За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 776
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Драконът на Flowers Strawberry дори не беше истински Animal Dragon
Този може да е провален, объркан, тъжен, нещастен, все още не вкусвал алкохол и да го мислят за луд, но все пак е Animal Dragon
В друга паралелна вселена той е Денвър от корейската версия на La casa de papel.

Следващата анкета каква ще бъде?

П.П. Прероденият дракон е само един и това е Ранд ал-Тор.
Моарейн, нали,нали?

# 331

Имам идея за анкета, но още не съм сигурна , че съм я измислила добре. Заради това предлагам няколко алтернативни предложения:
- кой любим актьор ни е разочаровал най-много във времето и с коя роля?- тук можем да даваме предложения 7 дни и ако поне 2-ма потребители са посочили поне същия актьор, Роца го включва в анкетата. Предлагам да е едновременно за азиатци- мъже независимо дали китайци, корейци и т.н.
. най-добър актьор; пак във възрастови групи;
- най-красива актриса/най-добра актриса.

И имам един таен въпрос: ако можехте да доведете в дома си един от тези актьори/актриси кого бихте избрали? (нарочно не определям в какво роля го водите- свобода на мисълта)

# 332
  • България
Скрит текст:
Драконът на Flowers Strawberry дори не беше истински Animal Dragon
Този може да е провален, объркан, тъжен, нещастен, все още не вкусвал алкохол и да го мислят за луд, но все пак е Animal Dragon
В друга паралелна вселена той е Денвър от корейската версия на La casa de papel.

П.П. Прероденият дракон е само един и това е Ранд ал-Тор.
Моарейн, нали,нали?
Да, да и то от книгата, не от нелепото сериалче.

Изгледах съвременния китайски сериал Best Choice Ever (2024) и почти не прескачах.
Малко в последните, но някои неща бяха твърде протяжниии... .
Чудят се откъде да изстискат по някоя река от сълзи и така по цели епизоди.
Има нещо дълбоко нещастно в тоя народ, тегли ги да страдат, а уж ние се водим от нещастниците.
Или пък са толкова щастливи, че си правят тъжни сцени и сериали, за да има къде да си пореват и наваксат с тая емоция.
Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 11:43 от МоарейнД (от книгата)

# 333
  • София
И имам един таен въпрос: ако можехте да доведете в дома си един от тези актьори/актриси кого бихте избрали? (нарочно не определям в какво роля го водите- свобода на мисълта)

Joy Аз съм ясна кого бих довела. И понеже е от Чунцин, много искам да разбера истина ли е каквото ми разказваха за мъжете оттам - че са длъжни те да готвят, поддържат дома, пазаруват. И дали наистина е толкова висок или е повече (защото изглежда по-висок). Нямам никакви други скрити мисли, не.

След загадките с очите, фейсът ми предложи загадка с бенки (китайци са всички):

# 334
ElzaFB, разсипваш ресурси- Сяо Джан да готви- при толкова доставки по домовете, да чисти- при толкова роботи, да пазарува- при доставки? По ще те разбера да си седите вечер на канапета и да пишете стихове, да рисувате йероглифи. Просто да му се радваш на красотата... Мноооооого е далеч от моя вкус, но човекът не го заслужава!

# 335
  • България
...
Deng Lun за зет.
Много ми харесва, но не е като за партньор. Харесвам героите му за такива, но и моята героиня е на около 20 години.
Дъщеря ми също го харесва, като зодия ще ѝ пасне, ще има да го командори. Joy

# 336
Аз взимам този тай бивш плувец и настоящ артист, за да ходим да се катерим на такива хубави места и да крещим в подкрепа на Леон Маршан. 🏊🏼‍♂️🧗🏿‍♂️
Скрит текст:

# 337
  • вятърничава

За най-красив Animal Dragon
Joy

# 338
Уточни корейски или китайски Animal Dragon

# 339
  • Русе
Относно снимките:
- средната е на Линхе
- последната е на Лео
От 9 възможни да съм познала 2-ма - и това ще ми е много! Joy

# 340
  • София
victoria, нека си има доставки и роботи (специално ще ги скрия всичките от къщата си), защото нищо не може да се сравни с мъж по престилка в кухнята. Пък и ако така са го възпитали, защо да му чупя матрицата. Аз през това време ще си седя на дивана и ще си пиша йероглифите.

Аз разпознавам Deng Wey и Xiao Zhan - и на двамата бенките им са на такива места, че не мога да ги сбъркам (за разлика от очите явно).

Ако ще правим класация за Animal Dragon Luo Yunxi си го слагам от сега в желанията. А тази година трябва да излезе и другият сериал, в който ще е дракон.

Tuon, брей, Ибо нали също катери, даже ще има втори сезон на шоуто му по Дискавъри - този път щял да катери в Щатите. Но твоят тай плувец изглежда доста по Heart Eyes

# 341
Аз ще се отделя от колектива на прютяващите топ красавци и ще си взема Ao Ruipeng. Не е точно класически красавец, но пак е хубав, и има много положително излъчване, винаги ме кара да се усмихвам. Тъкмо няма да ми се налага и да се бия с вас за него Joy

# 342
Elza,защото е бивш плувец🤣🤣🤣 и всички рекламни кампании в които участва се надпреварват да покажат най-доброто от него. 🤣
Не е типичния красавец, но е сладък.
Скрит текст:
и секси
Скрит текст:

Unicorn88, ама ние тук не се бием 😱 Да не сме зверове. Мирно и кротко си ги поделяме 🤣

# 343
Дори си ти споделяме. Много сме ларж.

# 344
Обичам бенки Heart : Много чар и индивидуалност придават и почти винаги са голям позитив за притежателя им. Мисля, че успях да разпозная всички от пъзела на Елза, само за номер 2 имам леки съмнения. Но не са включили още няколко супер симпатични и специфични бенки, нищо де, да има за друг път Simple Smile

По въпроса кой бих взела у дома - не мога да избера само един, така че съм пас Simple Smile))

И нещо, на което много се смях - https://www.instagram.com/reel/DH9R-JXzxHR/?fbclid=IwY2xjawJ1xdN … BeAclM9Bk5sOvvS6g. Познахте ли го тоз младеж бледен?

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 16:28 от Vanillа

Общи условия

Активация на акаунт