промених си вотването и  така Hwang Min Hyun има глас от мен. Няма да кажа кой лиших 🤣 Нека се изненадаш когато дойде пред вратата ти в искане на обяснения.😝🍭

# 172
Да допълня и аз петъчното  разпускащо настроение
 https://www.facebook.com/reel/1292263081880331
и някой ще ни приготви обяда или вечерята Sunglasses
https://www.facebook.com/reel/3931557000429469

# 173
  • Русе
Не помня дали сте споделяли мнения за "Guardians of the Dafeng"...Дали си заслужава повече от "Мандарините" и "A moment but forever"?!

# 174
Аз гледах Guardians of the Dafeng, но не съм гледала "Мандарините" и "A moment but forever" и не знам дали повече си заслужава.

Сигурна съм, че някъде из темите съм го коментирала, но ако не ти се търси.
Guardians of the Dafeng много ми хареса. Мисля, че му дадох 10 звезди в MLD. Забавен и весел, без голяма драма. Има някои фентъзи елементи, но те не са основни. Не трябва да се приема на сериозно, защото повечето герои имах смешна страна, дори и да се опитват да бъдат сериозни. Ако търсиш романтика определено не е твоето нещо. Също има оставена огромна врата за втори сезон. На места темпото е бавно, но тук говорим за китайски сериал и това е нещо нормално.

Да допълня и аз петъчното  разпускащо настроение
 https://www.facebook.com/reel/1292263081880331
Имам въпрос.
Защо този гол човек, който държи котка се опитва да изпържи зелената салата?

# 175
..................................
...........................
oops  Посипвам си главата с пепел People Bow.
Специално за теб Hug.

# 176
  • вятърничава
JoyJoy
Толкова години си дружите в тоя форум и накрая това... А, другия Марк ли беше, да не е тоя на предпоследно място JoyJoy
2в1 Hug Права беше за

Karma (2025) - голямо корейско мазало в 6 епизода ... с да не казвам какъв край. Shin Min Ah в компанията на доста аджушита, утвърдени имена, включително и Kim Nam Gil. Много обрати,трилър, 0 романтика. Lee Kwang Soo го гледах тук -кожата му,косата му са ужасни ,гледам го и в The Divorce Insurance, все едно двама различни актьора. В The Divorce Insurance кожата му толкова бяла,чиста, няма 1 недостатък. Не знам от грима ли е или филтри ползват. Толкова е чистичък, костюмите му перфектни и е такъв темерут,че усещам как в скоро време ще замърка,като голямо коте. Убивах време с останалите излезли епизоди.Промених си мнението за The Divorce Insurance до толкова, че го смятам за гледаем, по-приличен от Brewing Love примерно, гледали сме и много по-лоши.Става за "лека нощ и сладки сънища". Има свежи пухкави пуловери, плетки, бели мечки, Дони и Жирафа са забавни на моменти, а Lee Da Hee е сладурана.

И да ви призная много често бъркам №2 Cha Eun Woo и №3 Hwang Min Hyun по снимките. За мен си приличат доста. Ако ще ме замеряте с нещо - сега е моментът! Нека бъде Candy или мандарини Hands Pray

# 177
Имам въпрос.
Нямам ни най-малка представа Thinking може би само заради фото сесията. Макар че съм срещала азиатски рецепти където марулята се готви.

# 178
  • София
Имам въпрос.

Наложи се пак да гледам клипчето, за да видя салатата.

И това ми напомни как в Китай ще ядем хотпот, носят на всеки по една саксия с някакви зелени листа, едните със сигурност бяха маруля и всички почват да ги варят в бульона, само аз си ги хрупам сурови (но това е и защото не обичам варени зелении).

winona, имайки предвид края на A Moment But Forever, Guardians of the Dafeng си заслужава повече (от човек уморен от китайски край на сериалите).

# 179
2в1, ще ти простя, ако ти можеш да си простиш 🤣🤣🤣
Бях забравила колко харесвам Марс. 🤗
Скрит текст:
Сетих се за Стив Джобс и Стив Возняк.
Епъл има първата вътрешна линия и бързото набиране е  0 за Джобс и 1 за Возняк. Първоначално личните се разпределят по азбучен ред и е 1 за Возняк и 2 за Джобс, но последния не може да се примири с второто място и за това взима 0.

Цитат
А, другия Марк ли беше, да не е тоя на предпоследно място JoyJoy
Аха, но като цяло бяха Вик и Тик, но Тик беше заменен от Джеф. 🤣

Цитат
И да ви призная много често бъркам №2 Cha Eun Woo и №3 Hwang Min Hyun по снимките. За мен си приличат доста.

Много е просто Cha Eun Woo извършва екзорсизъм, а на Hwang Min Hyun му пречат да създаде учебна група.
Скрит текст:

и

ElzaFB, след 5-тото гледане видях, че държи котка, но не знам кога видях зелените листа в тигана.

Общи условия

Активация на акаунт