За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 798
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • пустинен пъпеш
Еха ,в категория под 40 моите гласове са за 1,2 и единия поощрителен,а при 40+ за 1-ви,двамата 2-ри и единия 3-ти.Очаквам с интерес и анкетата за актьорско майсторство .
За Now, We Are Breaking Up  открих добре обоснован положителен отзив при дорамчиците: ,,За съжаление все още не сме свикнали с факта, че центърът на живота на всеки човек е самият той, а не другите; че основният ресурс на човек е самият той и единственият спасител на човека е самият той. И това е естествено състояние на нещата, а не "ужас-ужас".
Преодолявайки трудностите с достойнство, и без да изпадате в истерия и самосъжаление,разбирате,
че любов без уважение не съществува, а уважението означава да приемеш факта, че любим човек може да не е съгласен с теб - и това също е нормално и не трябва да води до рухване на твоя свят.И последващ коментар от друг зрител:Признавам, хареса ми анализът ти на драмата!Дори се почувствах облекчена след целия неоснователен негативизъм към тази зряла драма!."
Та може да пробвам да погледам сериала.

# 316
  • Русе
Докато чакам някакво съвременно китайско ерго да привлече вниманието ми с артисти или интересен сценарий, се улових колко ми липсва напоследък ЛуСи. За някого може да не е любимка, разбира се, но за мен , без да е уау-красавица, тя е много естествен и убедителен артист. Разрових се във филмографията й, прегледах набързо "В Имперский колледж поступает ученица", а сега съм подкарала и "Love like Galaxy" - сериал, който май не напразно е обрал наградите за 2022 г. Пък и е с Лео У?! Flushed Мой любимец, който ме спечели само с 1 сериал!!!
Със сигурност сте го коментирали и няма да досаждам с мнения, само ще добавя възхищението си от професионализма и на двамата ГГ - предават физика, химия, еднорози и всичко от Астрономията и Менделеевата таблица!
Само за сведение: "Пазителите на Дафън" с Дилан Уанг го има вече с бг-превод в Плейтуб-а.

# 317
  • пак на Рив Гош
Пък и е с Лео У?! Flushed Мой любимец, който ме спечели само с 1 сериал!!!
Ефектът "Лео" Joy. И на мен един негов сериал ми беше достатъчен Joy.
Но, според мен, не беше за Love Like the Galaxy, още беше много млад и някак си ролята на врял и кипял в битки и преживял кървища генерал му стоеше не по мярка. Може би ако беше малко по-възрастен, ролята щеше повече да му приляга.
Но сериалът беше добър (нищо, че за малко щях да го зарежа на 5ия епизод).

# 318
  • Русе
О, Лео ме спечели със "Снежната буря"! Stuck Out Tongue Winking Eye Но...Исках да го гледам в нещо различно и съм едва към 20-и епизод, за да имам категорично мнение. Все пак го показват като умен, хитър, съобразителен, упорит и, доколкото са показали, верен на Императора. А ЛуСи е такова дяволче - същия Лео, но в рокля. Е, по сценарий де?! Simple Smile

# 319
  • вятърничава
Вие не сте много в ред, едната става рано, другата тренира... Е, добре де и аз гледам/доглеждам сутрин. Някак по-добре ми тръгва денят. Затова сме се събрали в тази тема, сродни души Joy

Now, We Are Breaking Up май беше последният сериал на Jang Ki-Yong преди казармата. Нещо трогващо за довиждане, което да остане в сърцата на фенките, да ги топли и да ги кара да не го забравят.Аз го гледах, началото беше интригуващо, после измъчено. Той е красив и краката му са безкрайни. Вероятно са опитали да повторят чудесния нуна романс от Search: WWW,където и той беше чудесен. Той и в Now, We Are Breaking Up  е прекрасен, просто сценарият куца. Втората двойка беше симпатична. Историята на родителите беше досадна. Професионалните им и бизнес терзания ми бяха неубедителни.

# 320
  • пак на Рив Гош
О, Лео ме спечели със "Снежната буря"! Stuck Out Tongue Winking Eye
При мен беше с Cross Fire.
А Любовта като галактиката щях да я зарежа именно заради героинята на Луси и семейството й, изкарваха ме извън нерви. Упорствах дамо заради Лео, та затова отидох и отвъд 5ти епизод Joy

Вие не сте много в ред, едната става рано, другата тренира...
Щом сме само "не много в ред", всичко е наред! Станем ли направо не в ред, тогава ще е обезпокоително Joy
Jang Ki Yong го харесах много точно в Search WWW, хубав романс направиха тогава с нуната. Той излезе ли вече от казармата?

