Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за гласуване в анкета за корейски актьори?
Кои корейски сериали и филми бяха обсъдени в публикацията?
Какви са мненията на участниците за новите корейски сериали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за гласуване в анкета за корейски актьори?
-
Кои корейски сериали и филми бяха обсъдени в публикацията?
-
Какви са мненията на участниците за новите корейски сериали?
-
Какви са основните опасения на участниците относно телевизионните предавания?
-
Какви са препоръките на участниците за гледане на корейски сериали?
Аз за петък пак съм подготвила Xiao Zhan, ама тази реклама във фитнеса върви с продължение - тренировка без допълнителна музика отгоре. Почти съм сигурна, че идеята е била на жена! Не може ли да си поръчам отнякъде такъв фитнес инструктор, та да започне да ми харесва да вися в зала.
Аз днес почвам Filter, ако не заспя веднага след работа, защото The Glory го гледах до 4.

Това не е реклама, това е шега!
От доста години гледам японски анимета, но след като си изгледах любимите по няколко пъти даже, в последно време с по един-два епизода от по 20 минути на вечер ми стана много скучно, и реших да се прехвърля към китайските сериали. Естествено, сега съм в другата крайност, чудя се кога да се спи 
Unicorn88 на прима виста се сещам за Wrong Carriage, Right Groom за забавен китайски с хубав край.

А Xin Yun Lai в Шен ли толкова поразително приличаше на Deng Lun, че това е още един стимул да го видя