# 321
  • вятърничава
Да, Jang Ki Yong е е служил задължителните 18 месеца и официално се е уволнил от армията през февруари 2023 г. Не знам защо толкова кратко. Но униформата му отива.

През 2024г излезе The Atypical Family с него и е с по-дълга коса.

Тази година ще излезе Kiss Me for No Reason, в който ще се снима с д-р Ahn Eun Jin от Hospital Playlist, също и още един Pig Pen, в който ще снима заедно с д-р Kim Dae Myung пак от Hospital Playlist Joy и Cha Seung Won.

# 322
Редактирах с резултатите от анкетата!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Следват : Park Huyn Sik - 10 гласа
Нямате представа колко треперих  в последните епизоди на  Happiness заради него.😱
Беше ухапан и не знаех дали ще остане човек или напълно ще се разболее.
Скрит текст:
В крайна сметка има хепи енд  и дори спечели момичето.

Вие не сте много в ред, едната става рано, другата тренира...
Ама ако всичко е в ред не е толкова забавно 🤣

# 323
  • пак на Рив Гош
Да, Jang Ki Yong е е служил задължителните 18 месеца и официално се е уволнил от армията през февруари 2023 г. Не знам защо толкова кратко. Но униформата му отива.
------------------------------------------------------
През 2024г излезе The Atypical Family с него и е с по-дълга коса.
Тази година ще излезе Kiss Me for No Reason, в който ще се снима с д-р Ahn Eun Jin от Hospital Playlist, също и още един Pig Pen, в който ще снима заедно с д-р Kim Dae Myung пак от Hospital Playlist Joy и Cha Seung Won.
Не я ли намалиха на 18 месеца преди известно време? Въртят ми се някакви спомени, че четох нещо по въпроса. Само за морските и въздушните войски май е 3 месеца по-дълга.
The Atypical Family ми стои от година в списъка в Нетфликс в очакване на по-добри времена... кога ли? Може би лятото, когато май ще има по-малко текущи сериали за гледане Joy

Снощи ми попадна тази забавна серия снимки на "manner legs" на корейските актьори:
https://www.facebook.com/share/p/1Dx7kW7dnD/

И малко Корея в "златния час" (около 30 минути преди залез и след изгрев слънце, когато светлината е златиста):
https://www.instagram.com/reel/DItj1iAJ7Av/?igsh=MXZiZG95c3psY2poaQ==

# 324
  • вятърничава
Роца, The Atypical Family не съм го гледала. Някой да сподели мнение, Jang Ki Yong май е баща на дъщеря, имат някакви странни дарби / способности. Лятото ще е подходящ сезон за нещо подобно.
Kiss Me for No Reason ще е романтика, а Pig Pen ще е корейско мазало в 8 епизода.

The Haunted Palace еп. 1 и 15 мин. от еп.2 изгледани (не ми стигна времето сутринта).
Връщам се назад да чета какво сте писали за нещастния дракон, направо ми дожаля за него. Един миг невнимание и 1000 години отидоха в канала,т.е. отиде коня у ряката, т.е. отиде драконът при хората ....Добре де, тоя дракон лежал 1000г на дъното на реката в безсмислени практики, кво се оплаква? Животът му стана интересен, заживя сред хора, веселби, вече и вкусовете на храната откри.
Цитат
Чакам Дракона да открие целувките 😆
JoyJoyJoy
Мисля,че преди това ще е алкохолът, после любовта. Обявявам този дракон за по-добрия дракон от знаете кого. Жалко за Kim Young-Kwang, той повече ме кефи от Yook Sung-Jae. Надявам се  да не е приключило участието му толкова бързо.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 16:10 от bb6

# 325
  • пак на Рив Гош
Лятото ще е подходящ сезон за нещо подобно.
Kiss Me for No Reason ще е романтика, а Pig Pen ще е корейско мазало в 8 епизода.
Името Pig Pen ми говореше нещо, погледнах резюмето му... и май ще си остане на името. Повече бих загледала романтиката.

Пак ще си имаме Animal Dragon за обсъждане, ама този засега е по-интересен от Дракончето на Flowers Strawberry.

# 326
Главният авиатор на китайските сериали.
https://www.facebook.com/share/r/18ehufaSwN/
Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 08:09 от victoria vassileva

# 327
Тази вечер искрено се забавлявам с последните няколко серии ,които изгледах на Si Jin
ГГ-й казва на кучето си да не гледа, ще чЕлува ГГ-я

А тук така се извинява

LaughingLaughingLaughing

# 328
  • Русе
Дани, предстоят ти още хубави моменти с Кучо! Joy

# 329
Моля не  издавай, ако си го  гледала до край. Не искам да знам. Кучо е много готин дори моят Animal Dog2 го харесва WinkSmiley

Общи условия

Активация на акаунт